Rumalad küsimused 2

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Ja võid veel pidada oma tsikli või auto nende voolikute juures kinni ja hakata niisama voolikute peal trampima lootuses, et süsteem ennast segi kammib.

macintosh kirjutas:

On täiesti võimatu leiutada midagi lollikindlat, sest lollid on harukdaselt leidlikud. :mrgreen:
-Murphy seadused-

Üle pika aja midagi naljakat foorumis :bsmile: (lol)

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

Kas powercommander annab mootorile sama palju jõudu juurde nagu turbo lisamine et pcommanderiga rataste võimuse kasvu kiidetakse või on peale pcommanderi lisamist vahet raske.eristada

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

426f kirjutas:

Kas powercommander annab mootorile sama palju jõudu juurde nagu turbo lisamine et pcommanderiga rataste võimuse kasvu kiidetakse või on peale pcommanderi lisamist vahet raske.eristada

PC ei anna vahetult jõudu juurde nagu turbo seda teeb vaid korrigeerib süütemomenti erinevatel pööretel. Seeläbi on kogu võimsus paremini kättesaadav kogu pöörete vahemikus.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

426f kirjutas:

PC võib isegi jõudlust parendades kütusekulu vähendada. Seda sel juhul, kui eelnevalt on segu olnud vale. Minu masin sai PC-ga juurde miski 15 hobust äkki, kuid segu on nüüd õige (mootorile tervislikum) ja minekus vahe sees kõikidel pööretel (mitte suur vahe loomulikult).

Kõige rohkem on erinevust tunda külma ilmaga kuuenda käiguga kiirendades 50 km/h kuni 100 km/h. Kõlab uskumatult aga naeratus on näol ka sellise kiiruse ja käiguga rutskat põhja keerates. Varem tõmbas korraks ikka nagu hinge kinni mootoril nii madala pöörde pealt.

Turbo paigaldamine teeb juba midagi hoopis muud, vist ei julgeks enam sõitagi.

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

Turboga saad toorest võimsust ja momenti (!) juurde kuna turbo võimaldab põletada ajaühikus oluliselt rohkem kütust. Turbo rakendumise hetkel oleks justnagu kapaga töömahtu juurde tulnud.

PC on ikkagi mootori ECU-s olevate OEM-seadete kohendamise vahend. Tarkvara teema noh. Saad muuta süüte- ja kütusegraafikuid ("map"-e). Kui hästi sa PC efekti tunned, oleneb konkreetse ratta ECU OEM- seadistusest.

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

Mitu tundi peale ahju värvimist võib ahju tule teha?
10 h on ülevärvimiskuiv ja 20 h täitsa kuiv.

Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Power ja teised "commanderid" ilma muude lisadeta annavad suhteliselt vähe võimu juurde. Effekt saavutatakse põhiliselt kütusekulu ja saastenormide arvelt või siis pöörete piiraja muutmisega. Commanderite põhiline point on siiski seadistuste vastavusse viimine kui on tehtud mootori/ratta ümberehitus. Näiteks uus väljalaske süsteem, kergemalt hingav õhufilter, uus nukkvõll jne.

Terv
Kris.

Riding with a King!

hannes1337

Lugemata postitus Postitas hannes1337 »

Kas, ma kuskilt sellisele veljele
Pilt
võiks seda ilukilpi leida ?minuoma kadunud :wack:

Kasutaja avatar

yllar21
Tsikkel: cbr1000rr cbr1000f

Lugemata postitus Postitas yllar21 »

Машина в идеальном состоянии. Я согласен со всеми проверками когда я приеду, с документами все в порядке .
Я могу привести ее в Эстонию , любой город, в около 3-4 дней, если Вы хотите купить, но мне нужна гарантия, потому что я не могу позволить себе сделать эту поездку напрасно. Моё предложение таково:
Вы высылаете 2900 евро в Испанию через Western-Union к примеру на имя Вашего родственника (отца, брата, двоюродный брата... даже друг), а потом вы вышлете мне копию перевода на электронную почту.
Когда я приеду в Эстонию и я отдам Вам автомобиль, мы вместе отправемся в банк и Вы поменяете имя вашего отца на мой имя, и когда я вернусь в Испанию я получу денег от банка.
Этой перевод не на моё имя, я не могу получить деньги от банка, пока вы не проверите автомобиль и не поменяете имя получателя.
Я жду Вашего ответа.

Keegi oskab seda skeemi lahti seletada? Ettemaks välispanka sõbra nimele, maksekoopia talle, auto toob mulle, makse saajaks nimetan sõbrast tema, ta roogib pangast raha välja.
Või western unionist saabki raha võltsidentiteediga igat pidi kätte.

