Rehvivahetus minimaalse järjekorraga???

mart211

Re: Rehvivahetus minimaalse järjekorraga???

Lugemata postitus Postitas mart211 »

pühak kirjutas:

Mul ka küsimus: Kui mul on kaks veljekomplekti olemas, kas ma pean siis sellepärast rehve aegajalt pealt maha katkuma, et odavalt saab??

See on elementaarne, et paar korda rehvi eluea jooksul tuleb neid lasta tasakaalustada, ma lasen nii suvekaid kui talvekaid kord aastas pingis vurritada ja vajadusel tina anda. Aga selleks pole vaja pealt maha katkuda ja seda kõike saab teha väljaspool tipphooaega. See, et mul mitu veljekomplekti on, ei tähenda automaatselt seda, et ma suvalise pasaga sõidan, nii, et pole vaja naeruvääristada. Maitse ja rahakoti asi, kuidas keegi majandab. Muuseas, ka vasemäärde tuub on mul täiesti olemas.

Ei, sellest ega sinust pole keegi ju rääkinudki. + veljevahetus on ju soodsam ka kui rehvivahetus.

yeekim kirjutas:
mart211 kirjutas:

Yeekim, ja alati on ju võimalus osta kasutatud naelrehve ja kevadel viimased naelad välja tirida. Siis ei pea üldse raha maksma ega väga midagi tegema. :mrgreen:

Loe ka mmz postitust (togi)

See, et ma ise, endale sobival ajal vahetan on koonerdamine?
Lämmastik?-tavakasutuses 0 mõte- korra kuus suudan ka ise vajadusel juurde pumbata.
Vasemääre on ilmselt ka hirmus defka, et seda tavainimesel garaažis pole....

edu

yeekim@liigamiugavetrehvivahetusejärjekorraspassida

Lugesin, mõistlik jutt ja mõistlikud inimesed nii teevadki, mitte ei tule mingi kümne euro pärast foorumis maailmaparandamise kisa tõstma :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”