Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused 2
Reimpsil on... Ta sii varemgi neid myya lubanud... Minul kahjux kovaketas andis saba ja ise aidata ei saa... Ja nagu sa näed inimestel senini trauma sellest seega ma kardan et nende uuesti näitamine vörduks psyhhoterroriga...
puna kirjutas:just just
millal kombet ostma tuled
Tegelikult nillisin ja nillin ikka veel seda uut victorya vms nimi oli, vahel on päris ok hinnaga teda saada.. Sul ju kiiret pole...
kopu kirjutas:Kas kuskil rahvuste krossi riidenänni ka müüakse? Mõtlen eelkõige selliseid toredaid Team Estonia kirjaga jopesid/pusasid. Või on see ainult meeskonna kraam ja lihtrahvale müüki neid ei paisatudki?
Tundub, et müüakse. Vähemalt EMF viskas täna fatsebuuki sellise reklaami.
maruliis kirjutas:Reimpsil on... Ta sii varemgi neid myya lubanud... Minul kahjux kovaketas andis saba ja ise aidata ei saa... Ja nagu sa näed inimestel senini trauma sellest seega ma kardan et nende uuesti näitamine vörduks psyhhoterroriga...
Mul on jah
Mu meelest oled sa piltidel (ja ma olen väga kriitiline) täitsa kooritav kartul. Kuigi jah, tissid võiks suuremad olla.
Kui Mariliis nõus on, võin pilti levitada ka (mul vist FB's ainult tissidest ehk siis ilma peata pilt ka kuskil).
Ilma Mariliisi levitamisloata peab kodanik Palm aga tulema mulle ise ukse taha ja siis saab pilte vaadata (ma ise toast ei lahku igaks juhuks).
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=1 ... &start=420
et jääkarul külm poleks keri allapoole
-
- Tsikkel: Suzuki RF900r
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 15 korda
Küsimus ka - nimelt suutsin mootori otsakaane tihendi ühest kohast katki teha. Muidu tegemist uue paber tihendiga aga paigaldamisel läks midagi veits nihu ja kaant tagasi tõmmates jäi raibe kuhugi kinni ja rebis tihendi mingi 10mm laiusest kohast katki.Panin ääred ilusti tasa, tõmbasin kogu tihendi õrnalt õliga kokku ja kaas peale ära. Kas hakkab läbi ajama või mitte?
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
85%, et jääb pidama.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
90 prossa, et hakkab ilastama
Mootori silikon oleks kuival-puhtal paber tihendil aidanud.
Mul pole sensitiivi võimeid, aga elu on näidanud.
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
Ahh. Loll jutt, poisid. Hermetsi tuubitäis ja asi vask

-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Ära Sina nüüd hakka siin ajama Geiu.
Oleneb, kuidas see tihend nüüd katki on, kui on nagu noaga lõigatud siis hakkab jah ilastama, kui on samuti katki läinud kui kaane eemaldades vanad papp/pabertihendid kipuvad minema siis pigem jääb pidama. Muidugi on ka Geiul õigus (no Koi'l ka aga naistel on eesõigus) - natuke silikoniga tohterdada seda katkist kohta ja vaadata kuidas käituma hakkab.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Kontakt:
Ei. Mitte natukene. Ikka nagu tordi peale, niiet kihtide vahelt isuga välja pigistaks seda manti (meenus väike kursavendade äpardus plokikaane tihendit vahetades)
Aga üldiselt olen arvamusel, et see tihend niisama seal pidama ei jää... Hermetsiga mõistuse piirides ringi käies võib ta kindlasti mõnda aega pidada, aga võta seda kui ajutist lahendust

-
- Tsikkel: Suzuki RF900r
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 15 korda
ok eks homme võtan veel korra maha.. puhastan cleaneriga ära koha ja lapin hermetsiga ää... eks paista mis teeb kui kunagi teema kokku saab ja käima paneb
reimps kirjutas:maruliis kirjutas:Reimpsil on... Ta sii varemgi neid myya lubanud... Minul kahjux kovaketas andis saba ja ise aidata ei saa... Ja nagu sa näed inimestel senini trauma sellest seega ma kardan et nende uuesti näitamine vörduks psyhhoterroriga...
Mul on jah
Mu meelest oled sa piltidel (ja ma olen väga kriitiline) täitsa kooritav kartul. Kuigi jah, tissid võiks suuremad olla.Kui Mariliis nõus on, võin pilti levitada ka (mul vist FB's ainult tissidest ehk siis ilma peata pilt ka kuskil).
Ilma Mariliisi levitamisloata peab kodanik Palm aga tulema mulle ise ukse taha ja siis saab pilte vaadata (ma ise toast ei lahku igaks juhuks).
