Hälvik-autojuhid
-
Teema algataja
Re: Hälvik-autojuhid
TarkmeesTaskus kirjutas:Minult siis selline lugu, loos lausa kaks hälvikautojuhti. Lugu juhtusaugustikuu viimastel päevadel Tallinnnas, Pärnu mnt ja Vääna ristis. Seisin oma eelmise rolleriga Vääna tnfoori taga, minu ees 1 hõbedane audi ja taga must bemm. Foor läks roheliseks, tulistasime kohalt ja audimees tõusis pöörangu pel jumala lambist pidurile püsti. MMa olin kallutamisega ametis jaeks ma tiba ehmusin ka, tallasin esipidurit tiba rohkem ja ratas pani külili. Hoogu peaaegu polnud, sellegipoolest sain kena vopsuja ka jalg jäi ratta alla. Audi pani tuimalt minema. Ja mida tegi bemm? Põikas minust mööda ( selle eest tänud) ja sòitis rahumeeli oma teed. Ajasin end pústi, veeretasin ratta kõnniteele ja pikutasin pisut, niikaua kui enam vähem ok olla oli. Ainus, kes juurde tuli oli úks velomees( kah rattur ju).
Ma ei kaeble. Ise ei osanud sõita, aga need ralliässad oleks võinud ikka peatuda. Kahju, et numbrit i näinud. Asja hea külg muidugi see, et sai väike roller suure vastu vahetatud, niipea kui jalaluumurd paranes
Sellest sogast loen ma välja, et oled ise hälvik, ei hoidnud pikivahet , autojuhid ei teinud midagi valesti.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.