EMF

lärm
Tänatud: 1 kord

Re: EMF

Lugemata postitus Postitas lärm »

leib kirjutas:

Aga mida siis tahta ka sellisest nn.nōukogust ja mul Suva mida see Biene sööb,kas juurikaid vōi seapekki aga see lihtsalt on ebaōiglane väikeste poiste isade ees kui sponsorid toetavad lootusandvat noorsportlast käruga,kui emf lehel asuva motomärki reklaamiva rattaga söidab pojake,kui sōbrake teeb alltöövöttu ja sugulane töötab kompanii kasuks. See lihtsalt ei ole eetiline ja sellist asja norm ühiskonnas vaevalt lubataks,kasvöi Soomes. Muudest asjadest,igasugustest nn. konstruktiivsetest ettepanekutest pole üldse mötet RÄÄKIDAGI

vot see on tase ,t*** tee tööd ja osta ka omale tsikkel kärju jne . "Motosport polegi vaeste inimeste ala" ,need kuldsed sönad on ütelnud kunagi Volts,mis ikka hästi paika peavad. Leib- selleks et seda köike lubada on vaja tööd teha ,mine tööle ja teeni raha et saad ka lubada köike seda omale ,see kui sa raha teenida ei oska see on juba sinu viga ja kui isad peavad kurva näoga pealt vaatama kuidas mönel teisel isal on ilus käru ja tsikkel poisile ostetud ,siis see on ju köik vabatahtlik,SELLEGA EI PEA TEGELEMA , eriti kui "isad " ei suuda finantsiliselt hästi teha seda...
NB mina pole ka rikas ,aga ma teen köik selleks et saaksin lubada endale hobi mis mulle meeldib(motosport) ja mul on ausalt hea meel kui kellegil läheb hästi ja on omale uue tsikli vöi käru saanud lubada ,veel parem bussi ...

Martino kirjutas:

Mis sellel Kuke Leol seal viga oli,mees täiega oli ja on pühendunud sellesse ??? ,nüüd tal ka litsents taskus jne.
Võrtsu enduurol polnud ju Kuke Leo tehnilise komisjoni juht,vaid tavaline abimees seal ,sest Kaldmäe tõi kolm litsentsiga oma inimest sinna tööle ja leo jätsin veel neljandaks et asi sujub.
Värton kui vaadata sind kes seal niisama ringi könnib,käed taskus ja loll irve näol ja targutab seal niisama ,siis tõesti isegi kohalik külamees Kuke Leo oli sust 2x pädevam sel võistlusel ja temast oli kasu eesti enduuros ,sest mees tuli ja tegi ja vägaheal tasemel. Sina Värton ainult targutad,(samas olen reeglistiku asjas sinuga kohati nõus kui just juuksekarva löhki ei aeta) ,aga ütle üksasi mis sa oled enduro heaks käekäiguks teinud ,ainult üks asigi ?????????????????. Nüüd sa vastad et sa ei peagi tegema midagi kuna sinult pole palutud nagu alati ,ah las parem jääda..... sa ei pea vastama :D :D :D Jumal tänatud ,et su üks söber veel söna ei vöta siin kes kunagi rääkis et ta on miljoneid eesti enduuro spordi heaks kulutanud ,siis oleks asi ikka päris hull :D :D

See ka veel et keegi ennem mainis , PÄEVA PEALT kohe oleksin nõus enduro komisjonist ära tulema ,kui keegi minust pädevam oleks ja tahaks tulla et asjad paremaks lähevad ----VABASTAKSIN SELLE KOHA MINUTI pealt , Värton oled huvitatud, veel parem kui leib muigugi läheks???? :D :D .
Pakun vabatahtlikult enda kohta , näidake nüüd oma aktiivsust koht on olemas soovi korral .
igaljuhul edu edaspidiseks

Lärm

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”