Ma vist kunagi selle levitamise koha pealt rääkisin sinuga, kordama ma end ei viitsi hakata, aga kui mu mälu eksib, siis võin uuesti rääkida
Seega oma toas võid näituse korraldada kui tahad
-
- Tsikkel: R1150 GS
- Tänatud: 2 korda
Tuono kirjutas:E märgist ei pea füüsiliselt küljes olema. Minu rattal Laser`i lõpp, sellega on kaasas "Homologation Pass" kus nõuetele vastavus kirjas. Ja seda olen pidanud paar korda ka kaante vahelt välja võtma ja politseile ning ülevaatajale näitama. Passis kirjas, millistele tsikli mudelitele vastav sumps sobib.
Urmas
Ära aja sobivust ja "E" märgistust segamini, sul on ilmselt vedanud, et oled sattunud ebapädevate üv.inimeste ja politsei otsa!
See on "E" märgistus ja, kui seda ei ole siis on illegaalne: [img][img]http://www.upload.ee/thumb/3704288/Kuva0928.jpg[/img][/img][/quote]
e- märgistus ongi sobivus ehk vastavus. Siin nimekiri riikide kaupa:
E1 - Germany
E2 - France
E3 - Italy
E4 - Netherlands
E5 - Sweden
E6 - Belgium
E7 - Hungary
E8 - Czech Republic
E9 - Spain
E10 - Yugoslavia
E11 - United Kingdom
E12 - Austria
E13 - Luxembourg
E14 - Switzerland
E16 - Norway
E17 - Finland
E18 - Denmark
E19 - Romania
E20 - Poland
E21 - Portugal
E22 - Russian Federation
E23 - Greece
E24 - Ireland
E25 - Croatia
E26 - Slovenia
E27 - Slovakia
E28 - Belarus
E29 - Estonia
E31 - Bosnia and Herzegovina
E32 - Latvia
E34 - Bulgaria
E37 - Turkey
E40 - The former Yugoslav Republic of Macedonia
E42 - European Community
E43 - Japan
Ratas ostetud Saksas (esindusest) ja minu jaoks tookord üllatusena kaasas paks mapp dokumente, sh sert klaasile ja väljalaske lõpule (mis mõlemad originaalide vastu välja vahetatud) ning muid jubinaid (välja vahetatud suunatule pirnid-klaasid, vana väljalaske lõpp, üks esmapilgul üleliigne db killer). Et sain kontakti ka müüjaga (eraisik) siis ta valgustas mind veidi- sumpal ei ole e märgistust kui sisu (db killer) on näiteks vahetatav. Sellel Laser`i komplektil (DuoTech) on kaks tükki (nn Street Legal, millel kaasas pas ja Sport, mille kohta kirjas "non Street Legal", ehk sõidada oma vastutusel). Minu omal on sees tänavalegaalne, teist olen proovinud, müdiseb veidi enam ja tänaval ebamugav-müra häirib. Müüja sõnul peetakse Saksas ka kiirteel tsikleid kinni, kontrolllitakse müra ja kui see ei vasta (ehk sul on "vale sumps", siis pakub politsei tema sõnul kahte varianti- teed kohapeal korda ja sõidad edasi või lükatakse tsikkel treilerile ja sind toimetatkse lähimasse ühissõiduki peatusesse. Seda passi taheti näha ka alati tema TÜV ülevaatusel. Pidin selle ette näitama ka siin, Eestis, tsikli arvele võtmisel (registreerimiseelne ülevaatus). Ja siiani olen pidanud suhtlema päris pädevate ülevaatajate ja (moto)politseinikega. See pass on mul alati tehnilise passi vahel kaasas...
Urmas
R1150GS
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000
Bogser kirjutas:Ära aja sobivust ja "E" märgistust segamini, sul on ilmselt vedanud, et oled sattunud ebapädevate üv.inimeste ja politsei otsa!
See on "E" märgistus ja, kui seda ei ole siis on illegaalne: [img][img]http://www.upload.ee/thumb/3704288/Kuva0928.jpg[/img][/img]
Kui selline näebki välja siis osavam inimene suudab sellise asja isegi igale jupile ju peale joonistada/kleepida/tekitada? või kontrollitakse seda veel kuidagi?
tohohh...kas selle tabeli järgi saab siis ennatlikult oletada ka ratta päritolu? Või mis tabel see nüüd on sis?!
Et kui mu originaal pütil oli peal E13 - sis olene Luxemburi ratta otsa sattunud?
-
Veikosib kirjutas:tohohh...kas selle tabeli järgi saab siis ennatlikult oletada ka ratta päritolu? Või mis tabel see nüüd on sis?!
