Linke, pilte ja videosid

Kasutaja avatar

t2g
Tsikkel: zx6r suure R-iga

Re: Linke, pilte ja videosid

Lugemata postitus Postitas t2g »

-PitBull- kirjutas:
t2g kirjutas:

Oled ostnud kunagi midagi leedust? Selle esialgse odavuse maksad hiljem suure protsendiga kinni.

See kui sina vastu kotte oled saanud haledalt, ei tähenda, et kõik saavad. Kui ise ei jaga siis võta keegi kaasa, kes asjadest jagab. Loomulikult on seal autosid, mis inglismaalt toodud ja siis ümber ehitatud ja leedukas kiidab, et itaaliast toodud. Päris pohhui kummal pool see rool on olnud kunagi, kui kõik on korralikult tehtud ja isegi esituled vahetatud, mis tihtipeale inglise omad jäetakse. Aastaid tagasi on sealt töödud mitmeid autosid, mis ei ole raiped ja on tunduvalt odavamad kui eestis. Edasimüügiga läks hea papp tasku. Ei tea kuidas seal nüüd asjad on, aga naised on saunas rääkinud, et midagi head ja odavamalt kui eestist sealt enam lihtsalt ei leia. Ja kui eestist ostad selle saksamaalt (loe: itaaliast leetu ja leedust eestisse) toodud auto, siis on muidugi suu kõrvuni :mrgreen:

ma olen käinud leedus autoturul läikivaid pille tõesti vaatamas aga samas olen ka käinud leedu AUTOTEHASES kus paljaste kätega talvel ilma akendeta laudas muldpõrandal kolbe plokki suruti ja kui hästi läks siis ka vana sokiga natuke sodi välja tõsteti ja seda sa küll seal turu väravas ei fikseeri :D ja ok said natuke pappi mis oli ilmselt rohkem terade nokkimine(loe:paar sada euri ilmselt pilli kohta) ja õnnetuse sai kaela ostja. olen näinud vähemalt 100 autot mis leedust toodud, paljusi autoremondi aegadel üle vaadanud ja on ka mu tutvusringkonnas juute kes siin vaestel nahka üle kõrvade veavad ja olen ühte leedust tulnud autot näinud mis on tõesti korralik aga see oli 2001a e klass mis maksis tollal 5k euri ja seal soodsast polnud rääkida midagi. pealegi on eesti autoturg juba nii odav ,et pole küll väljamaale mõtet ühe auto järgi minna kui tegu pole just millegi väga rariteteetsega ja ei karda, et pead selle pärast legodeks arutama.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”