Milline krossimootorratas valida?
Re: Milline krossimootorratas valida?
Kui sa üle 100kg ei kaalu, siis tõenäoliselt on parim valik 350.
Kuigi enduros mina kaaluksin ka 250 2T pilli.
Mis nendesse suurekubatuurilistesse raja kõrval podistajatesse puutub, siis eks maitse asi. Metsavahel väsitavad suured sõitja märksa kiiremini. Siis ei juhi enam mees ratast vaid on pigem reisija rollis.
Ma olen KTM-de seeria läbinud suurest vähema poole. Universaalsest LC4-st kuni 250cc 4T krossikani. Vahepeal olid 450 ja 525. Nüüd vahel kambakesi metsa vahel sõites olen proovinud nii suurt husabergi kui muid 500-600ccm masinaid ja no ei tõmba nende poole. Oled metsas nagu juhitamatu raketi seljas. Jõudu on palju ja iga randmeliigutus viib hüppega edasi. Aga ka peale tunnist metsas sõitu tahaks siiski, et masin läheks kiirelt sinna, kuhu mina soovin ja 250 seda ka teeb.
xenon3 kirjutas:Kuna esimese rattaga(520exc) esimene hooaeg hakkab varsti läbi saama siis otsustasin hakata uueks aastaks uut ratast vaikselt vaatama.Mark ja mudel on igastahes välja mõeldud-KTM EXC,sest plaanis ka enduros võistlema hakata.Kubatuur on veel lahtine aga kindlasti enam mitte viiesajane.Nagu eelpool mainitud Jõelähtme rada,siis praeguse rattaga ei ole seal just kõige parem sõita,väsitab liialt ära.Ja üleüldse ootaks uuelt rattalt paremat juhitavust.Hetke seisuga on liistule jäänud 350 või 450 exc,4t ja alates 2010a rattad.Oskab ehk keegi neid rattaid omavahel võrrelda? Või üleüldse kuidas on selle kümne aastaga rataste omadused muutunud?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.