Rumalad küsimused 2
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused 2
pyta kirjutas:millist ratast soovitate,millega oleks mugav ka naisel kaasa sõita(naine ei naudi väga seda kükk asendit baigi seljas)?
lubasin lolli peaga järgmise ratta sellise osta,millega mõlemad saame sõitmas käia,samas peaks olema selline,et saaksin üksi ka nautimas ja vähe huligaanitsemas käia.
ehk siis kiire ratas(mitte mingi matkakas),aga vajadusel mugav kahele
Oma pika-ajalisest seljakoti kogemusest julgen öelda, et Yamaha FZR 1000 '86.aastast on VÄGA seljakotisõbralik. Sai toetada käed paagile, et kui miski käiguvahetus või pidurdamine toimus, ei lennanud ma sõitjale selga... Kui seljakott sõitjast väiksem, siis maanteesõidul ei tee tuul ka talle liiga. Tegemist on väga muheda masinaga, millega saad ka üksi lustida ja huligaanitseda. Samas oli ka mu Liisi suhteliselt hea ja mugav seljakotile... Sain ühe korra proovida Aga Liisi sugune masin on ikkagi liiga könn kahe sõitja jaoks...
Miskiste uuemate masinate peal pole mina end seljakotina hästi tundnud... On kas siis see häda, et tõesti olen nii kõrgel ja sõidan kükkis seal (nt GSXR) ja tuul teeb minuga, mis tema tahab või siis istud sõitjaga pms samal kõrgusel, niiet kiivrid põrkuvad koguaeg (see tuleb vist ainult siis, kui sõiduasend on väga "püstine")... Fazer on suhteliselt hea seljakoti jaoks... Küll aga mina nt ei osanud sinna peale ronida, maha tulekust rääkimata - jõle kõrge selline...
Etjah. Seljakotisõbralik ratas on selline, kus tagumine iste pole esimesest väga palju kõrgemal... Kui seljakott saab hoida sõitjast igal ajal normaalselt kinni (nt mitte kuskilt kaenla alt), tuul teda maanteel läbi ei tuuselda ning kiirendustel-pidurdustel ta sõitjale kogu kehamassiga selga ei saja või kiivrid koguaeg kokku ei laksata ning istumisasend on mugav ja normaalne, siis ongi okei Aga mine ja otsi nüüd siuke ratas
Omalt poolt soovitan ikkagi mõnda 90ndate masinat... Iseasi, kas siuke "vanur" kõlbab...