Aidake valida krossisaapaid
Moderaator: Moded
Re: Aidake valida krossisaapaid
Ise kasutan AXO PRIME saapaid, tunduvad väga mugavad... MOTODEPOOST sain kohapealt kunagi uuena 175.- paar...
http://motopost.ee/detailid.php?399

Sai lõpuks siis ostetud sellised : http://www.revzilla.com/motorcycle/oneal-element-boot
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 432 korda
- Kontakt:
igor2013 kirjutas:Sai lõpuks siis ostetud sellised : http://www.revzilla.com/motorcycle/oneal-element-boot
Paras kirsa. Kaitse ikka suht null.
talvesaapad said ostetud,kui krossi saapa ostad siis näita pilti ka
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
No täitsa idikas! nahh... sa siis foorumis üldse nõu küsisid, kui tegid kõikidele soovitustele täpselt vastupidi?
tahaks siin veel kummutada arvamuse, et odavate kummikutega on rohkem asja metsavahele, kui krossirajale.
Krossirajal on nimelt kogu pinnas läbi "kultiveeritud" ja korrastatud. Metsas on aga kännud ja rohu see peituvad kivid. Naksavad sul jala otsast üsna ootamatult.
Odava, ilma liigendita saapaga ronige pigem krossirajale kui metsa.
Endal kogemus Gaerne Sg12 saapaga, mis kännujuurika taha jäädes päästis jala. Kaks klassi odavama Gaernega paar aastat varem sain poole väiksemast kokkupuutest puhtalõikelise pindluumurru. Ja nüüd mõtlen, et kas ma tõesti olen ikka nii rumal, et oma vanas eas ikka oma kogemusest alati õppima pean ja teisi ei kuula.
zweitakteri kommentaar, et sajaeuroses hinnaklassis vaadata pigem kasutatud aga tippklassi saapaid peaks olema prilliklaasidele garaveeritud.
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Mul need samad O'Neal Element saapad KTMi ajast. Ütleme nii, et jube pehmed on küll, aga see-eest ebamugavad Samas mingi matkaenduurokaga sõitmiseks on päris okei, ma arvan.
Tanel sõitis üsna tükk aega Sidi saabastega, mis on madala ninaga ja vahetatavate osadega, võinuks osta kasutatud ja vahetada uued osad sinna, saanuks korralikud saapad soodsalt, kui uusi poleks jõudnud osta... selge see et odavatest saabastest korraliku kaitset ei saa ja enamasti on jube kanged, kõvad ning kõrged käiguvahetuse jaoks. Erandeid muidugi leidub pehmuse osas aga seda on loovutatud kaitse arvelt, oleneb kus sõidad, kõik on suhteline...

-
- Kontakt:
YZ 250 2t kirjutas:Tanel sõitis üsna tükk aega Sidi saabastega, mis on madala ninaga ja vahetatavate osadega, võinuks osta kasutatud ja vahetada uued osad sinna, saanuks korralikud saapad soodsalt, kui uusi poleks jõudnud osta... selge see et odavatest saabastest korraliku kaitset ei saa ja enamasti on jube kanged, kõvad ning kõrged käiguvahetuse jaoks. Erandeid muidugi leidub pehmuse osas aga seda on loovutatud kaitse arvelt, oleneb kus sõidad, kõik on suhteline...
MIs sa nüüd tahtsid öelda? Kõik viimase aja kallimad Sidi saapad on vahetatavate osadega,
mx77 kirjutas:YZ 250 2t kirjutas:Tanel sõitis üsna tükk aega Sidi saabastega, mis on madala ninaga ja vahetatavate osadega, võinuks osta kasutatud ja vahetada uued osad sinna, saanuks korralikud saapad soodsalt, kui uusi poleks jõudnud osta... selge see et odavatest saabastest korraliku kaitset ei saa ja enamasti on jube kanged, kõvad ning kõrged käiguvahetuse jaoks. Erandeid muidugi leidub pehmuse osas aga seda on loovutatud kaitse arvelt, oleneb kus sõidad, kõik on suhteline...
MIs sa nüüd tahtsid öelda? Kõik viimase aja kallimad Sidi saapad on vahetatavate osadega,
On küll jah, ei ma muud tahtnud öelda, tõin näite ainult, kui see ei teadnud, kes postitas siia oma ostetud saapad ja lingi sellele eelnevalt... teistele firmadele on ka minuarust vahetatavaid osi saada kallimatele saabastele, ma pole päris teravalt kursis nendega...

Kas keegi teab, kes Eestis Gaerne saapaid müüb, see on üks saabas, mis peaks laia jalalaba otsa istuma. Telliks muidu netist, aga ilma jalga proovimata hästi ei riski.
