Tahaks rajale

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Re: Tahaks rajale

Lugemata postitus Postitas villy »

aivar424 kirjutas:

See teema tundub nii või naa rohkem trollimisena

Sekundeerin!

Kasutaja avatar

tynys
Tsikkel: Aprilia RSV Mille R

Lugemata postitus Postitas tynys »

Einoh Nürburgringil vähemalt kunagi keegi on käinud lumega sõitmas kui vaadata seda videot hetkel 7:20 alates. Tsiklit on küll vaid hetkeks näha aga ta on seal olemas :D.
[youtube][/youtube]

Teema algataja
krõps
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas krõps »

ma saan aru et minu vastu on käivitunud kampaania aga ma vaid tahtsin kuulda kellegi pädeva arvamust rajal sõitmise kohta, selle asemel sain vaid kamaluga ilkumist ja kehva huumorit. Olen teinekord ettevaatlikum ja loen oma postituse enne mitu korda läbi enne kui postitan. Ju see aasta enam välirajale tõesti ei jõua, juba sõites oleks jahe, siiski alati saaks tsikliga minna kupatama ju näiteks sisekardirajale

Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

Osta pocketbike ja sõida sellega kodus ümber lauajala

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

kumar
Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP

Lugemata postitus Postitas kumar »

426f kirjutas:

Osta pocketbike ja sõida sellega kodus ümber lauajala

(lol)

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

tynys kirjutas:

Einoh Nürburgringil vähemalt kunagi keegi on käinud lumega sõitmas kui vaadata seda videot hetkel 7:20 alates. Tsiklit on küll vaid hetkeks näha aga ta on seal olemas :D.
[youtube][/youtube]

1:25 läheb päris hea püss mööda (lol)

mmasuurikas
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas mmasuurikas »

Läks siis nagu alati :)

FOORUM
Paul istub arvuti taga ja räägib iseendaga
"Nii, see foorum peaks mulle sobima. Ahahh, siin ongi.. kirjuta oma küsimus siia. Nii kirjutame siis: Kust leida odavaid kepikõnni keppe? Korras. Loodame siis homseks hüva nõu saada."
Järgmisel päeval.
"Nii." räägib Paul jälle iseendaga "Vaatame siis, mis mulle kirjutatud on?" ja hakkab kommentaare lugema
Kas läheb kõvaks keppimiseks?
Mida sa norid siin?! Kepikõnd on tõsine spordiala!!
Ma tean, et on. Minu tuttavad kutsuvad seda nii..
Mõlemad vist kõvad keppparid
Kõik tahavad keppi saada!!!
Mida te tõmblete siin
Ära ohi. Ja kao siit minema kui ei meeldi, trop
Tropp on kahe p- ga
Kuule, sa mine õige sinna suure tähega P- sse
Paluks teemas püsida
Mina ei tea, kust kepikõnni keppe saada
Lihtnemees to armaskiisu
Kust sa pärit oled
Ha-haa, kõik said nüüd targemaks, et sina ei tea kust keppe saada
Armaskiisu to lihtnemees
Hi-hi, ei ütle
Ega keegi täna Tartust Tallinnasse ka sõidab?
Igav koht
"On tõepoolest igav koht." muutus Paul pahuraks "Ma ei saanud üldse targemaks. Tuleb see teema ära lõpetada." ja trükib foorumisse.
Ma ei vaja teie nõuandeid. Katsun ise hakkama saada.
"No-nohh! Veel üks kommentaar." ja loeb
Nahhui sa siis üldse kirjutasid siia

Teema algataja
krõps

GeiuLiisi kirjutas:
krõps kirjutas:
GeiuLiisi kirjutas:

WTF did i just read? :shock:
Aga Krõps. Näita endast ja rattast pilti kah, noh, enne kevadet ikka.

Ma ei otsi siit foorumist suhet, kuigi tänks, olen meelitatud

Mõistust on Sulle tõesti lusikaga antud ja kulbiga võetud :D Seda pilti tahan ma seepärast, et kevadel teaks Sinust võimalikult suure kaarega mööda sõita :roll:

mingi vanasõna,et naine roolis auto kraavis!vaevalt see tsikliga teisiti on!

