Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Oleks siis poest varastatud... Pikk jutt, s**t jutt...
Jep, olen teadlik, et aitaja võib kõrvetada saada, üritaksin ajada asja nii, et nii ei läheks... Söötsin ise politseile ette uroodi tööandja kohta info, uroodi kirjelduse ja tema auto suht detailse kirjelduse. Nad pole tänase seisuga sinna ettevõttesse isegi mitte helistanud, seega olen omapäi. Neti kaudu saan telot jälgida nii palju, et näen, kuna viimati kasutatud on, asukohta ma kätte ei saa enne, kui ei satu samal hetkel peale, kui telo sees on... Üksi ma sinna firmasse kohale marssida ei saa, sealt tuleb kiire ja pehme peesse saatmine - kes olen mina, et lähen mingit töötajate infot nõudma??? Kuid kui saaksin silma peal hoida OMA telefonil ka nii, et too väljas on, siis proovigu aind keegi mind takistada sinna kuskile kohale minemast ja uroodile mõne mõnusa fakti nina pihta viskamisest - esmalt üritaks selgeks teha, et kogu jama kaob vennal kaelast ära, kui ma telo kätte saan. Kui see ei toimi, siis kasutan oma teist ja ilusamat külge.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.