Rumalad küsimused 2

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

pontus kirjutas:
macintosh kirjutas:

Ta (mammi) pidi krambid saama, kui ma paarkümmend meetrit edasi foori taga küsisin, miks ta mind tappa tahab.

Kudamoodu sa küsisid? Sõitsid mammi auto kõrvale, võtsid kiivri peast ja koputasid mammi aknale ja esitasid küsimuse: "Mammi, tahad mind ära tappa väää?". Mispeale mammi lahkelt akna alla keris, seejuures ise krambid saades, sa panid kiivri pähe tagasi ja vangutasid pead mammile, ise minema sõites ja mammi krampides vaevlevana roolitaha jättes- midagi sedamoodi v? Nüüd õiges teemas kah.

Väike reaalsuskontroll: kõik naissoost isikud, kel vanust üle 13 ei ole automaatselt mammid. Kõike, kallis Pontus, pole vaja oma puberteedi tasemelt mõõta. Mängi omasugustega palun liivakastis edasi ja jäta ikka täiskasvanute asjad neile, kes asjast aru ka saavad.
Vastus ka: Küsida on lihtne: sõidad auto kõrvale, viipad autojuhile, et see akna avaks, tõstad visiiri üles ja räägid. Polegi ju nii raske. Milline osa arusaamatuks jäi? Vajadusel võin ma hästi aegalselt veelkord üle seletada.

Tuono kirjutas:

Vanematel härradel on ju avatavad kiivrid :ner:

Ma ei teadnuki, et on selliseid mehi, kes isegi visiiri avada ei oska. Võta ühendust, võin õpetada. :ner:

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Mine “Ajaviiteks...”