Milline krossimootorratas valida?

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Re: Milline krossimootorratas valida?

Lugemata postitus Postitas piloot »

Eks ta ole tõsi, et maitse üle ei vaielda vaid kakeldakse. Paraku ei pea kellegi eelistuste järgi hakkama kohe oma orientatsiooni sättima. Mul näiteks naine ütleb vahel, mõne lahkarvamuse korral, et ega kõik ei saagi ühtemoodi olla, näiteks sulle meeldivad naised, mulle mehed... :D

will111 kirjutas:

ma pean ennast täiesti vabalt igati amatöörsõitjaks siis oma 505sxf'i olen ikka täitsa mitu korda täitsa lahti keeranud. mitte üheainsagi nurga alt ei ole sama tunne nagu tükkmaad nõrgema 250'se seljas.

Ega seda vast keegi ei väidagi, et 250 on mingi ime ratas ja käib samamoodi edasi nagu 500. Vahe ja eelistus nende vahel tuleb välja olenevalt sellest, kus ja kuidas neid kasutada ja sellest ka see, et millist võiks eelistada. Ega minagi mingi gürofanatt ei ole aga kõik on tulnud omal nahal läbi proovida ja kõige lihtsam on asjast aimu saada, kui olles end suurema isendiga piisavalt ära väsitanud ja siis 250-se selga hüpates on omalegi üllatus, kui palju seda vahet tunda on. Kus veel see vahe hästi tuntav on näiteks Jõelähtme rada, kus on hullult puude vahel kangutamist ja mööda ühte kõverat jälge uhamist. Radadelt väljaspool 250-se eelised enamasti kuivavad kokku ja jämedama mootoriga on funnimiseks omad eelised. Samas krossikaga on jälle see miinus, et kaugele sa väljaspoole krossi- kestvuskrossi- ja muid maastikuradu ikka kulged... Eks kõigest sellest tulenevalt peabki tulevane rattaomanik otsustama ja oma sõidueelistustest valima, kas 250 või jämedam krossikas või üldse endurode poole kiigata sest nendega pääseb legaalselt palju pikematele ja kaugematele radadele.
Asi ei ole ju tegelikult selles, et kui palju keegi suudab "lahti keerata", vaid pigem selles, millise rattaga oleks lõppkokkuvõttes kergem ja mugavam sõita ja et oma jõud käiks enamuse ajast ja erinevates olukordades rattast üle.

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”