motovideo!

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: motovideo!

Lugemata postitus Postitas will111 »

mis pretensiooni? mina kommenteerisin "esimene" videona seda, mis algselt siia teemasse postitati. ei tea, mida eesti tv või miski muu tv sellest asjast arvab, ma ei vaata telekat ja eesti kanaleid ega tea, mida ja mis kvaliteediga seal näidatakse aga mul tuli 10a tagasi consumer class digifotokast, kus video funktsioon oli pigem lihtalt nalja pärast juurde lisatud, ka paremat pilti.

ja "viimane" video oli see, mille lingi sina siia lisasid. selle kvaliteet on hoopis teine maailm (nii visuaalselt kui muus osas) ja mul ei ole mitte midagi halba öelda. see mulle väga meeldis, lausa nii, et jagasin seda oma fb seinalgi...ja ma ei jaga seal just tihti linke! :)
Kolki saada ei karda, kasvõi juba sellepärast, et ma ei ole metsas kunagi ühtegi naist tsikli või quadiga näinud. Neiu videost aga võiks metsas küll vastu tulla, muidu näeb seal vaid karvaseid meestsikliste, hakkab juba ära tüütama :lol:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”