-
- Kontakt:
jackash kirjutas:Kas keegi teab, kes Eestis Gaerne saapaid müüb, see on üks saabas, mis peaks laia jalalaba otsa istuma. Telliks muidu netist, aga ilma jalga proovimata hästi ei riski.
Yamaha keskus.
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
mx77 kirjutas:jackash kirjutas:Kas keegi teab, kes Eestis Gaerne saapaid müüb, see on üks saabas, mis peaks laia jalalaba otsa istuma. Telliks muidu netist, aga ilma jalga proovimata hästi ei riski.
Yamaha keskus.
ning Green-Moto.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
On siin kodus ühed korrlikud Gaerne saapad 45 jalale. Hind koos pmst tutikate yamaha pükstega 100, aga omanik pidi ka neid eraldi müüma, kui huvi, võin uurida. Aga seljuhul PS.
-
- Tsikkel: honda/suzuki
- Kontakt:
Ei hakka uut teemat tegema, kasutan olemasolevat
Oskab keegi äkki nõu anda ? Mure järgmine : mõlemad poisid on järsku visanud jalalaba pikkust ja on vaja suhteliselt kiiresti osta uued saapad.
vaja oleks sellist krossisaapa mudelit, mille sääreosa pole väga kõrge ( 142 cm ja 154 cm pikkused poisid), ühel jalanumber 40 ja teisel 42 .Probleem on selles, et mõlemal on n.ö kõrge tõus , näiteks Sidi saabas jalga ei lähe , isegi mitte 2x suurem number mitte , jala sissepistmise auk on nii kitsas, et punnita kuidas tahad, saabast jalga ei saa.
Vaatasin ka Green -Moto ja Yamaha kodukat, aga ei leidnud midagi.samas ega pildid siin vist ei aitagi, oskab keegi praktilisest kogemusest öelda, millist mudelit üldse otsima hakata ? Ja kus neid mudeleid kohapeal on, ei tahaks netist tellida, ilma proovimata tõenäoliselt ei saa. Ei tahaks niisama Tln kihutada Valgast.
natuke offi ka: vaatan, et foorumi formaat on muutunud,kus alalõigus nüüd krossi teemad on? Leidsin selle alalõigu ainult tänu oma postituste vaatamisele, pealehelt ei leidnud.
Tänud ::)
Mingi sisesussiga mudel äkki? Alpinestarsi Tech8 või 10 või Gaerne miski number?
Alpine sisesussid väga pealepoole paksust ei tee.
haldjas kirjutas:jala sissepistmise auk on nii kitsas, et punnita kuidas tahad, saabast jalga ei saa.
-
- Tsikkel: honda/suzuki
- Kontakt:
Ma ise ka mõtlesin, et see sussiga variant ehk sobiks, aga ei teadnud mis mudelitel need sussid olemas on. Kus Alpinestarsi Tech 8 või 10 mudelite valik korralik on, et ei peaks tellima , vaid saad kohale tulla ja osta ? Äkki on Tartus mõni korralik pood ? Siiani oleme ikka põhiliselt juppe toomas käinud , pole saabaste valikule tähelepanu pööranud.
-
- Tsikkel: Suzuki RM250K8
- Kontakt:
Motodepoos väga suur valik Forma saapaid, sussiga ja sussita mudelid
CZ500.. Cagiva wmx250.. KTM sx250.. Yamaha yz250.. Yamaha yz125.. Suzuki rmz450.. Suzuki rm250.. Suzuki rmz450.. 450.. 450..jne
-
- Kontakt:
Vaata jah Formasid, ise kasutan ja kiidan. Astaride hinnad on viimasel ajal sellised, et isegi Savisaare tasuta ühistransport ei aita seda raha kokku saada.
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Mul ka kõrge jalg ja saabastega jama. Hästi lähevad jalga Sidi liigendiga saapad(mis iganes see mudelinimi neil on?).
-
- Tsikkel: CRF450R13
Mul ka vähe imelik see jalg. Sõidan Jett saapaga. Ma ei tea, kas sa seal lõunas leiad selliseid saapaid, aga on nad igatahes olemas Redmotos ja Motoboxis. Minu jalas, nad küll maailma mugavamad pole, aga nad on väga "turvalised". Soovitan neid, kuna Motoboxist saab neid kõva allahindlusega. See saabas oli ka TWMX ajakirjas parimate saabaste seas.
-
- Kontakt:
kõrtsmikumolu kirjutas:Mul ka kõrge jalg ja saabastega jama. Hästi lähevad jalga Sidi liigendiga saapad(mis iganes see mudelinimi neil on?).
