Mehed/naised, kes parasjagu joovad
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Re: Mehed/naised, kes parasjagu joovad (va "leib")
Tänased postitused üsna segase sisuga, aga see näitab, et pruugitud mõnuained pole asjatult tarbitud Ja ega ma Geiult veel mingit pakkumist saanudki, sest minu teadmised mehanismi numbrikombinatsioonist olid kesised, või lausa olematud.
Sellegipoolest, jätkame harjutusi!
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
GeiuLiisi kirjutas:simp kirjutas:minu pesukotile küll õigeid juppe(nõrmaalse hinnaga) ei leidunud
üldiselt, sass tekitab tuul......sest mina kuskilt e-bayst ja/või Lätist varosi kokku ei otsigi - minul on kindlad tarnijad ja kui nende toodang ja pakutav hind ei sobi, siis nii ongi. Hiljem ei tasu lihtsalt plõksida, sest mina EI OLE otsingumootor, kes peab kundele ilmtingimata kõige odavama jupi terve maailma pealt kokku suutma otsida. Mina pakun siiski kvaliteeti enne kui odavust. Mõelge teie, mis ise tahate. Kvaliteet loeb ja võõra tarnija toodet mina ei müü
![]()
Ka Koi sai täna pilvedelt alla tiritud antud jupi saadavuse ja hinna suhtes (mis muidugi ei tähenda, et ta lõppkokkuvõttes ikkagi isa onupoja tütre väimehe lapselapselt seda noo näitekls 10 euri odavamalt ei saaks... Kui te ikka endale need stiilsed autod olete ostnud, siis peategi leppima sellega, et väga paljud asjad on teil lihtsalt ainult OEM toodetena (eriti säärased, mis teie kaks küsisite) ja saadavus on selles suhtes piiratud. Kui olete ise valmis minema riskile ja kuskilt kaheldava väärtuse ja kvaliteediga asja soetama endale, siis minu käest ei tasu ju küsidagiAga. Täna on reede ja mõned õlled olen mina küll välja teeninud
Cheers mates ja ilusat nädalavahetust kõigile!
ehh, ära nüüd südamesse võta. Ma tean täpselt kui keeruline seda pagana esituld leida on ja mõistan et sealt kandist leiab ainult uut tuld
plinnn...viina kehva kvaliteedi pärast jääb nüüd õhk vahele ... viimane vodka (viru valge) on sügavkülmas ära külmunud ja peab soojendama hakkama, et saaks ilma lusikat kasutamata tarbima hakata
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
simp kirjutas:ehh, ära nüüd südamesse võta. Ma tean täpselt kui keeruline seda pagana esituld leida on ja mõistan et sealt kandist leiab ainult uut tuld
Südamesse säänseid asju ei võta. Lasin kõrst alla viimase lonksu õlut selle peale hoopis ja nüüd puhkama

Äh kurja ei jaksa enam jageleda ja keerasin punni maha ! Hommikuks peab ju kuidagi vine sisse saama ,et harjuda põhjanaabrite loomuliku olemusega ja siis esmaspäeval võtan nad kaasa ja toon siinse joogikultuuriga tutvuma
Jah ikka saab ! Kirjutage palun tervitused ja soovilaul www.elmar.ee/tervitused ,et saaksime need kiiremini eetrisse
-
- Tsikkel: Intruder1500
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 5 korda
pitsid jäägrit
https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
A le coq cherry vaheldumisi a le coq lemoniga. Hea vaheldus
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
GeiuLiisi kirjutas:simp kirjutas:ehh, ära nüüd südamesse võta. Ma tean täpselt kui keeruline seda pagana esituld leida on ja mõistan et sealt kandist leiab ainult uut tuld
Südamesse säänseid asju ei võta. Lasin kõrst alla viimase lonksu õlut selle peale hoopis ja nüüd puhkama
jah, ära võta südamesse, võta suhu... saad hiljem välja sülitada
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
Säga kirjutas:GeiuLiisi kirjutas:simp kirjutas:ehh, ära nüüd südamesse võta. Ma tean täpselt kui keeruline seda pagana esituld leida on ja mõistan et sealt kandist leiab ainult uut tuld
jah, ära võta südamesse, võta suhu... saad hiljem välja sülitada
...saaks ju ka alla neelata...

