Talvine linnasoit

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Re: Talvine linnasoit

Lugemata postitus Postitas mella »

Mida sul on ette teada? Samamoodi ei saa sa krossinaelaga asfaldil ei vedama ega pidama, kurvi võtmisest rääkimata. Ma olen sõitnud krossinaelaga enduroga korduvalt Tallinna kesklinnast Järve metsa. Täiesti vale nael! See kannatab sõita ainult kinnitambitud lumel või jääl ja seda leiab Tallinna tänavatel ainult peale suuri lumesadusid mõnda aega.
Pakiauto nael on märksa lihtsamini sõidetav, iseasi, kas sellega kusagil rehve tehakse.
10a tagasi ma sõitsin suht tihti tavalise sõiduauto naelaga Tallinnas, märksa parema juhitavusega kui krossinael. Tsikliks KTM Adventure.

Aga, jah, igapäevaseks liiklemiseks ma tsiklit ei kasutaks sellegipoolest. Lihtsalt liiga palju vaeva riietumisel - selle aja peale olen juba muu transpordiga tööle jõudnud kui rattaga minekuks riidesse ;)

will111 kirjutas:

kui ikka päris talv, siis seda asfalti niiväga kuskil ei näe küll, seega jah, KROSSINAEL! näeb mõne koha peal asfalti, no kulub natuke ja on pisut ebastabiilne aga see on ETTE TEADA!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”