Pirelli Diablo Sport rehvid.
Re: Pirelli Diablo Sport rehvid.
Loogiliselt võttes peaks touringu rehvid keskelt veits kõvemad ka olema - ei tohiks nii kergelt kandiliseks kuluda? Või olen valesti arusaanud?
Täpselt õige järeldus! Suurem osa sport touring tagarehve on vähemalt kahesegulised! Sisuliselt on rehvi keskel "kõvem" kummisegu kui rehvi ääres, seega pikka maad otse sõites ei kulu rehv niivõrd kiiresti keskelt ära.
Suurem osa sport touring esirehve on siiani ühesegulised, suurem läbisõit saavutatakse sellega, et rehvikarkassi peale pannakse rohkem mustrit, rehvi sisemine konstruktsioon, ehk karkass ehitatakse nii, et otse sõites on rehvil rohkem puutepinda (kulutab rehvi aeglasemalt) ja väga palju muud huvitavat .
Muide, kas keegi oskab mulle ära seletada, mis on peamine eelis "supersport" rehvil nagu Pirelli Diablo Supercorsa'l kui teda võrrelda mõne sport touring rehviga? Nii palju kui ma vähemalt Rajale olen sattunud sõitma, siis isegi sport touring rehviga kannatab jalarauad maha kallutada...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.