EMF
Re: EMF
mx77 kirjutas:Psaiko, kui sa teemat ei jaga siis ära postita. Su viimane post näitab küll su vähest informeeritust või siis pigem täielikku teadamatust olemasolevatest probleemidest.
Pole isegi kordagi kuulutanud, et ma krossi probleemidest ja komisjoni tegemistest midagi süvitsi tean! Valduest ja rõõmudest teavad need, kes sellega toimetavad ja veavad. Samas ei leia ma sellise kodaniku nagu Alar Mozolevi nime föderatsiooni tasandil krossi asjadega tegelemas.
Küll tean ma ise, kui palju olen ma ise ja kui palju on rinkakomisjonis inimsed ala arenemiseks teinud!
Saavad osad inimesed vähemasti selge silmaga peeglisse vaadata ilma piinlikkust tundmata ja öelda, et nad ei passi käes taskus vaid tegutsevad, mitte ei lõksuta, käed puusas, lõugu kui kehvasti keegi teine teeb ja kui küüned enda poole nad on!
Minu mõte ongi see, et kas need, kes siin kõvasti teoretiseerivadja ilusaid struktuure konstrueerivad, kas need inimsed ka reaalsuses tahavad ja suudavad tegutseda!?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.