Naljakas see, et sõiduk eestis arvel, aga väidetavalt on sellega Eestist sõidus. Kostsin vastu, et auto toogu siia, vaatan üle, kui sobib siis pay in cash; skeemitama ei hakka. Masin ise motorsi lehelt ja algul tundus kõik OK ja ongi sõidus, kuni selle kirjani.
Selline karvane tunne, et seda ostu ei saa siiski juhtuma, auto ka 3 korda alla turuhinna :mrgreen:

Kasutaja avatar

bitter
Kontakt:

yllar21 kirjutas:

Keegi oskab seda skeemi lahti seletada? Ettemaks välispanka sõbra nimele, maksekoopia talle, auto toob mulle, makse saajaks nimetan sõbrast tema, ta roogib pangast raha välja.

Ju siis. Pane raha teele, saad täpselt teada. Odavam variant - googelda "western union scam".

yllar21 kirjutas:

Naljakas see, et sõiduk eestis arvel ...

kirja saatjal ei pruugi konkreetse autoga mingit seost olla. Tõmbas kusagilt pildid alla ja pani oma kuulutuse üles vms.

Viimati muutis bitter, 04 Nov 2013, 16:33, muudetud 1 kord kokku.

Aivar123
Tsikkel: TDM 900

Lugemata postitus Postitas Aivar123 »

yllar21 kirjutas:

Машина в идеальном состоянии. Я согласен со всеми проверками когда я приеду, с документами все в порядке .
Я могу привести ее в Эстонию , любой город, в около 3-4 дней, если Вы хотите купить, но мне нужна гарантия, потому что я не могу позволить себе сделать эту поездку напрасно. Моё предложение таково:
Вы высылаете 2900 евро в Испанию через Western-Union к примеру на имя Вашего родственника (отца, брата, двоюродный брата... даже друг), а потом вы вышлете мне копию перевода на электронную почту.
Когда я приеду в Эстонию и я отдам Вам автомобиль, мы вместе отправемся в банк и Вы поменяете имя вашего отца на мой имя, и когда я вернусь в Испанию я получу денег от банка.
Этой перевод не на моё имя, я не могу получить деньги от банка, пока вы не проверите автомобиль и не поменяете имя получателя.
Я жду Вашего ответа.

Naljakas see, et sõiduk eestis arvel, aga väidetavalt on sellega Eestist sõidus. Kostsin vastu, et auto toogu siia, vaatan üle, kui sobib siis pay in cash; skeemitama ei hakka. Masin ise motorsi lehelt ja algul tundus kõik OK ja ongi sõidus, kuni selle kirjani.
Selline karvane tunne, et seda ostu ei saa siiski juhtuma, auto ka 3 korda alla turuhinna :mrgreen:

Kummaline pakkumine aga kokkuvõtvalt minule jääb mulje, et tegelane tahaks nagu veenduda, et kas sul see raha reaalselt on olemas. ( juhul kui tõesti ei ole WU-st võimalik võtta suva isiku nimele tulnud raha välja. samas ei ole kursis WU-st tagasikande või makse annulleerimise võimalusega, kui selle teostamisest on möödas ntx 3päeva. seljuhul jällegi oleks nagu võimatu müüjapoolel olla kindel, et ta raha saab... isegi kui see oleks nö tema nimele kantud, siis sel ajal kui tema siit tagasi roolib/lendab, tühistab ostja kande või muudab nime... segane diil igatahes) paku talle, et saada oma konto jäägi kinnituse, kui tahab veenduda, et sul raha jagub ja kui see ei sobi, siis mina ei riskiks - aga ma ei joo šampust ka ;) )

Parem kui me tööalaselt ei kohtu... mitte et minul klientide vastu midagi oleks.

Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

western Union on kõige ebakindlam viis üldse raha liigutamiseks, sisuliselt saab selle igaüks kätte, kes teab, et selline kanne on tehtud.
Näiteks:
http://www.tarbija24.ee/1006418/olematu ... ti-tuhjaks

Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 31 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GeiuLiisi »

Ka mina olen koti pähe saanud WU kaudu. WU laiutab pärast käsi ja ütleb, et see pole nende mure, et ma kellegile raha kandsin. Politsei sekkumisel nad kah koostööaltid ei ole...

