Rumalad küsimused 2

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas pühak »

Jäta kahekohaline sadul alles, sellega käid ülevaatusel, kuna siis peavad kõik registreerimisandmetes olevad istmed reaalselt ka olemas olema. Niisama sõites seda kohustust pole. Mul kuuekohaline kaubik, pool suve uhasin ilma tagumise istmereata, kedagi ei kottinud. Ülevaatusel tahaistmele ei ronitud, aga üle õla vaadati küll. Kuna originaalistmed koos turvavöödega vastu särasid, jäädi rahule.

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 31 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GeiuLiisi »

Küsimus ei ole selle saba vajalikkuses/kasulikkuses. See "nõudlus sabale" oli puhas huumor. Kuna ajan taga fighteri laadset kere-ehitust, siis saba läheb tsipa kõrgemaks ja kindlasti kohe jupi maad lühemaks. Seega muutus saab olema silmaga koheselt märgatav.
Küsimus seisneb selles, kas selle 1 koha kaotamisega kaasneb siis suur paberimajandus või ei :D See kas see ka hea ja/või tark tegu on, eks seda näitab aeg.
Reisimiseks/matkamiseks kasutan siiski autot või panen selga oma hiiglasliku sõjaväekoti, kuhu ma isegi edukalt sisse mahun :)

Boobs of steel, Stainless :twisted:
Kasutaja avatar

Veiko2
Tsikkel: 2003 Suzuki DL1000 V-Strom

Lugemata postitus Postitas Veiko2 »

Teab keegi kui suure külmakindlusega on Itaalias toodetud Honda originaal roheline jahutusvedelik? Kas on mõtet punane sisse kallata talveks või võib rahumeeli selle rohelise sisse jätta, sest vedelik iseenesest ilus, puhas ja läbipaistev.

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Punasel ja rohelisel ei ole külmumistemperatuuris vahet. Koostises on vahe! Enamasti mõlemad vedelad kuni -36 kraadi aga kui kuskilt lõunamaadest pärit, siis tasub lasta refraktomeetriga ära mõõta - saab täpse külmakindluse teada. Olen kohanud ka -24 kreediseid ja need jäävad meie kliimas mõnel üksikul karmimal talvepäeval lahjaks kui tsikkel lausa välitingimustes seismas.

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Kasutaja avatar

Teema algataja
Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

GeiuLiisi kirjutas:

Okei, tänud.
Puusalt kohe uus küsimus. Kui masin teha ühekohaliseks, siis selle ma saan ARKis ümber vormistada sama lihtsalt, kui nt raami värvi muutust või pean mingi ümberehituse bürokraatia teed käima hakkama?

Igaksjuhuks mainin, et passis olev värv on raami värv.

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Kasutaja avatar

Veiko2
Tsikkel: 2003 Suzuki DL1000 V-Strom

Lugemata postitus Postitas Veiko2 »

StreetMoto kirjutas:

Punasel ja rohelisel ei ole külmumistemperatuuris vahet. Koostises on vahe! Enamasti mõlemad vedelad kuni -36 kraadi aga kui kuskilt lõunamaadest pärit, siis tasub lasta refraktomeetriga ära mõõta - saab täpse külmakindluse teada. Olen kohanud ka -24 kreediseid ja need jäävad meie kliimas mõnel üksikul karmimal talvepäeval lahjaks kui tsikkel lausa välitingimustes seismas.

Tänud vastuse eest! Sellisel juhul ei hakka jahutusvedelikku vahetama, sest tsikkel talvitub kütmata garaažis kus -24`ni temperatuur ei lange.

Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Kontakt:

Kipsi kirjutas:

Jah, Kipsi, olen teadlik. Minu varasem postitus eelmisel lk'l:
"Kuna ratta värvus nagunii passis hõbedane ja see tuleks mustaks regada eniveis, sest hõbedast värvi uues lahenduses ei saa olema, siis oleks hea see passi ümber tegemine ühe korraga teha - mul pole küll mingit isu mitut korda maksta, kui saaks ühe maksmisega tehtud see asi. Ja miks üldse - üritan ennetada igasuguseid võimalikke probleeme, mis tekivad sellest, kui masin ei vasta passi andmetele (ehk seesama värvi teema nt)."
Ehk siis raam on hetkel hõbedane, aga kevadeks on nii raam kui mootor mustad. See tekitaski selle istme küsimuse, et kuna ma nagunii lähen ratta värvust muutma, siis kas see ühekohaliseks regamine on sama lihtne kui ratta värvuse muutmine :)

Kasutaja avatar

rasmus23
Tsikkel: KLR

Lugemata postitus Postitas rasmus23 »

GeiuLiisi kirjutas:
Kipsi kirjutas:

