Mehed/naised, kes parasjagu joovad

Ardilla
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Mehed/naised, kes parasjagu joovad

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

veiniga on jah väga keeruline. Ma ise vaatan seda syrah cabernet-i See on minu jaoks selline joodav. Samas keegi teine seda väga ei talu, hind on ca 6 euri. Muidu olen truu õllele. :bsmile: filtreerimata kodusele õllele.

Viinaga on omad lood seda tuleb osata juua :mrgreen: ja viin peab ka hea olema viimati toodi jälle moskvast TALVE TEE zimnaja doroga. Väga hästi läks saunas. Sahslõkk oli ka väga hästi marineeritud ja värske kurk tomat, Ei mingit majoneesi. Värskes õhus külm viin, vot sellest ma tundsin rõõmu.

Pummeldamisest no ei tunne rõõmu. Eriti hommikuti.

Pohmaka vastu aitab kolm asja:

1) Võtan viimase ja siis sõidame (siis on juba liiga hilja) (kaasreisijana taksos tagaistmel)
2) juba peo lõpus hakata jooma kalja või vett (ning mitte süüa teravat) himmikul ohtralt vett ja kalja
3)Saun. Saun ja veel kord saun aga mitte selline saun mis kondid välja murrab aga selline 90 C niiske saun.

Ja kui need kolm sammu käia läbi siis on lõunaks peale supi taldrikut päris elus olemine juba (lol)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”