Boobs of steel, Stainless :twisted:
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

GeiuLiisi kirjutas:

Ka mina olen koti pähe saanud

Ma arvan,et Sa oled palju saanud pähe ja saad edaspidi ka pähe :mrgreen: :mrgreen:

Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 31 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GeiuLiisi »

sepp kirjutas:
GeiuLiisi kirjutas:

Ka mina olen koti pähe saanud

Ma arvan,et Sa oled palju saanud pähe ja saad edaspidi ka pähe :mrgreen: :mrgreen:

Sa oled ikka nii kõva nalimees, et silma võtab märjaks :roll:

Boobs of steel, Stainless :twisted:
Kasutaja avatar

yllar21
Tsikkel: cbr1000rr cbr1000f

Lugemata postitus Postitas yllar21 »

Saatsin konkreetse vastuse, kui sama auto korras kui lubab, siis selle hinna eest ostan Eestis koha peal by cash ära.
Muidu nagu jah, tahab ise veenduda, et üle ei lasta (tuleb kohale ja ei ostagi ära, tema sõidukahju). Aga WU pank viitab ainult ühele asjale. Vaatab, mis räägib, neegrile ka palka ei hakka maksma. :mrgreen:

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 163 korda
Tänatud: 355 korda

Lugemata postitus Postitas M.T. »

yllar21 kirjutas:

Saatsin konkreetse vastuse, kui sama auto korras kui lubab, siis selle hinna eest ostan Eestis koha peal by cash ära.
Muidu nagu jah, tahab ise veenduda, et üle ei lasta (tuleb kohale ja ei ostagi ära, tema sõidukahju). Aga WU pank viitab ainult ühele asjale. Vaatab, mis räägib, neegrile ka palka ei hakka maksma. :mrgreen:

Kui müüja pakutud skeemi kasutada, siis ta saab oma jutu järgi raha pärast seda kui sa oled auto üle vaadanud ja raha saaja nime muutnud. A mis garantii see talle annab? Võid ju ta siia tellida ja siis ikka na...i saata ning öelda, et auto ei sobi ja tema sõit oli ikka asjata. Ehk teisisõnu on müüja jutt hülgemöla ja otsib lolli kellel nahk üle kõrvade tõmmata. Saada vant pikalt oma skeemiga.

Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

yllar21 kirjutas:

Kotid pannaksegi sulle sellega taha, kui saadad talle koopia. Koopial on see kuradi unikaalne kood ja seda võib ükskõik kes kasutada. Aga noh, edu :mrgreen: Kui saad siis saada talle koopia, millel on see kood paari numbri võrra photoshopitud, siis näed nalja :D

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...
Kasutaja avatar

KevinH

Lugemata postitus Postitas KevinH »

On äkki kellelgi müüa/anda/laenata drz400 esituld või tule klaasi, peaks vastama nõuetele kuna tuld läheb vaja arvele võtmiseks, UK tuli on olemas aga sellega kuuldavasti ei lasta läbi(nool vastassuunda ja vihk ka vasakule poole üles).

Tänud
Kevin

Viimati muutis KevinH, 04 Nov 2013, 19:02, muudetud 1 kord kokku.

Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

KevinH kirjutas:

On äkki kellelgi müüa/anda/laenata drz400 esituld või tule, peaks vastama nõuetele kuna tuld läheb vaja arvele võtmiseks, UK tuli on olemas aga sellega kuuldavasti ei lasta läbi(nool vastassuunda ja vihk ka vasakule poole üles).

Tänud
Kevin

Aga miks ostetakse illegaalseid tsikleid, lase "ärimehel" legaalseks teha, miks tsiklipoed ei müü sellist paska?

Edit: Minu viga, ei pannud kohe ostusoovi tähele kuna enamus on alati tahtnud esituld laenuks

Viimati muutis Tuono, 04 Nov 2013, 19:26, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Tuono kirjutas:
KevinH kirjutas:

On äkki kellelgi müüa/anda/laenata drz400 esituld või tule, peaks vastama nõuetele kuna tuld läheb vaja arvele võtmiseks, UK tuli on olemas aga sellega kuuldavasti ei lasta läbi(nool vastassuunda ja vihk ka vasakule poole üles).

Tänud
Kevin

Kui pole raha, et tsikkel legaalseks teha siis sõida ühistranspordiga :wack:

Ja kust sa välja lugesid, et küsijal raha pole?

SERTÃO

minim2gnus
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas minim2gnus »

hannes1337 kirjutas:

Kas, ma kuskilt sellisele veljele
PILT
võiks seda ilukilpi leida ?minuoma kadunud :wack:

Mõtled vast keskmist kapslit. :) Arvatavasti, võid leida midagi sellist näiteks ebay'st või välismaa lehtedelt. Eestist vaevalt... :bsmile:

Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

Kas keegi seda mootorratta meest ei tunne? Äkki keegi meie seast, kes puhkamas käis?
Pilt

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...
Kasutaja avatar

Jambolaya

Lugemata postitus Postitas Jambolaya »

Oskab keegi öelda, kas siin kohalikul turul on mingit võrreldavat toodet selle Frosted Glass Finish sarnase asjaga?
Espaki värvimeeste soovitatud Color mati laki sprei ei anna sarnast efekti.
Lõpptulemusena tahaks klaaspudeli matistada. Liivaprits ei sobi, kuna kogub kiiresti mustust (ja keegi ilmselt ei anna ka garantiid, et pudel terveks jääb) ja kleebismaterjal pudelipinnale ei paigutu.