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Hea Krõps,
kui Sa nüüd algusest kommentaariumit loed, siis ei andnud Sulle algul ju keegi eriti vastu hambaid, lihtsalt öeldi, et ei soovita sel aastal enam ennast ja ratast lõhkuma minna.
Aga kui Su järelemõtlematu võitu Hurraa ikka üle ei läinud, siis hakati ilkuma.
Üldiselt, vabanda, kui ma eksin, aga ka mulle tundub, et Sa oled alles väga värske tõsise ratta omanik ja ka Su kogemus rattasõiduga on marginaalne. Vanust mitte ka vist ülearu palju. Meenutad mu kasutütart, kes on ratsasportlane ja kes omast arust oli valmis maailmameister juba ca 7 aastat tagasi. Täna oleks juba olümpial pidanud olema. Nüüdseks on ta ikka mitu kvalitatiivset suurusjärku parem, kui toona. Ja tunneb juba ka asja. Ja teab, kui palju on vaja veel teha, et saada kellekski ka väljaspool Eestit. Toona oli ta stammkunde traumapunktis. Enam ei sugugi, kuigi ratsakross ei ole just eriti ohutum motokrossist.
Seega, ole hea mees, kasvata kannatust ja valmista end järgmiseks aastaks ette. Ja kui sõitma lähed, ära hakka kohe painutama - suure kiiruse sisse võtta suudavad kõik. Pidama saada mitte kaugeltki. Ja väga paljud "väga kiired" poisid ei suuda ennast ühes tükis finišisse vedada - mis on siis kiirusest kasu? Nihuta oma võimete latti edasi altpoolt lükates, mitte ära kuku seda puruks ülalt - Sul polegi siis enam, mida edasi lükata.
Siinsamas foorumis oli mõne aasta eest üks Saaremaa poiss, kes ostis võimsa ratta. Oli vaimustunud, nagu ikka - verbaalselt kusjuures täiesti normi piires. Kahe nädala pärast oli surnud, minu meelest pani kurvist otse. See oli kurb, aga sellised asjad võiks vähemalt teisi õpetada.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
Kasutaja avatar

hotshot
Tsikkel: crf 450r, Varadero

Lugemata postitus Postitas hotshot »

Vennale kes arvab, et võiks sisekardirajale tsikliga "kupatama" minna, pole minumeelest mõtet mitte midagi seletada!

Jõudu,
Taavi

scrag
Tsikkel: Dyna

Lugemata postitus Postitas scrag »

tynys kirjutas:

[youtube][/youtube]

Seda teemat lugedes tuli sama video meelde. Kui talviseid matse näitas, siis mõtlesin, huvitav, kas mõni tsikkel ka rajal on, ja siis tuligi üks :shock:

I.H.M.C.
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

hotshot kirjutas:

Vennale kes arvab, et võiks sisekardirajale tsikliga "kupatama" minna, pole minumeelest mõtet mitte midagi seletada!

Jõudu,
Taavi

http://www.youtube.com/watch?v=aHP4sdnjGXM

:bsmile:

Kasutaja avatar

kumar
Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP

Lugemata postitus Postitas kumar »

See video peaks Kròpsule suht kohane olema.
Aga huvitav oleks vaadata küll,kuidas Kròps suure rattaga sise kardirajal"kupatab". Seda tahaks näha küll. Ja lase kindlasti filmida ka. :wack:

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 431 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

see ei saa tõsine teema olla, liba täiega

Kasutaja avatar

yamahaR66
Tsikkel: Piaggio Zip SP 2

Lugemata postitus Postitas yamahaR66 »

Magimees kirjutas:

Soovitaks sul kuivema ilmaga linna peal rahulikult ringi töristada ja kevadet oodata.

Praeguste ilmadega sõites ei saa rehvi korralikult soojaks ja pidamine pole niivõrd hea kui suvel. Lisaks ei andesta ratas, halva pidamise korral, algaja poolt tehtud sõiduvigu.

Kui aga siiski plaanid rajale minna, siis kindlasti vali rajapäeva hoolega. Kindlasti peaks tegu olema kuiva ja päiksepaistelise päevaga. Lisaks vaata üle ka rehvirõhud ja rehvide tootmisaasta. 4+ aastat vanade rehvide korral pole mõtet ennast isegi rajale veeretada. Kindlasti pead rehvid väga korralikult soojaks sõitma, enne kui peale keerama hakkad.

