Hälvik-autojuhid

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas koi »

Olge rohkem optimistlikumad! Mitte nii, et tee on peaaegu täitsa autosi täis, vaid- oh, siin on ruumi just niipalju, et ma mahun nende vahelt ilusti liikuma! Sama rida jätkates- ahah, sellest ja sellest sain ilusti mööda ja nad ei jõudnudki mulle ette keerata. :ner: Sellise suhtumisega on sõitmine hulga huvitavam ja keskendud palju rohkem sind häirivate molekulide(autode) kaootilisse liikumisse ja nad ei saa sind ka niipalju üllatada. Tuimalt töristades (üldses liiklusvoolus) ja oodates, et kõik sind näevad ja võrdseks peavad, tekib tahes tahtmata konfliktsituatsioone. Ja tihti kipub tekkima. Ma püüan sõita üldisest voolust pisut kiiremini ja selliselt on kogu situatsioon rohkem minu kontrolli all. No muidugi ma panin oma tsikli veits valjemalt kõnelema ka, kui tehase sosin, või head tavad ette näevad. Linnas mingile kobaras liikuvale pundile sappa jõudes ei hakka vahelt läbi pigistama, vaid vahetan paar käiku alla ja pea alati vajub mulle vajalik möödumise vahe lahti. No suured jeebid ja madalad bemmid lääpas laiade rehvidega mind ei näe- kuule, aga see ka jälle huvitav situatsioon lahti harutada.
Rohkem optimismi, kodanikud, jalaga käiku vahetajad! :bsmile:

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”