Tahaks rajale
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
Re: Tahaks rajale
Julgustage jah praegu seda härrat piikidega tegelema... "Mis see siis ära ei ole" suhtumisega algajaid tänavatel liiklemas näha ei taha - kujutage pilti kui sääne satub kampa sõitma? Veel enam, kui endale aru ei anta ei ilmastiku tingimustest ega oma reaalsetest oskustest ja kogemustest. Vaja kohe KUPATAMA asuda... Tsiisas. Paneb piigid alla ja siis on meil üks tsiklimeeste mainet tõstev idikas linnatänavatel ärplemas. Õpi ennast ja teisi ohustamata sõitma esmalt! (siinkohal ma end näiteks ei too, aga samas ma ka ei käi kõvatamas kuskil kui kõva sõitja ma enda arust olen)
Sorry, aga no tõesti. Mingu käigu sel nv'l nt Rapla kardirajal ära. Sõitku seal end rajalt välja vigaseks, seal kiirused õnneks suhteliselt väikesed, vb siis hakkab biiti tajuma.
Audrus sain II gen CRX'ga ringi ajaks 1,48,51 ja suurim kiirus jõudis sinna 170 tuuri, aga algaja tsiklist sellise rattaga, sellisel rajal, sellise temperatuuriga - osta parem kirst ja hauakivi endale kohe valmis, härra kupataja.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.