Mis jutt see on, et üle 4 aastaste rehvidega pole mõtet ülse rajale minna??

Yamaha Jog RR, Yamaha Aerox 100, Aprilia rs 125 , Yamaha R6, Yamaha R1
Kasutaja avatar

yamahaR66
Tsikkel: Piaggio Zip SP 2

Lugemata postitus Postitas yamahaR66 »

Teema on iseenesest hea :bsmile:

Ema, anna padruneid :D

Yamaha Jog RR, Yamaha Aerox 100, Aprilia rs 125 , Yamaha R6, Yamaha R1
Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 31 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GeiuLiisi »

krõps kirjutas:

Ma Sinu asemel jälgiks hoolega, mis moodi Sa oma lõuakesi lõksutad. See võib Sulle väga rängalt kätte maksta, kui Sa siin avalikult naiste juhtimisoskust materdama tuled (eriti "faktiga", mida üle huulte lasevad ainult imbetsillid, kes üldjuhul veel vahtralehega sõidavad ja peavad ägedaks linnaliikluses "tahtlikult" külglibisemisse sattumist) samal ajal ise arvates, et praegusel ajal välirajale ja siis ka sisekardikale kupatama minek normaalne on :roll:

Boobs of steel, Stainless :twisted:

madispilt
Tsikkel: FJ600 '88
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madispilt »

Selle asemel, et ennast praegu õues puruks kukkuda või üritada mõne sisekardiraja omanikule selgeks teha et sa tahad end tema valdustes ribadeks sõita, mine käi parem euroopas ära ja kuku seal end ribadeks - http://motoaplis.lv/raksts.php?id=137&lapa=1&his=1. Saad veel pärast ratta kõrval raketta lasta ja sovetskojet rüübata.
Päris tõsiselt räägin, ei tee nalja. Läheks isegi, kui keegi selle nalja kinni maksaks :D

Kvaliteetset ringraja varustust saad siit.

Teema algataja
krõps

GeiuLiisi kirjutas:
krõps kirjutas:

Ma Sinu asemel jälgiks hoolega, mis moodi Sa oma lõuakesi lõksutad. See võib Sulle väga rängalt kätte maksta, kui Sa siin avalikult naiste juhtimisoskust materdama tuled (eriti "faktiga", mida üle huulte lasevad ainult imbetsillid, kes üldjuhul veel vahtralehega sõidavad ja peavad ägedaks linnaliikluses "tahtlikult" külglibisemisse sattumist) samal ajal ise arvates, et praegusel ajal välirajale ja siis ka sisekardikale kupatama minek normaalne on :roll:

mis sul nyyd hinge läx? sinu jutust siin eelpool sain aru et sa hirmus söidumees
rääkisin vaid vanasõnast mis tihti peab paika:D

Teema algataja
krõps

madispilt kirjutas:

Selle asemel, et ennast praegu õues puruks kukkuda või üritada mõne sisekardiraja omanikule selgeks teha et sa tahad end tema valdustes ribadeks sõita, mine käi parem euroopas ära ja kuku seal end ribadeks - http://motoaplis.lv/raksts.php?id=137&lapa=1&his=1. Saad veel pärast ratta kõrval raketta lasta ja sovetskojet rüübata.
Päris tõsiselt räägin, ei tee nalja. Läheks isegi, kui keegi selle nalja kinni maksaks :D

Muidugi oleks tore kuskil Hispaania kõrbes kallutada ja siklit tundma õppida a kahjuks see aasta ei mängi mul välja. Päris ausalt, olen näinud videot kus üks raider Kawasakiga sisekardirajal kallutamas käis, osades kohtades kus pidamine parem oli võttis isegi noka lendu, kuigi jah kiirused seal just väga suured pole

Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

Lõidki pea ära kui kodus ilma kiivrita ümber laua jala pocketbikega sõitsid

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

kassikas
Tsikkel: on

Lugemata postitus Postitas kassikas »

Ikka vana ja kulunud teema-tehke järgi

Krossimeestele kah silmaröömu

Pretty cool cat - what you think about that!
Kasutaja avatar

MarekM
Tsikkel: old oilboiler
Tänanud: 22 korda
Tänatud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas MarekM »

Et kui teemaalgataja päris naisega voodisse ei saa, siis laseb ta seni kumminaisega köögis paar tiiru?

