Tahaks rajale
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 44 korda
- Kontakt:
Re: Tahaks rajale
no anna andeks aga ei ole võimalik tõsiseks jääda ju, teeb sama välja mis küsida keset suve, et millise EESTI järve peal hokit saaks mängida ja uisutada näiteks.
perekooli huumor on liiga peenikeses võtmes isegi minu jaoks, teiseks minu päritolu/asukoht on täiesti profiilis kirjas.
ma lihtsalt ei suutnud vastu panna, kirjutasin puhtalt selle pärast et teema jätkuks
väike vihje, siin foorumis ei ole kurjad ja pahad inimesed aga sa ise mängid kõik kaardid lihtsalt ette meile seda juhul kui ikka tõsiselt mõtledki nii, ja kui niisama trollimine käib siis see on suht tase: nagu kodanik Senaator ja Leib meil siin viimasel ajal ikka nalja on rebinud ühel ja teisel tasemel omamoodi.
esimese postituse tegin tegelikult päris tõsiselt samas, see teema ikka päris kaua juba eksisteerinud, aga kuskile sa jõudnud ei ole, oleks aamen sellega siis. käi ära kuskil ja tõesta seda kuidagi siin meilegi äkki viskab respekti kamaluga pealekauba
kontakt nr. +372 52 58 244
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.