Milline krossimootorratas valida?
-
sandman1111
- Tsikkel: CRF450R13
Re: Milline krossimootorratas valida?
Ma nüüd küll ei taha rääkida sellest kergusest ja güro effektist, vaid toetaksin will111 postitust sellest vaatevinklist, et minagi sõidan suhteliselt palju "raja kõrval" enamasti männiku karjääri ümber, kus on tõesti mõnusam kulgeda võimsama masinaga. Samuti sõidan ma lõbu eesmärgil ja kuna ma sõidan suht 50/50 rajal ja kuskil raja kõrval, siis olen mina leidnud, et 450 on minu jaoks lõbusam. Ma arvan, et see masin on universaalsem kui 250. Jah kui ma sõidaksin ainult rajal ja ajaksin taga kõiki sekundeid, siis ilmselt võtaksin ma 250 või 350. Samuti ma ei usu, et 450 on täiesti nono algaja jaoks, kes on ikkagist enne sõitnud mootorrattaga ja ei ole väga kerge. 250 oleks küll kergem õppida kindlasti, aga kui ikka 2 kuu pärast tahaks võimsamat, siis on ka nõme. Vähemalt minul oli nii. Ei mitte, et ma nii kõva mees olin, et kogu aeg oli piirajas ja loopisin suvalt masinat kuhu tahtsin, ma arvan, et nii mõnigi on mu videot siin näinud. Tahtsin 450, kuna pikal sirgel saan oma adreka kätte. Igas asendist vajutades on jõud olemas. Ei pidanud käike lappama nii palju. Jupid kuluvad vähem. Tänu suuremale võimsusele, on käigud pikemad, tänu millele, saab kulgeda normaalsete pöörete juures. Liiva sees on jõudu rohkem vaja kui 250 seda suutis pakkuda. Talvel tahaks jäärada sõita, 450 kindlasti mõnusam. Kuna 450 on äge ja kõik arvavad, et 250 on jube lahja võrr. Saite vist aru, et ma olen enda neljasajaviiekümnesega rahul ja ei tahaks lahjemat. Minu raja kõrval sõitmine on üldiselt Männikul, ja mu masinal on päris vaikne summuti, kui keegi kardab, et ma väga sealseid Jevgenisid ja Aljonasid segan. Tegelikult ju ei või sealgi sõita. Ei tahtnud kedagi oma kirjutisega solvata, see oli kõik puhtalt minu arvamus, miks keegi valib 450 pilli kuigi tegelikult ei käi jõud isegi lahjemast pillist üle, see ei tähenda, aga et see lahjem oleks õige.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.