Rehvivahetus minimaalse järjekorraga???
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
Re: Rehvivahetus minimaalse järjekorraga???
Avaldan ka natukene oma arvamust selles OT teemas
Mul eksmehel kodus ise meisterdatud rehvipost - tasakaalustus kaa ja värgid... Teeb seal "põlve otsas" nii autodele plekk- ja valuvelgedele vahetusi kui ka tsiklitele rehvivahetusi - mu enda tagarehv on sealsamas peale vinnatud ja ilusti tasakaalustatud Asi toimib täitsa. Aga siiski mina kõrvaltvaatajana ja ise omal ajal rehvivahetusega tegelenud inimesena ütlen, et ma pigem maksan siis kuskil kohas ja ootan selle tunnikese (noh, hea on, kui saab tassikese kohvi ka kõrvale), kui hakkan seal tema garaazi all ise mässama ja möllama... Mina kui teada tuntud kohmerdis - päradst nukid lõhki ja mis iganes. Ma olen laisk ja mugav ja mingeid veeringuid lugema ei hakka. Kui on vaja teha, siis peab tehtud saama ja iga tegemine maksab.
Hindade üle vingumine on üldse üks suhteliselt absurdne teema. Klienditeenindajana tean täpselt, kuidas näed roppu vaeva mingi asja otsimisega, aga siis kunde tuimalt ütleb "Sealt teisest linna otsast ma saan asja euri jagu odavamalt. Lähen võtan sealt!" - mis mõttes nagu!?
Igaüks kujundab oma hinnad vastavalt võimalustele. Loomulikult pole mõtet rehvivahetuse eest mingit 40 eurtsa küsida, peab siiski konkurente ka jälgima ju, aga nooo kiunuma kukkuda siin mingi paari eurise vahe pärast või nt selle koha pealt, et Lõuna-Osariikides on odavam - bullshit! Kui kuskil mingi koha hinnad ei meeldi, mine ja otsi vaikselt endale odavam nurgake - neid leiab alati! Pärast aga ei tasu kiunuda kehva kvaliteedi pärast (ma nüüd ei väida, et seal kus on kallim, on alati parem - üldsegi mitte! Aga saate vast pointile pihta). See on elu. Võtke või jätke. Kui jätate, siis Türisalu pank aitab
Peace poisid, täna on reede!

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.