TDM900-2004,milline mootoriõli?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Re: TDM900-2004,milline mootoriõli?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

eerikkarts kirjutas:

Tehnoloogiliselt on TDM900 mootor pärit 89a XTZ750'lt, kõik tolerantsid ja tehnoloogia sama, pealegi pöörded üle 9000 ka ei lähe...........

Sinu jutt on loogiline ja ,nii ta ilmselt ongi,kuni asi puudutab ainult mootorit.Minu arvamus asjast on see,et mis puudutab kolvi-silindri klappide tööd, sellises madalamate pööretega(tsikli kohta) mootoris,siis sobivad paljud õlid(ilmselt ka enamus auto õlid),aga vahe tuleb sisse käigukasti ja siduri õlitamisel.Siin pakuks välja,et õlil ja õlil on vahe.Kuna tsiklite käigukast on ilma sünkroniteta,siis on hea õli(või pigem õige õli) üli oluline,et vältida just lülituse osade kulumist.Sama oluline või isegi ololisem on hea õli ka sidurile.
Ise olen kasutanud Castrolit,aga sellepärast,et ma saan seda lihtsalt paremini kätte kui midagi muud.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”