Tahaks rajale
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
Re: Tahaks rajale
Aivar123 kirjutas:selle teema võib vist jh huumorinurka ringi tõsta
Ära ei maksa kaotada- loodus tühja kohta ei salli ja siis suureneb tõenäosus, et tekib mõne tütarlapse teema, milles muidugi viskab 2-3 lehtel juttu päevaga aga huumorit on harvem ( samas naerda saab hea nalja üle kauem).
Kui see teema kaob, siis järgmisena teen MINA teema, kuidas ma Mardi ja Timo troonidelt maha lükkan ja stunti sõitma hakkan. Eelnevalt muidugi modifitseerin oma ratast uhkema hammaka ja läikivamate kukkumisraudadega. Ja ega need kõrgsurvekolvid polegi midagi tegelikult, ma panen hoopis I remontgrupi kolvid peale Liisile, jätan muud tööd tegemata, sest pea neist läbi ei võta ja olen palju ägedam, aga samas jälgin ikka reeglistikku kah, et MM'il disklahvi ei saaks. Peaks vist originaal-sumpa orgunnima endale...
Kindlasti kui need härrased (Timo ja Mart ja kõik teised stuntriderid) midagi ütlema ja õpetama tulevad, siis ma haugun vastu kah ja näitan välja kui tark ja kogenud ma ise sel alal olen. Just because i can write whatever i want - peab ju armastama seda sõnavabadust!!!!
Aga jah, sekundeerin eelpool öeldule - raudselt on tegemist trollimisega. Selline asi ei saa olla lihtsalt reaalselt võimalik enam...
Ja kui ongi tõsine, siis faith in human brain is destroyed

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.