Kusjuures see on huvitav, sest Sidi saabas on kõige madalama liistuga krossisaabas.
Mina olen leidnud Gaerne SG 12 mudelil on kõrge liist ja kasutan neid talvisteks sõitudeks, sest annab soojustusega vildist ja fooliumist sisetallad sisse panna, et jalg otse vastu jäist plasti ei külmetaks. Gaerne SG10-tega ega Sididega ei mahtunud sisetallad niimoodi sisse. Suvel sõidan pigem Sididega, on kuidagi kompaktsemad käiguvahetust kontrollida. Gaerne SG12 probleem on ka sääreosa kaitse, mis on esilekerkiv ning mägedes turnides kipub see jalaraua taha kinni jääma, kui järsku tõusu võttes tipu poole pürgides ennast ennast kivide vahele kinni oled võimelnud ja jala maha pead panema.
Aga Gaerne saapad on ikka parajalt kõrged, nii et lühemal poisil võivad põlveõndlat hõõruma hakata. Kuigi selle kõrguse probleemi peaks sadulsepp suutma lahendada, sest kinnitusklamber on ülemise osa keskel.
Saabas peabki olema tihedalt ümber jala, muidu ei saa tunnetust kätte, kuid pigistada ikka ei tohiks, siis ei keskendu jälle... Minul on ka Sidid kasutusel, imelik oli kunagi see, et pidin 2 numbrit suuremad ostma, et jalas head oleksid, sama asi kordus ka vennapojal... aga kitsad on nad küll, seda pean ütlema, teiste saabastega kogemusi pole, tean et tuttavad sõidavad Gaerne liigendiga saabastega ja on ka väga rahul, eks pead Tallinnasse tulema ikka ja siin terve päeva ää kulutama, et asjas selgust saada ning arvatavasti ka ostetud saad siis... Teine variant on Soome vaadata, seal palju kaupa kohapeal olemas, Turus näiteks Salonen, Storm, Molitor... Tokimoto.fi netis, Biltemas väga odavad saapad aga väga kõvad kasutusel, ei paendu hästi... Biltema on ka Helsingis olemas Kehä III ääres... Motonet müüb ka suht hea hinnaga saapaid aga kõvad on, kuid proovida võib ikka...
Ma arvan, et pead palju proovima, et häid saada...!!!
http://www.mxenduro.fi/?gclid=CITO9qTby ... cwodPkUAiQ
http://www.24mx.fi/?ca_source=gaw&ca_ac ... cgodtxQAeQ
http://www.molitor.fi/
http://www.mx-power.eu/MX-/-Enduro-/-Motocross-Varaosat
http://motonet.fi/fi/kategoria/528/Moto ... ovarusteet
Vaata, uuri mõtle...

-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
Ostsin just uued Sidid endale. Crossfire plekkninaga on olnud aastaid laiema liistuga, kui SRS mudel. Kuid minu üllatuseks läks nüüd ka SRS mulle jalga. Ning kui varem 44 oli 43 jalale täpselt paras, siis praegune 44 on vähe suurem. Seega tundub, et mingi muutus on vahepal olnud. SRS id on vähe laiemaks läinud ja numbrid täpsemaks ...
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
Milleks soome,kui Riiga on lähemale sõita,seal ka motopoed ja kohapeal suur valik,ei pea tellima ja hinnas saab kaubelda.
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
mx77 kirjutas:kõrtsmikumolu kirjutas:Mul ka kõrge jalg ja saabastega jama. Hästi lähevad jalga Sidi liigendiga saapad(mis iganes see mudelinimi neil on?).
Kusjuures see on huvitav, sest Sidi saabas on kõige madalama liistuga krossisaabas.
Küsimus on jalga panekus. Tundub, et sidi käib "rohkem" lahti, mul ka need raudninadega.
Aga lastele saapa ost nii ehk naa paras ajugümnastika.
Tere , sai ka siis endale krossiratas ostetud, nii pühapäeva sõiduks, nüüd oleks vaja veel saapaid, et on äkki kellelgi 48 nr. kasutatud saapaid vedelemas , päris uusi ei tahaks kohe osta aga kui teist väljapääsu pole , eks siis peab.
tel.56 452 700
Ummi sinu koht on rinkal, milles mullas! Või oled nüüd ala vahetanud lõplikult?
ei ole midagi vahetanud , see hooaeg jääb lihtsalt vahele ja millegagi peab ju sõitma ja ennast vormis hoidma.Metsas saab tegelt päris hea trenni.
tel.56 452 700
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.