Pirelli Diablo Sport rehvid.
Re: Pirelli Diablo Sport rehvid.
Kui ma sõitma lähen, siis ma tegelikult ikka sõidan, mitte ei lähe oma ratast linna peale parkima. 15000 aastas Eesti mõistes ikka väga pühapäevasõitja oma ei ole. See eeldaks sisuliselt normaalse hooaja vältel igapäevaselt 100km sõitmist või siis 700km igal pühapäeval. Sellise läbisõidu saan ma nibin-nabin autoga kätte, kuigi sõidan sellega igapäevaselt pea aasta läbi. :)
Mu 14 aastat vana tsikli kogu läbisõit on 3x nii palju kui Sul ühel hooajal ja minu kohta võiks pigem öelda pühapäevasõitja, kes käibki paar korda suve jooksul mõnel ringrajal, ilusa päeva hommikul tööl ja õhtuti linna lähiümbruses kurve võtmas. Kunagi värske a-kati ja tsikli omanikuna sai muidugi kõvasti rohkem sõidetud, ent seegi ei küündinud isegi pooleni Su läbisõidust.
Eks ma ju võtsingi enda vaatevinklist ja kindlasti on minusuguseid veel, kes ei suuda tänapäevaseid sport-touring rehve ehk mõistliku aja jooksul läbi sõita. :)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.