Horvaatia 2014 (10.mai) → Re: Horvaatia 2014

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

Re: Horvaatia 2014

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

Miks sa seda Horvaatia rannikut 2 korda sõidad ? Alguses alla ja siis uuesti ylesse tagasi.
Kui lähed läbi Budapesti , siis soovitan sul mööda E 73 otse lõunasse põrutada. Algul killuke Horvaatia tasast maad ja siis läbi Bosnia-Hertsogoviina peaaegu Dubrovnikuni välja. Olen seda Sarajevo, Mostari teed sõitnud kahel korral. 2006 suunaga alt ülesse ja 2009 ylevalt alla. esimene kord oli sõja jäljed veel selgelt näha. 3 aastat hiljem totaalne turismi õitsemine.
Alustad oma reisu alt- Dubrovnik, kindlasti võta Cavtat. Siis mööda rannikut vaikselt ylesse tulema. Terve Dalmaatsia rannik. Soovitan sõita kuni Zadarini välja. Sealt katsu praamidega mööda saari seiklema minna. Algul Pag, sealt edasi laevaga Malõi- Losin. Sealt saad silda mööda Cresile ja sealt laevaga KRK-le. Ja siis mööda maismaad Pulani. Sul oli kaardi peal valitud poolsaare keskelt tee. Mine mööda rannikut- Rijeka- Opatija-Lovran- Mocenica-Ja sealt Pulasse. Väga vinged ja luksuslikud 20 sajandi alguse arhitektuuriga suvituslinnad. Katsu kindlasti sõita Vojaki tippu tsikliga. Täiega elamus omaette.

Ohh.. pajatada oleks palju, olen Horvaatias 4 aastat käinud puhkamas.
Ära midagi ette bronni omale. Saad majutuse alati. soovitan ka telgi peale mõelda. Campid väga korralikud. Olen ise ööbinud telgiga ..... 2 meetrit merest. Väga vinge oli. Hommikul lihtsalt veeretasin end telgist merre. Püsti ka ei pidanud tõusma.
Kui tekkib kysimusi... anna tulla.

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”