Jah, Kipsi, olen teadlik. Minu varasem postitus eelmisel lk'l:
"Kuna ratta värvus nagunii passis hõbedane ja see tuleks mustaks regada eniveis, sest hõbedast värvi uues lahenduses ei saa olema, siis oleks hea see passi ümber tegemine ühe korraga teha - mul pole küll mingit isu mitut korda maksta, kui saaks ühe maksmisega tehtud see asi. Ja miks üldse - üritan ennetada igasuguseid võimalikke probleeme, mis tekivad sellest, kui masin ei vasta passi andmetele (ehk seesama värvi teema nt)."
Ehk siis raam on hetkel hõbedane, aga kevadeks on nii raam kui mootor mustad. See tekitaski selle istme küsimuse, et kuna ma nagunii lähen ratta värvust muutma, siis kas see ühekohaliseks regamine on sama lihtne kui ratta värvuse muutmine :)

Ma miskipärast arvan, et ei käi see asi nii lihtsalt, kuna tehasest veereb ju välja kahekohalisena. Siis peaks juba tegu olema ümberehitusega ühekohaliseks.
Aga võib ka hästi minna ja muudavad passis istekohtade arvu ära.

Veo- ja tõsteteenus.
Veoteenus: Eraldi üldjuhul ei teosta auto iseärasuste poolest, aga vajadusel 10t
Tõstevõime kuni 15t ning noole pikkus kuni 42m.
53420969

Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

Kipsi kirjutas:
GeiuLiisi kirjutas:

Okei, tänud.
Puusalt kohe uus küsimus. Kui masin teha ühekohaliseks, siis selle ma saan ARKis ümber vormistada sama lihtsalt, kui nt raami värvi muutust või pean mingi ümberehituse bürokraatia teed käima hakkama?

Minu tsikli passis on tehase poolt määratud värv ehk siis punane kuigi tsikli raam on hall, arvan, et ark-l ei ole õigust muuta tehase andmeid.

Kasutaja avatar

Jambolaya

Lugemata postitus Postitas Jambolaya »

LCD monitorile lauastatiivi ehitamiseks vaja leida säherdune vidin, millele isegi nime ei oska panna maakeeli:
Pilt

Oskab keegi suunata otsinguis?

Hetkel mootorrattatu
Kasutaja avatar

pea
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas pea »

GeiuLiisi kirjutas:

Okei, tänud.

Et asi ühekohaliseks saada siis päris nii lihtsalt see ei käi. Kõigepealt teed taotluse arkis ümberehituseks ja siis on neil kuu aega seda otsustada kas lubada või mitte. Kui tuleb positiivne vastus siis lähed näitad ratta arkis ette, et ongi nüüd ühe kohaline ja siis passi vahetus ja kõik. Maksma läheb see jah passi vahetuse ainult (äkki saadki ühe korraga mitu asja muudetud) mingi 25.- umbes. Omal sügisel sama tee läbitud, kui miskiseid küsimusi sellel teemal siis PM abiks.

Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

Kas Rapla Selveri Hesburgeri müüa küsib igaühelt "Kas panen kotti või annan kätte?", kui sealt üksik burger osta? Äkki miski Rapla inimene oskab vastata.

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...
Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Kontakt:

Pea - suur, suur tänu!!! :) :bsmile:
Tuono - ja auto värvida tehase mustast kollaseks, siis ARK seda tunnistab - olen seda ise kõrvalt tunnistanud, sama ka tsikli raamiga - no problemo ARKis! Kontrollitakse lihtsalt keretähiste vastavust ja oleks hea igaks juhuks hoida varuks pildid protsessist ühest värvist teiseni... :D Ma muidugi ei tea, kui legaalne see kõik on või ei ole, aga mingit sahker mahkerit tegema igatahes ei pidanud, ei kasutanud ka tutvusi vms. Vennad vaatasid masinad üle ja tehti uued dokumendid uute andmetega lihtsalt :D

Kasutaja avatar

poison
Mode
Tsikkel: sporta 1200
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas poison »

table clamp äkki

Jambolaya kirjutas:

LCD monitorile lauastatiivi ehitamiseks vaja leida säherdune vidin, millele isegi nime ei oska panna maakeeli:
Pilt

Oskab keegi suunata otsinguis?

Kasutaja avatar

Jambolaya

Lugemata postitus Postitas Jambolaya »

Ja kas eestis müüakse kusagil neid sellise nimega? :)
EDIT: Vähemalt sain idee, tänud. Googeldan "lauakinnitust"

Hetkel mootorrattatu
Kasutaja avatar

poison
Mode
Tsikkel: sporta 1200
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas poison »

Kasutaja avatar

Magimees
Tsikkel: Aprilia Shiver 750cc

Lugemata postitus Postitas Magimees »

Oleks infot vaja:
Kas Eestis on tuntud sportsummutite tootjate esindusi nagu Leovince,Arrow,GPR,Mivv või Akrapovic?

