Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Re: Rumalad küsimused 2
Ivoonu kirjutas:macintosh kirjutas:pühak kirjutas:...
No tõ dajosh.
Rumalale küsimusele ikka korrlikult päid segi ajav vastus.
![]()
Aga vasak-paremkaldast räägitakse ikkagi jõe kontekstis. Ookeanidel, meredel ja järvel puuduvad vasakud ja paremad kaldad.
Kui tahad kellegil korralikult pead segi ajada, siis räägid talle kindasti Vaikse Ookeani paremast kaldast.Et asja veel segasemaks ajada, siis meredel puudub üldse kallas. Neil nimetatakse seda asja rannaks.
![]()
Kui nüüd natuke oma vaimusünnitist analüüsida, siis argumenteerimise üks põhireegel on, et ühe argumenteeringu käigus lähtepunkti ei muudeta. Peale selle, et ma lihtsalt iba ajasin, muutsin ma ka lähtepunkti kohe mõnuga. Muideks, sedasama argumenteeringu pinnal "edasi hüppamist", ainult tunduvalt kõrgemal tasemel, teevad poliitikud ja muud soolapuhujad meiega iga päev - tõestavad mingi asja ära, et siis selle pinnalt kohe uut tõestama hakata ja lõpuks jõutakse välja sinna, kuhu just ise tahetakse, tekitades selle käigus võibolla nii mõnedki circulus vitiosus'ed ilma, et lollitatavad seda märkaks.
Mis puudutab vett, kaldaid ja randa, siis merel, jah, on rand. Ja minu teada käib laevasõit mere peal ilmakaarte, mitte käe järgi. Ehk siis La Manche'il hoiavad ida suunas liikuvad laevad väina lõunaranniku ja lääne suunas liikuvad laevad põhjaranniku poole. Jõgedel, kanalitel, nende lähetes ja suudmetes käib asi käe järgi ja siis on vasak ja parem kallas niiöelda "paigas", kui oled näoga lähte poole ehk siis vastuvoolu. Segadust tekitab muidugi see, et minu teada käib geograafias asi vastupidi, aga ma võin ka eksida.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Kalamees õngitseb ja mööda ujub lehm..
Lehm küsib: Vabandage, kuspool asub vasak kallas?
Kalamees seletab: Kuna Te ujute pärivoolu siis vasak kallas jääb vasakule ja parem kallas paremale...
Mõne aja järel ujub lehm vastuvoolu kalamehest mõõda ja pärib: Vabandage, kuspool asub vasak kallas?
Kalamees seletab: Hetkel ujute vastuvoolu ja vasak kallas jääb paremale ja parem kallas vasakule...
Ja lehm vastas: Mul on nii pohui, nii pohui ja ma olen nii purjus...Nii purjus...
Küsimus selline et kas keegi oskab öelda kas yoshimura rs2 summutiga võib tekkida probleeme tsikli arvele võtmisega või on sellel summutil kõik normid täidetud.
Tänud
Kevin
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Summutiga Sa ilmselt ratast arvele võtta ei saa, pigem aja asju Maanteeameti vastavate ametnikega
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Arvele saamine on üksasi ja saab ka ilma summutita.
Ülevaatusel on teised jutud seal peab ikka toru küljes olema.
-
- Tänatud: 2 korda
Ühe Ninja arvele võtmise käigus arki onuke otsis rehvide pealt tükk aega kas on ikka tänavalegaalsed rehvid.Samas ei tähenda see kindlasti et kui ei oleks olnud siis ei oleks saanud arvele, aga tunne jäi küll selline (ma igaks juhuks ei hakkand küsima ka).
puna kirjutas:Arvele saamine on üksasi ja saab ka ilma summutita.
Ülevaatusel on teised jutud seal peab ikka toru küljes olema.
Mittekomplektseid rattaid siiski esmasel ülevaatusel jutule ei võeta.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Mütsiga lööma minna pole ka ju mõtet.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
pole ju eriti keeruline sinna mingi suvaline toru mõneks ajaks külge keerata
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Taksosse raadiojaama vaja. Millist firmat oskaks keegi soovitada? On siin taksojuhte?
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
sinilind123 kirjutas:Taksosse raadiojaama vaja...
Penskaritele Elmar, noorematele mõni moodsam jaam .
-
- Tsikkel: Honda XR600r Honda CRF450
- Kontakt:
Mida teha vana puruks jooksnud tsikliga, kui vanametalli ka kahju viia on? Lammutusi meil siin vist ei ole ju?
PUUPAADID
soni kirjutas:Mida teha vana puruks jooksnud tsikliga, kui vanametalli ka kahju viia on? Lammutusi meil siin vist ei ole ju?
Tartus on mingisugune lammutus! http://www.moto-man.ee/motolammutus/
Pan kirjutas:On küll äge. Udutuled on üldse ägedad. Neid on äge kasutada nii pooltuledega koos kui ka ilma pooltuledeta. Ka öösel. Veel ägedam on siis kui põleb ka tagumine udukas/udukad (siis põleb ju armatuuris ka päris palju tulesid mis on samuti äge)
Mõnel automargil on lisaks eelnevale võimalik veel eesmised parktulede pirnid välja võtta. Siis hakkavad hõõguma hoopis suunatuled ja see on äge.
