Milline krossimootorratas valida?
Re: Milline krossimootorratas valida?
pole sellist asja minu sulest siin kuskil kirja saanud, et ma ühte või teist neist kahest olulisemaks pean. see kõik on puhtalt siinsete suurte tarkade oma võlumaailma fantaasia vili!!! mis teha, suuremale osale inimestele meeldib paraku niimoodi fantaseerida ja kõigile teistele enda ümber sõnu suhu pressida...eks kindlasti ka ma ise teen vahel seda viga, kuid üldiselt üritan sellistest asjadest hoiduda. võibolla on see seotud minu elukutsega.
lisaks sellele, et kõikvõimalikke laest võetud oletusi tehakse ühe minu lause põhjal...võetakse siin meeletuid "põhjapanevaid" eeldusi ka selles osas, kus, kuidas ja milleks küsija üldse antud masinat kasutama plaanib hakata. et siinsetest tarkade klubist ilmselt suurem osa sõidab just ja ainult konkreetselt krossirajal ja hullult poole sajandiksekundi peale võidu ei tähenda kuidagi, et krossikaga kunagi ja kusagil mujal üldse ei sõidetagi. ma arvan, et ma pole ainuke inimene eestis, kellel on krossikas lihtsalt lõbusõidu eesmärgil ja kes sõidab sellega sajas erinevas kohas (millest suurem osa ei olegi kuskilt otsast ametlik krossirada), täiesti erinevatel tingimustel ja hindab rohkem näiteks masina võimekust minna praktiliselt iga pöörde pealt ja igast gaasiasendist...kui mingit õhkõrna erinevust ratta kallutamisel. või siis hindab kasvõi seda, et kui vajadus on või tahtmine tuleb siis keerad lahti ja ratas lendab nii, et s**t on püksis, piltlikult öeldes muidugi. ja kuigi ma pean ennast täiesti vabalt igati amatöörsõitjaks siis oma 505sxf'i olen ikka täitsa mitu korda täitsa lahti keeranud. mitte üheainsagi nurga alt ei ole sama tunne nagu tükkmaad nõrgema 250'se seljas.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.