フーリガン
Kasutaja avatar

Psaiko
Tsikkel: R1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Psaiko »

Esiteks:
Krõps see, kuidas Sa selle teema siia välja tõid ja kuidas sa postitustes seda teemat väljendad, ei jätka kaheti mõtlemist Sinu tervislikust mõttemaailmast, see ei pruugi nii olla aga...! Asja saab kindlasti paremini ja arusaadavamalt väljendada! Seetõttu käsitletaksegi seda teemat sagedasti selliste :ner: :wack: (togi) (lol) emoticonidega
Teiseks:
Suur osa sõnavõtjatest, vähemasti nime järgi ei ole rajal väga sagedased külalised, mis ei pea vähendama nende teadlikkust ja kogemust antud valdkonnas sõna võtmisel. Paraku viljeletakse ühte arvamust! Aga RR tüüpi ratas ei ole mingi ulmeline kosmoselaev, millega saab sõita ainult ose või ringrajal ja ainult väga "sooja ilmaga" asfaldil.
Kolmandaks:
See kus Sa enda tsikli sodiks või ennast vigaseks sõidad või selle kägus ennast üldse ära tapad ei tohiks kottida mitte kedagi. Kui Sa just selle käigus kedagi teist ei kahjusta-vigasta! Ma luban Sulle, et siin on terve hulk, kes Sind, su meheaud pidi oksa tõmbavad, kui Sul peaks midagi sellist peas liikuma, teha oma katsetusi tänavaliikluses.
Neljandaks:
Nagu ka igas teises teemas, on ka siinses, terve hulk mõõtmatute kogemustega tarkasid- siinkirjutaja samamoodi! Aga kuigi rehvitootjad on RR tüüpi masinatele konstrueerinud rehvid selliselt ja see on seotud ka füüsikaseadustega, et rehvi ja pinnakatte hõõrdumise tulemusena saavutab rehv sellise temperatuuri, et see haakub kõige paremiini pinnakattega ja ei teki libisemist. Kui see hõõrumine, välistest tingimustest, ei saavuta maksimaalseks pidamiseks vajalikku temperatuuri ei tee see rehvi ja kattepinna tööefektiivsuseks 0. Kuid samasuguseid sõiduvõtteid ei saa kohe mitte kuidagi viljeleda kui seda paremate tingimuste olemasolul ja sellisel juhul hakkavad rolli mängima teised tegurid. Sõiduoskused, rektsioonikiirus, meisterlikkus jne. jne. Saan aru, et Sinu kogemus on tegelikult olematu!
Viiendaks:
Mõned aastad tagasi, kui oli oma esimene RR ratas, sai käidud tegemas ka oma esimesi sõite ringrajal ja oli veel seda tobedat enesekindlust, juhmi julgust ja enesehävitajalikku arrogantsi, ning sai tsiklihooaeg venitatud võimalikult pikaks. Sõitsime siis teatud seltskonnaga selliste kuivade aga 0 kraadiste ilmadega kuni 9-nda detsembrini, peale mida tuli maha lumi. Sõita saab aga, kas seda saab nimetada sõitmiseks, selliseks, millest saad maksimaalse mõnu-see on kaheldav. Loomulikult adrenaliin möllab ja äge on testida neid piire aga... Äge on see niikaua kui midagi juhtub ja loll on mõleda, et minuga midagi ei juhtu! Tänaseks hetkesk pole tänavaliikluses osalenud vist 2 aastat. Miks? teadvustades neid riske kaob lihtsalt julgus ära!

Keegi ei saa Sulle kätt ette panna, kuna Sa ka ise siin oled avaldanud teadlikkust vanasõnade valdkonnas siis " Kes teiste vigadest ei õpi, see...!" Sellise suhtumisega nagu Sa siin viljeled "tahtmine on kuhugi kupatama minna, tahaks veel enne talve nii-öelda käe valgeks saada" ei oota Sind rajale ilmselt mitte keegi!

