Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Kasutaja avatar

mmz
Tsikkel: Yamaha R1
Kontakt:

Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Lugemata postitus Postitas mmz »

Kas ma pean iga kord enne autol rehvide vahetamist minema eelnevalt ka tsikliga showd tegema või pean ma igal hooajal uued suve-talverehvid ostma, kuna eelmised said paari euro säästmise nimel ribadeks lastud? :)
Kui nüüd tagasi esialgse teema juurde tulla, siis üks koht, mis vähemalt hinnakirja järgi ka keskauguta velgesid veel tasakaalustab on see - http://gekkon.ee/
Olen seal mõned korrad käinud õhtusel-öisel ajal kui kõik teised kohad juba kinni. Paraku Eesti keelt väga ei mõisteta end töö on seni korralikult ära tehtud. Viimati käisin probleemiga, et üks vargamutter oli üle keeratud ning ise seda enam lahti ei saanud. Pusisid seal kahekesi 5 minutit ja said lahti. Mingit raha selle eest ei tahtnudki.

Võibolla mõne jaoks pole Vianori tahetav 10 EUR (33%) suurem hind mingi raha, ent mulle ja ilmselt ka küsijale on see siiski piisavalt suur summa, et eelistada soodsamat alternatiivi. Lisaks räägib hea jutuga hinna odavamaks ka nendes soodsamates kohtades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”