Hetkel mootorrattatu
Kasutaja avatar

bitter
Kontakt:

kas õunaga telefoni nr 4 (seda vanemat, väiksemat) ka veel kusagil osta saab, uuena?

MotoMell

Lugemata postitus Postitas MotoMell »

bitter kirjutas:

kas õunaga telefoni nr 4 (seda vanemat, väiksemat) ka veel kusagil osta saab, uuena?

http://www.photopoint.ee/et/toode/35029 ... a1332-must

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

bitter kirjutas:

Sa pead oma raha peale ikka korralikult vihane olema, kui selle uuena ostad. Antud näide on 2 põlvkonda vana telefon. iOS7 ei jookse seal peal just kõige sujuvamalt (ma olen tagsihoidlik).
Saad küll õunaga telfoni aga kasutajakogemus saab olema pehmelt öeldes viletsavõitu.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Bud
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Bud »

iOS7 ei jookse seal peal just kõige sujuvamalt (ma olen tagsihoidlik).
Saad küll õunaga telfoni aga kasutajakogemus saab olema pehmelt öeldes viletsavõitu.

Loll jutt (ja ka mina olen tagasihoidlik). Kas väide, et iOS7 ei sobi iPhoe 4-le pärineb isiklikust kogemusest? Kui ei, siis on see tüüpiline androidi kasutaja jutt.
Minul on Igapäevaselt kasutuses iPhone 4 iOS7 ja HTC One m7 Android 4.3, sense 5.5, ViperOne 3.1.0...
Peale iOS7 installi mutus telefon just paremaks. Levi paranes veidi, aku kestab kauem. Kui mingil konkreetsel iPhone 4 see uus opsys ei jookse, siis tuleb tarkvaraline pool korda teha (hard reset jms.)

Kasutaja avatar

bitter
Kontakt:

macintosh kirjutas:
bitter kirjutas:

Sa pead oma raha peale ikka korralikult vihane olema, kui selle uuena ostad. Antud näide on 2 põlvkonda vana telefon. iOS7 ei jookse seal peal just kõige sujuvamalt (ma olen tagsihoidlik)

Ma ei ole iOS versioonidega kursis aga tean, et kasutaja hakkaks selle telefoniga põhiliselt rääkima (nagu vanasti :D), e-maile lugema ja pildistama. Vaikimisi on seal peal iOS6, kas keegi väidab, et see OS ei saa loetletud põhifunktsioonidega hakkama? Mu oma a-föönil on muide 2.3.7 peal ja kõik (mis mul vaja) töötab hästi 8).

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

bitter kirjutas:
macintosh kirjutas:
bitter kirjutas:

Sa pead oma raha peale ikka korralikult vihane olema, kui selle uuena ostad. Antud näide on 2 põlvkonda vana telefon. iOS7 ei jookse seal peal just kõige sujuvamalt (ma olen tagsihoidlik)

Ma ei ole iOS versioonidega kursis aga tean, et kasutaja hakkaks selle telefoniga põhiliselt rääkima (nagu vanasti :D), e-maile lugema ja pildistama. Vaikimisi on seal peal iOS6, kas keegi väidab, et see OS ei saa loetletud põhifunktsioonidega hakkama? Mu oma a-föönil on muide 2.3.7 peal ja kõik (mis mul vaja) töötab hästi 8).

Põhifunktsioonidega saab ilusti hakkama, helistamisega saab täiesti hakkama, kasutamisel esineb läägimist (mida on võimalik enam-vähem kõrvalda tuunimisega aga mis üldjuhul pole lihtsureliku teema). Räägin isiklikust kogemusest ja soovitan pigem vaadata eelmisse põlvkonna iPhone 5-te. Nende hinnad peaksid ka kõvasti alla läinud olema. Kui peab olema 4 versioon, siis igal juhul 4S, selles on protsessiori ja graafikakiibi jõudlust juba enam-vähem. Ja kui versiooniks jääb 6, siis anna aga minna.

Ja äitäh Bud diagnoosi eest. Mul on hea meel, et sul on palju telefone.

Suletud

Mine “Ajaviiteks...”