Aivar123
Tsikkel: TDM 900

Lugemata postitus Postitas Aivar123 »

Halleluuja freedom jee...hispaania kõrb :wack: Hispaanias on ainuke kõrbe meenutav piirkond Tabernas ja seegi on poolkõrb, täpne olla.
Loodan, et teed oma sõidukatsetuse väljaspool Tallinnat ja selle lähiümbrust või siis, kui mul on vaba päev. Muidugi on hulgitrauma käsitlus vägagi arendav ettevõtmine aga tegelikult ma jätaks selle võimalusekorral vahele.
Nagu on korduvalt soovitatud- loe vastavat kirjandust, tee füüsilist ja valmistu kevadeks vähem destruktiivsel moel.

Parem kui me tööalaselt ei kohtu... mitte et minul klientide vastu midagi oleks.

Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.

Teema algataja
krõps

Tänan Psaiko!
Tundud olevat pädev mees sellel teemal, on näha et ka sina oled olnud noor ja uljaspäine aga õnneks sa rajal uperkuuti ei käinud. Siin on tõesti palju selliseid sõnavõtjad kes vist rajal pole käinud, sõidavad tänaval enda lõbuks ja pelgavad kukkuda, rajal külje maha panek on ju hulka ohutum kui liikluses, oleneb muidugi kiirusest..
Vanasõnad mulle tõesti meeldivad, eriti sellised nagu: ''Harjutamine teeb meistriks'' ja ''Pidur on kiiruse surm''

Teema algataja
krõps

Aivar123 kirjutas:

Halleluuja freedom jee...hispaania kõrb :wack: Hispaanias on ainuke kõrbe meenutav piirkond Tabernas ja seegi on poolkõrb, täpne olla.
Loodan, et teed oma sõidukatsetuse väljaspool Tallinnat ja selle lähiümbrust või siis, kui mul on vaba päev. Muidugi on hulgitrauma käsitlus vägagi arendav ettevõtmine aga tegelikult ma jätaks selle võimalusekorral vahele.
Nagu on korduvalt soovitatud- loe vastavat kirjandust, tee füüsilist ja valmistu kevadeks vähem destruktiivsel moel.

Olen sirvinud Randmeväänet, millist kirjandust võiks veel juurde vaadata? :?:

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Lugemata postitus Postitas pühak »

Kuule krõps!

Loomulikult võid Sa minna ka miinuskraadidega kasvõi slikkidega rajale kupatama, kui keegi Sinu pärast rada lahti viitsib hoida (loe, kui Sa hästi maksad). Foorumlaste, kes asjast räägivad, hulgas leidub ka neid, kes kõik oma pe**e peal ära proovinud on ja seetõttu räägivad need tegelased oma kogemusest. Katsu neid niisama mullitajate hulgast välja selekteerida ja usu nende juttu. Võid muidugi omakorda asjad järele proovida, ainult arvesta sellega, et ise proovimine on vahest lihtsalt valus. Pole küll ise seda viimast pidamise piiri tsikliga taga ajanud, seetõttu ei oska siin oma kogemusi välja tuua, pealegi olen ma juba chopperiga rahulikult podistamise eas. Aga kukkuda on ka rahulikumast suhtumisest hoolimata mõnel korral õnnestunud. Kujutan ette, et praeguse ilmaga on uute rehvide pidamine midagi sarnast, nagu kuskil kuurinurgas 10 aastat kuivanud rehvidega suvel sõites. Kui sel aastal veel proovima lähed, siis proovi esmalt väikselt kiiruselt pidurdusteekonda, et üllatus ka väiksem oleks. Pärast kupatamist võid siinsamas foorumis juba "tegijana" kogemusi jagada. Seda kas siis kilbiga või kilbil.

PS: Kui Sa siit foorumist viisakat, sentimentaalset (ja ebasiirast) keelepruuki otsid, oled vales kohas rauad tulle pannud. Mine sotsiaalosakonna tädide jutule.

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Mis te nüüd inimest pidurdate, moraalijüngrid. 8)
Kui ikka tõsine soov on, siis mine kupata rajal ja liikluses, nii nagu süda soovib. Ära vaid sellest siia kirjuta ja ette kanna.

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

krõps kirjutas:

Vanasõnad mulle tõesti meeldivad, eriti sellised nagu: ''Harjutamine teeb meistriks''

Mh, vale puha - "Harjutamine teeb harjutajaks, meistriks sünnitakse".

Rinkal käinud pole, sest ei julge, olen linnas huligaanitsev n00b :)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”