Rumalad küsimused 2
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused 2
mart211 kirjutas:Sa ikka tead, et leili visates temperatuur langeb? Saun ikka kuumaks vaja enne kütta, külmale kerisele vee viskamine nüüd küll sauna ei küta.
Vaadates, kuidas Mart-poiss siin maadlema peab, et teistele poistele selgeks teha, kuidas saunas lood on, siis ma lihtsalt pean oma toetust avaldama
Sauna EI küta leiliga. Leili visates langeb laval temperatuur päris korralikult, õhuniiskus aga kasvab. Õhuniiskus on see, mis määrab ja see, mis ennast tunda annab kuumemalt... Seepärast on ka Eestis suvel 25 kraadi julmem kui nt Tatrates 40 kraadi... Kütmistehnikas ma pole siiani mingit vahet täheldanud... Vb olen ma liiga loll selleks, aga noh, ära taban ma selle, kui saunaahi juba hõõguv punane on, et siis vist enam ei tohiks peale loopida puid
Aaaaaaga ma ei tea... Mul üks sõbranna läheb alati enne teisi sauna. Istub poolteist tundi pea 90 kraadises saunas kordagi leili viskamata. Talle meeldib, kui nahk seljas kõrbeb ja juustel pärast kärsa hais küljes on. Mina ise lähen 90 kraadisesse ja hakkan kohe leili viskama - leilivees (vesi on mul alati pigem kuum kui külm) peab raudselt eukalüpti kaaa olema, siis om hää! Leili viskamise vahepeal lähen viskan mõned halud ahju alla kaa veel ja olen õnnelik Ehk siis, mu mõte on see, et iga inimene kütab oma sauna ja käib ka seal täpselt nii nagu just temale sobib.
Aga sauna tahaks küll... Kus see Kalmer oma sauna teemaga on nüüd?!