Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Hehe, IT alal ma võin vist elu lõpuni vaielda, kuna olen sellega varsti juba 20 aastat tegelenud.
Kodused raidid töötavad ainult siis, kui tõesti ainult ketas lendab. Kui kontroller lendab, siis palju õnne ka raid1 puhul ketaste taastamisega, juba käidud teekond.
"Päris" raid maksab palju ja ei ole otstarbekas.
Mul on Zyxeli NAS seade, mis maksis ise umbes 45€ ja sinna sisse läks üks 2tb ketas, kokku umbes 120€, sinna on dubleeritud kogu mu masina ketas, mida servicena sünkroniseerib Allwaysync (lihtsale kodukasutajale tasuta, kuid mul faile tuhandeid, siis oli vaja juba 15€ litsents osta).
Kõik tähtsad dokumendid on mul dropboxis (mida süngib igaks juhuks ka NAS).
Dropboxi ei pea ju asju kopeerima, seda võib hoopis My Documents kausta asemel kasutada, sinna salvestamine salvestab ikka kettale, teenus on see, mis sealt edasi netti süngib.
Digifotosid arhiveerin ma aeg-ajalt välisele USB kettale, mida ma ei hoia enda juures, sest kui näiteks maja maha põleb, siis pole sellest NAS-ist ka kasu, see läheb ju ka ära
Nõmmiku keiss on tegelikult lihtne - it inimesed peaksid varundust natuke seletama ka, et backup on hea, kui sa sinna dubleerid, mitte sinna ümber ei tõsta. No loodame, et seekord 300€ on kooliraha, tegelikult ei ole sellel lahendusel midagi halba, mis oli.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.