Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Nõmmik kirjutas:Aga kui seesinane pilv on pilves ja müristab ning netti ei ole ega tule , kas näiteks plaadile või SD kaardile tõmmates pole kindlam , sest mulle tundub , et labane ja vähe tunnustatud USB kaart on parem kui kõvatamine ümber lõdva asja .
![]()
Tunnistan , et olen sellel alal tõeline võhik kuid toonitan , et ma võin lihtsalt jätta targema mulje , sest mu nägu on nii aus - mis siis , et keegi ei näe !
Kui kohe üldse netti ei ole, siis on muidugi keeruline, ent kui internet siiski olemas ja lihtsalt vahel läheb ära, ei tähenda see midagi, sest failid on sul ikkagi olemas ka arvuti enda kettal ning saad neid endiselt sealt avada ja salvestada. Kui internetiühendus taastub, siis sünkroniseeritakse muudetud failid taas serveriga. Kui aga siiski sellist lahendust ei taha ja ise andmete kopeerimisega samuti tegeleda ei viitsi, siis mõnede väliste ketastega tuleb kaasa ka varunduse jaoks mõeldud tarkvara, mis peaks toimima nii, et määrad ära kataloogid kettal või kasvõi terve ketta ning kui väline ketas arvutile külge panna, sünkroniseerib arvutis oleva sisu automaatselt ära. Pidevalt ma sellist ketast arvutil aga küljes/läheduses ei hoiaks juba varem nimetatud põhjustel ja siin peaksid ise vaatama, kui mitme päevane kadu veel aktsepteeritav on ja vastavalt sellele siis lükkad ketta arvutile külge ja lased vajalikud toimingud ära teha. Ma küll tunnistan, et pole kordagi ühtegi sellist kettatootja poolt kaasa antud programmi kasutanud, ehk oskab keegi selle koha pealt rohkem kaasa rääkida ja midagi konkreetsemat soovitada. Kindlasti on midagi sellist ka vabavarana saadaval, ent pole endal kunagi vajadust olnud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.