-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
no seda asja peab lähemalt uurima... eks siis pärast selgub
-
- Tsikkel: B-12T
- Tänanud: 136 korda
- Tänatud: 71 korda
- Kontakt:
ei viitsind tagasi kerida, et kas keegi on tarbind. Katsetan uut asja, ei viitsi kaminasse tuld teha, soojendame seestpoolt. Üsna omapärane, vähe mehisem kui hõõgvein, tarbida kuumalt!
Hayabusa k5 + Voshod 3M + XT660R
Kóik mis Jim'i puudutab on isiklikult out. Korra sai proovitud ja ei saanud mina aru kuidas seda viskiks saab nimetada. Maitse asi jah, aga ka ülejäänud seltskond kallas selle ära.
-
- Tsikkel: B-12T
- Tänanud: 136 korda
- Tänatud: 71 korda
- Kontakt:
viskist on see toode päris kaugel 15% ainult. viskiks nimetame ikkagi seda
Hayabusa k5 + Voshod 3M + XT660R
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Puhta viina kõrvale: http://www.veneraud.ee/raamatud/toimik1/lugu-nr-40/
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
pühak kirjutas:Puhta viina kõrvale: http://www.veneraud.ee/raamatud/toimik1/lugu-nr-40/
Mnjah, olid need lood rahva rõõmuks mitu aastat üleval militaar.net'is, aga siis korisati vaikselt ära ja tehti raamatuks. Ei tea milleks see kasulik oli. Piiritusest oli seal muidugi n+1 lugu
cossie kirjutas:viskist on see toode päris kaugel 15% ainult. viskiks nimetame ikkagi seda
Ei pidanudki antud toodet silmas, vaid ikka päris J.Beam'i proovisime ja pärast seda ei taha ühtegi nende märjukest
M.T. kirjutas:cossie kirjutas:viskist on see toode päris kaugel 15% ainult. viskiks nimetame ikkagi seda
Ei pidanudki antud toodet silmas, vaid ikka päris J.Beam'i proovisime ja pärast seda ei taha ühtegi nende märjukest
Mul vedeleb ka kapis üks Jim. Kuidagi ei taha ära hävida. Maitsemeeled streigivad nii hullult, et lonksu suutsin kuidagi sisse vägistada aga mitte rohkem. Ainuke põhjus miks ta mul kapis veel vedeleb on lootus et mõni külaline ta ära hävitab. Kuid kardan et seda ei juhtu ja rändab ta oopis valamusse.
Või teeks jõulukingi mõnele geoloogile...
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Viskit kraanikausist alla.
Müstiline rikkus on meie maale jõudnud. Kus ma sel ajal olin, kui kõik rikkaks said?
sinilind123 kirjutas:Viskit kraanikausist alla.
![]()
Müstiline rikkus on meie maale jõudnud. Kus ma sel ajal olin, kui kõik rikkaks said?
Viskit ei lasegi kraanikausist alla, aga Jim pole viskinime vääriline
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänatud: 20 korda
M.T. kirjutas:sinilind123 kirjutas:Viskit kraanikausist alla.
![]()
Müstiline rikkus on meie maale jõudnud. Kus ma sel ajal olin, kui kõik rikkaks said?Viskit ei lasegi kraanikausist alla, aga Jim pole viskinime vääriline
Alkohol on alkohol. See käib ainult kõrist alla. Või mingid popid ja noortepärased vist oskasid seda suitsetada ka kuidagi. Aga seda ma proovinud pole.
