Mehed/naised, kes parasjagu joovad → Re: Mehed/naised, kes parasjagu joovad (va "leib")
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
Re: Mehed/naised, kes parasjagu joovad (va "leib")
GeiuLiisi kirjutas:simp kirjutas:minu pesukotile küll õigeid juppe(nõrmaalse hinnaga) ei leidunud
üldiselt, sass tekitab tuul......sest mina kuskilt e-bayst ja/või Lätist varosi kokku ei otsigi - minul on kindlad tarnijad ja kui nende toodang ja pakutav hind ei sobi, siis nii ongi. Hiljem ei tasu lihtsalt plõksida, sest mina EI OLE otsingumootor, kes peab kundele ilmtingimata kõige odavama jupi terve maailma pealt kokku suutma otsida. Mina pakun siiski kvaliteeti enne kui odavust. Mõelge teie, mis ise tahate. Kvaliteet loeb ja võõra tarnija toodet mina ei müü
![]()
Ka Koi sai täna pilvedelt alla tiritud antud jupi saadavuse ja hinna suhtes (mis muidugi ei tähenda, et ta lõppkokkuvõttes ikkagi isa onupoja tütre väimehe lapselapselt seda noo näitekls 10 euri odavamalt ei saaks... Kui te ikka endale need stiilsed autod olete ostnud, siis peategi leppima sellega, et väga paljud asjad on teil lihtsalt ainult OEM toodetena (eriti säärased, mis teie kaks küsisite) ja saadavus on selles suhtes piiratud. Kui olete ise valmis minema riskile ja kuskilt kaheldava väärtuse ja kvaliteediga asja soetama endale, siis minu käest ei tasu ju küsidagiAga. Täna on reede ja mõned õlled olen mina küll välja teeninud
Cheers mates ja ilusat nädalavahetust kõigile!
ehh, ära nüüd südamesse võta. Ma tean täpselt kui keeruline seda pagana esituld leida on ja mõistan et sealt kandist leiab ainult uut tuld
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.