Edu,
Magi

Võrr-> Stella 50cc -> Moskva 125cc ->Dirt bike 110cc ->Kawasaki KMX 125cc -> Aprilia Shiver 750 cc

Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

GeiuLiisi kirjutas:

Pea - suur, suur tänu!!! :) :bsmile:
Tuono - ja auto värvida tehase mustast kollaseks, siis ARK seda tunnistab - olen seda ise kõrvalt tunnistanud, sama ka tsikli raamiga - no problemo ARKis! Kontrollitakse lihtsalt keretähiste vastavust ja oleks hea igaks juhuks hoida varuks pildid protsessist ühest värvist teiseni... :D Ma muidugi ei tea, kui legaalne see kõik on või ei ole, aga mingit sahker mahkerit tegema igatahes ei pidanud, ei kasutanud ka tutvusi vms. Vennad vaatasid masinad üle ja tehti uued dokumendid uute andmetega lihtsalt :D

Said nats valesti aru mu jutust (halvasti seletatud), mul on tsikkel punane/valge, raam hall, passis on kirjas punane, sest tehasest tulnud paberites on tsikli värvuseks punane kuigi kipsi väitis, et passis on raami värv siis alati see nii pole.

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Mis on maailma ohtlikuim amet?
Ühest teisest teemast jäi sisse kumisema....

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Kasutaja avatar

margus014
Tsikkel: Suzu DR-Z400
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas margus014 »

koi kirjutas:

Bastard
Tsikkel: TDM900
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Bastard »

koi kirjutas:

Usun et see ka lihtsate killast pole. Ega kuigi ohutu :D

Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Kontakt:

Tuono kirjutas:

Said nats valesti aru mu jutust (halvasti seletatud), mul on tsikkel punane/valge, raam hall, passis on kirjas punane, sest tehasest tulnud paberites on tsikli värvuseks punane kuigi kipsi väitis, et passis on raami värv siis alati see nii pole.

Mnjaaa, seda ma tean, et osadel isenditel on plastikute värvi järgi. Et selles suhtes jah ARK ei muuda seda ümber - kui esialgu on värv raami järgi, siis nii see lõpuni ka jääb, kui plastikute järgi, siis see jääb ka nii. Aga ARKil on siiski õigused muuta dokumentides masinate värvi ;) Vahet pole siis, mille järgi mingil isendil värv määratakse ;) Minu oma on raami järgi, õnneks :D

vanalendur
Tsikkel: D Monster
Tänanud: 78 korda
Tänatud: 42 korda

Lugemata postitus Postitas vanalendur »

Mul oli plastikute järgi valge kui tsikli ostsin (eestis arvel) ja kui ümber regamas käisin siis näitasin tsikli ette ja lasin raami järgi passi musta panna.

Viimati muutis vanalendur, 30 Nov 2013, 09:52, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

rolex
Tsikkel: Suzuki 1400

Lugemata postitus Postitas rolex »

Minu tsikli värvilahendus on äärmuslik juhus, st. saksast ostes tehase värv nii kerel kui raamil sinine/valge aga passi sain rohelise. Rohelist on seal niipalju kui mõni rohutirts või leheputukas ennast vasta tsiklit ära on litsunud aegajalt. ARK-i värvipimedat töötajat ei saa ka süüdistada see oleks juba diskrimineerimine.

tasa ja targu
Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Kontakt:

Niiet ARKil on siiski õigused muuta igas mõttes seda ratta värvi jah? See on küll huvitav teadmine, tänud! :bsmile:
Raami järgi on kõige kavalam siiski mu meelest. Noh, nagu mul, et hõbedane ja lisamärkusena mitmevärviline. Niiviisi värvi plastikuid kasvõi iga nädal teist värvi :D

arbs
Tsikkel: BMW R12100GS
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas arbs »

Ise regasin enda tdm 900 kevadel.
ARK ülevaataja pani väviks must, märkasin alles siis kui sain kätte passi.
Musta ainult taga plastikul, raam hall ja esiplastikud sinised.
Lasin koheselt uue passi(hall ja mitmevärviline) välja kirutada.
Ülevaatusel ütles, et poleks musta värvusega läbi lasknud.

Kasutaja avatar

Nõmmik
Tsikkel: Yamaha V-Star
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Nõmmik »

koi kirjutas:

Ehitaja loomulikult ! :wack: :mrgreen:

Argipäevas on vähe värvi - ole vähemalt ise nähtav !
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

A jasoo!
Miks mitte jah.

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

koi kirjutas:

A jasoo!
Miks mitte jah.

ÜRO arvab, et ohtlikeim on kaluri amet, USA uurijad, et see on helikopteri piloot ja Eesti Tööandjate Keskliidu arvates on selleks ehitaja amet.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Teema algataja
Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Kuidas on haagise massiga, et kui mul on B kat, kas ma võin sõita haagisega, mis kaalub 800 kg täismassiga? Kuskilt lugesin, et saab ARK-s täismassi muuta ka väiksemaks? Kas vastab tõele?

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Suletud

Mine “Ajaviiteks...”