Pirelli Diablo Sport rehvid.

rai00

Re: Pirelli Diablo Sport rehvid.

Lugemata postitus Postitas rai00 »

Takel95 kirjutas:

Tere! mul on PIRELLI SPORT DEMON-i rehvid ja peaks mainima et tagarehv küll kulunud aga pidamist pole peaaegu üldse kuna ma ei teinud mingit hullu kiirendust kuid oli vaja peateele pöörata ja siis vähe rohkem gaasi ja võttis kuiva ja puhta asfalt-i peal kohapeal ringi ja kohe külgette. ise õnnestus mul veel külje ka maha panna aga see oli hiljem, nimelt läksin ringteele ja võttsin esipiduriga kiirust maha kiirus oli juba umbes 20km/h ja hakkasin pidurit lahti laskma pidur oli põhimõtteliselt juba lahti jälgisin korra ringi ja ridasid ja ei pannud tähele ringtee servas olevat killustikku mis oli ringipealt tulnud niikui esimene rattas sellele jõudis läks kohe lohisema ja paningi külje maha... õnneks midagi vägahullu ei juhtunud...ps mul pole sõidukogemust see oli põhiline põhjus... aga kuna ma selle suve lõpus alles sain loas ja ma pole veel 1000km-gi sõitnud siis palun ehk oskate soovitada mulle eriti hästi pidavaid rehve erinevates ilmatingimustes... sikklimass on täismass 440kg tühimass 250kg paak mahutab 20l siis umbes 20kg juures ja ise kaalun 90kg ratas on suzuki gsx 750 ef rehvi suurus tagumine kui ma ei eks oli siis 130/70 -17

Kui sa sõidad kruusalt asfalt-ile on rehvid alguses kaetud liiva puruga ja on ülilibedad, samuti kui sõidad killustikule. Rehvivahetus siin vaevalt et aitab... :wack:

Mootorrataste müük remont ja hooldus.
http://www.motard.ee/

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”