Igatahess valamusse valamisel see ei mõju ajutegevusele üldse ju ja nii on mõttetu. Anna mulle see viski või "viski", ennem kui valama hakkad.
Eile jõin veic kodusiidert. Mõõtsin mingi pulgaga kraade ka. Näitas 12volli. Kurat teab, kui õige see nüüd on.
M.T. kirjutas:sinilind123 kirjutas:Viskit kraanikausist alla.
![]()
Müstiline rikkus on meie maale jõudnud. Kus ma sel ajal olin, kui kõik rikkaks said?Viskit ei lasegi kraanikausist alla, aga Jim pole viskinime vääriline
Ja selle asemel solgid Coca Colat Grantsi ja Schottishshs Leaderiga?
Jim ei olegi viski, eestlastel puudub vist vaste sõnale "bourbon" mida Jacki ja Jimi jaoks kasutatakse. Meie peres ikka pidupäeva jook, tundub et oleme ikka arengupeetusega peremajandus
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Ma olen ka alkoholivaba Jim- joonud. Terve pudeli üksinda. Egiptuses. Isegi k....e ei ajanud.
Muidu maitse oli norm ja silt nagu oleks ehtne
mart211 kirjutas:M.T. kirjutas:sinilind123 kirjutas:Viskit kraanikausist alla.
![]()
Ja selle asemel solgid Coca Colat Grantsi ja Schottishshs Leaderiga?
![]()
Jim ei olegi viski, eestlastel puudub vist vaste sõnale "bourbon" mida Jacki ja Jimi jaoks kasutatakse. Meie peres ikka pidupäeva jook, tundub et oleme ikka arengupeetusega peremajandus
Scottish mis? Vanasti öeldi selle kohta "Shoti libu" Mis puutub Grant'si siis on vägagi korralik viski, proovi erisegusid, mitte ainult Family Reserve väljalaset.
Aga täpsustuseks see, et Jack Daniels ei oli bourbon. Kui ei usu, siis loe pudelilt
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänatud: 25 korda
Scottish mis? Vanasti öeldi selle kohta "Shoti libu"
Mis puutub Grant'si siis on vägagi korralik viski, proovi erisegusid, mitte ainult Family Reserve väljalaset.
Aga täpsustuseks see, et Jack Daniels ei oli bourbon. Kui ei usu, siis loe pudelilt
Tegu peaks ikka olema bourboni viskiga, bourboniks teeb see kui valmistamisel kasutatakse vähemalt 51% maisi.
stev666 kirjutas:Tegu peaks ikka olema bourboni viskiga, bourboniks teeb see kui valmistamisel kasutatakse vähemalt 51% maisi.
See, et seal on 51% maisi ei tee sellest veel bourboni. J.Daniels on Tennessee Whiskey, nimetavad ka "sour mash". Kui ikka kahtled, siis vaata sealt http://www.jackdaniels.com/whiskey/jack ... s-old-no-7
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänatud: 25 korda
M.T. kirjutas:stev666 kirjutas:Tegu peaks ikka olema bourboni viskiga, bourboniks teeb see kui valmistamisel kasutatakse vähemalt 51% maisi.
See, et seal on 51% maisi ei tee sellest veel bourboni. J.Daniels on Tennessee Whiskey, nimetavad ka "sour mash". Kui ikka kahtled, siis vaata sealt http://www.jackdaniels.com/whiskey/jack ... s-old-no-7
mina saan siiski aru et tegu bourboni viskiga, ja tsäkki oma promolehte ei ole küll mingi argument.
stev666 kirjutas:mina saan siiski aru et tegu bourboni viskiga, ja tsäkki oma promolehte ei ole küll mingi argument.
No muidugi on. Mis sest, et alkotööstus ja targemad inimesed seda millekski muuks liigitavad. Kui 1 eestlane arvab ,tema meelest on, siis just nii ongi
Soovitan móne viskikoolituse läbida, saad targemaks
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.