Tegelt on neid ägedaid asju ju rohkemgi.
Raudselt olen ägedam kui sina oma mitte nii ägedate tuledega

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono RSV 1000r
soni kirjutas:Mida teha vana puruks jooksnud tsikliga, kui vanametalli ka kahju viia on? Lammutusi meil siin vist ei ole ju?
Millega tegu?
-
- Tsikkel: Honda XR600r Honda CRF450
- Kontakt:
renxx9 kirjutas:soni kirjutas:Mida teha vana puruks jooksnud tsikliga, kui vanametalli ka kahju viia on? Lammutusi meil siin vist ei ole ju?
Millega tegu?
Tegu on honda xr600r-iga 90a.
PUUPAADID
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
Müü juppidena maha aga vaata, et Sa HINNAD juurde paned, muidu saab üks soomepoiss kurjaks
Oskab keegi selgust majja tuua, miks osadel K1,K2,K3 gixxeritle sellised tagatuled on:
Veel parem kui kellegil pildil puudu olev jupp olemas oleks, sest seda "suurt" originaali ei taha sinna toppida.
KevinH kirjutas:kas yoshimura rs2 summutiga võib tekkida probleeme tsikli arvele võtmisega või on sellel summutil kõik normid täidetud.
Summutipütil peab olema E märgis (vist oli E13) - ilsmelt ühelti aftermarket jupil seda ei ole....vastus su küsimusele konkreetsemalt: sõltub kui teadja ja koiniva ametnikupesa otsa satud! On ka pealinnas veel mitu kohta kus ei osata tsikli ülevaatusel muud kui kontrollida raaminimbrit ning otsida toimivaid tulesid ja vilesid... Summuti, rehvide ja muu sellise juurde aga nina ei topitud...
-
- Tsikkel: R1150 GS
Veikosib kirjutas:KevinH kirjutas:kas yoshimura rs2 summutiga võib tekkida probleeme tsikli arvele võtmisega või on sellel summutil kõik normid täidetud.
Summutipütil peab olema E märgis (vist oli E13) - ilsmelt ühelti aftermarket jupil seda ei ole....vastus su küsimusele konkreetsemalt: sõltub kui teadja ja koiniva ametnikupesa otsa satud! On ka pealinnas veel mitu kohta kus ei osata tsikli ülevaatusel muud kui kontrollida raaminimbrit ning otsida toimivaid tulesid ja vilesid...
Summuti, rehvide ja muu sellise juurde aga nina ei topitud...
E märgist ei pea füüsiliselt küljes olema. Minu rattal Laser`i lõpp, sellega on kaasas "Homologation Pass" kus nõuetele vastavus kirjas. Ja seda olen pidanud paar korda ka kaante vahelt välja võtma ja politseile ning ülevaatajale näitama. Passis kirjas, millistele tsikli mudelitele vastav sumps sobib.
Urmas
R1150GS
Veikosib kirjutas:KevinH kirjutas:kas yoshimura rs2 summutiga võib tekkida probleeme tsikli arvele võtmisega või on sellel summutil kõik normid täidetud.
Summutipütil peab olema E märgis (vist oli E13) - ilsmelt ühelti aftermarket jupil seda ei ole....vastus su küsimusele konkreetsemalt: sõltub kui teadja ja koiniva ametnikupesa otsa satud! On ka pealinnas veel mitu kohta kus ei osata tsikli ülevaatusel muud kui kontrollida raaminimbrit ning otsida toimivaid tulesid ja vilesid...
Summuti, rehvide ja muu sellise juurde aga nina ei topitud...
Kas see tähis mitte E1 ei ole? Ja paljudel on see siiski peal.
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänatud: 25 korda
tehke lühidalt selgeks ,mis asi on energiamärgis, kas see on kohustuslik, kust saab kuidas saab kui on??
E märgist ei pea füüsiliselt küljes olema. Minu rattal Laser`i lõpp, sellega on kaasas "Homologation Pass" kus nõuetele vastavus kirjas. Ja seda olen pidanud paar korda ka kaante vahelt välja võtma ja politseile ning ülevaatajale näitama. Passis kirjas, millistele tsikli mudelitele vastav sumps sobib.
Urmas[/quote]
Ära aja sobivust ja "E" märgistust segamini, sul on ilmselt vedanud, et oled sattunud ebapädevate üv.inimeste ja politsei otsa!
See on "E" märgistus ja, kui seda ei ole siis on illegaalne: [img][img]http://www.upload.ee/thumb/3704288/Kuva0928.jpg[/img][/img]
-
- Tsikkel: KTM 250 EXC-F
- Tänatud: 1 kord
Kas kuskil rahvuste krossi riidenänni ka müüakse? Mõtlen eelkõige selliseid toredaid Team Estonia kirjaga jopesid/pusasid. Või on see ainult meeskonna kraam ja lihtrahvale müüki neid ei paisatudki?
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
Kas kellegil on seda Maruliisi pilti, mis kajastus siin teemas?
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=1 ... is#p492360
Võib saata postkasti.
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Palm. kirjutas:Kas kellegil on seda Maruliisi pilti, mis kajastus siin teemas?
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=1 ... is#p492360
Võib saata postkasti.
ma ei ole sellest siiani veel üle saanud, et see siia üldse pandi.
parem siiski rohkem mitte.