Milliseid rehvifirmasid soovitate?
Tere!
Räägite siin rehvi servade pehmemast segust jnejne. Mida see aitab kui enamus eesti asfalteid on krt nagu niidiga sirgeks tömmatud
.
Minu tsiklite all on olnud Metzelerid (mudelit ei mäleta), Batlaxid ja Dunlopilt hetkel D205, alla läeb ilmselt D220. Neist kulus köikse kiiremini loomulikult batlax. Samas sai selle rehviga täisesti kulunult veel norras 4000km kurve söidetud
. Köik söltub kasutustingimustest, äärmuslikkudes tingimustes kasutab enamus meist tsiklit suht vähe, pigem valib igaüks siiski löpuks rehvi hinna järgi. Mina küll ei näe mötet osta 1,5X rohkem maksvat Metzeleri kui minu söidustiili juures kestab ta sama kaua kui iga teine rehv.
Seda soojenemise juttu ei viitsi üldjuhul kuulatagi, pigem on köik körvade vahel kinni
.
J tsiklile ja ka autole panen alla need rehvid, mida tehas soovitab, üle ei ole kah mötet möelda, ega seal kah pastakaimejad ei ole koos.
Siis kui vanaks saan ostan kroomi, taha panen 300mm kandilise autorehvi ja oi kus kukun kallama, ma pakun et pidamine on sama hea kui praeguste rehvidegagi
Samamoodi ei pretendeeri mingile ainsale öigele arvamusele
Lugupidamisega, ja head pidamist soovides, saarlane.
Räägite siin rehvi servade pehmemast segust jnejne. Mida see aitab kui enamus eesti asfalteid on krt nagu niidiga sirgeks tömmatud

Minu tsiklite all on olnud Metzelerid (mudelit ei mäleta), Batlaxid ja Dunlopilt hetkel D205, alla läeb ilmselt D220. Neist kulus köikse kiiremini loomulikult batlax. Samas sai selle rehviga täisesti kulunult veel norras 4000km kurve söidetud

Seda soojenemise juttu ei viitsi üldjuhul kuulatagi, pigem on köik körvade vahel kinni

J tsiklile ja ka autole panen alla need rehvid, mida tehas soovitab, üle ei ole kah mötet möelda, ega seal kah pastakaimejad ei ole koos.
Siis kui vanaks saan ostan kroomi, taha panen 300mm kandilise autorehvi ja oi kus kukun kallama, ma pakun et pidamine on sama hea kui praeguste rehvidegagi

Samamoodi ei pretendeeri mingile ainsale öigele arvamusele

Lugupidamisega, ja head pidamist soovides, saarlane.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.