Et kui mu originaal pütil oli peal E13 - sis olene Luxemburi ratta otsa sattunud?
Mitte päris nii- see on ikka sumpa tootja. Mul on Laser, see on Hollandi firma (pütt ka seal toodetud) ja sumpa passis on kirja e4. R1150 originaalsumpal (dB killer ei ole eemaldatav) on tõesti sumpa korpusesse sisse stantsitud e1 (Saksamaa)
Urmas
R1150GS
-
elbastardo16 kirjutas:Bogser kirjutas:Ära aja sobivust ja "E" märgistust segamini, sul on ilmselt vedanud, et oled sattunud ebapädevate üv.inimeste ja politsei otsa!
See on "E" märgistus ja, kui seda ei ole siis on illegaalne: [img][img]http://www.upload.ee/thumb/3704288/Kuva0928.jpg[/img][/img]Kui selline näebki välja siis osavam inimene suudab sellise asja isegi igale jupile ju peale joonistada/kleepida/tekitada? või kontrollitakse seda veel kuidagi?
See e- värk (CE tähis, vastavustestid jms) nagu palju muudki on suuresti ikka usalduse küsimus- kas oled aus ja täidad reegleid või mitte. Võltsida saab ikka, küsimus on kontrolli suutlikkuses. Selle summuti osas olen pidanud ALATI vastavatele organitele (ARK, tehniline ülevaatus, paar korda politsei) oma sumpa passi ette näitama- nende väide on olnud see, et "teeb vajlu häält!?" ja "see mis sul seal küljes on pole originaal". See dokument on siiani olnud tõestuseks (ja oli enne seda ka Saksamaal 4 aastat). Iseasi, kas ma kasutan sees nn "non street legal" dB killerit. Ka politsei ükskord uuris (dB killer kinnitub M4 kruvi ja mutriga) ja lõpuks tõdes et "ega meil niikuinii pole millegagi kontrollida (müra)". Ma pakkusin, et kruvige välja, kohe on näha, kas on õige. Ütlesid, et pole tööriistu. Pakkusin ka neid, aga ju said aru, et asi õige ja soovisid head teed.
Urmas
R1150GS
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Kas keegi oskaks öelda Renault Megane Classic, 1,4 70kW mootorisse käiva õli koguse?
-
- Kontakt:
davidsoniharald kirjutas:Kas keegi oskaks öelda Renault Megane Classic, 1,4 70kW mootorisse käiva õli koguse?
Viiest liitrist peaks teoorias küll olema (4,6-4,9l).

davidsoniharald kirjutas:Kas keegi oskaks öelda Renault Megane Classic, 1,4 70kW mootorisse käiva õli koguse?
Pane ääreni täis ikka.
Aga tõsiselt rääkides, näitab jah 4,9L
Kontrolli, kas masin klapib:
http://www.oil4motor.com/en/cars-oil/RE ... 8-2000%29/
Ja hiljem saad õlivarda järgi ka vaadata.
Tsiklil hetkel tagumine ratas alt ära. Kas ja millega oleks mõistlik võll ning muud määrdega detailid uuesti määrida?
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
germpz kirjutas:Tsiklil hetkel tagumine ratas alt ära. Kas ja millega oleks mõistlik võll ning muud määrdega detailid uuesti määrida?
Igasugune tehniline määre sobib. Laagrid olid sellel vist kinnised. Selleks et neid määrida/puhastada tuleb kummikate viisakalt eemaldada.
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
germpz kirjutas:Tsiklil hetkel tagumine ratas alt ära. Kas ja millega oleks mõistlik võll ning muud määrdega detailid uuesti määrida?
laagrimääre?
Kas keegi oskab öelda mida googeldda või kust küsida neid pehmeid kuubikuid vms kuhu sisse hüpatakse, kas siis sikkliga või bmx vms. Ei pea olema kuuma kindlad. Tahaks võibolla teha endale ka selle suure kasti kuhu saab sisse hüpata aga tahaks teada mis selle summaks võib minna.

-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Äkki Skypark avaldab, kust nad neid ostsid, sest nende kogused on ikka päris suured olnud.
Tavaline poroloon peaks olema (vahtpolüuretaan).
Ja ega google palju ei leia, näiteks see firma toodab ise: http://www.recticel.ee/
Hei,
Otsin, juba meeleheitlikult, kahte raamatut:
http://www.apollo.ee/catalog/product/vi ... tegory/70/
ja
http://www.apollo.ee/raamatud/eestikeel ... urgia.html
Äkki kellelgi on ja soovib mulle müüa või ehk keegi näeb ja annab mulle teada kust saab.
Tänud igal juhul!