YZ450F mootori probleem

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Re: YZ450F mootori probleem

Lugemata postitus Postitas piloot »

Dünoga ei ole selle vae puhul tõesti miskit peale hakata. Aga kogu kirjeldatud stoori kõlab täpselt sama moodi nagu käitus oma WR, kui selle ostsin. Null kraadi juures ei suutnud mina ka seda ühegi valemiga käima saada ja pöörded jäid samamoodi mõneks ajaks kõrgeks, peale gaasi maha laskmist. Sedasi sõita oli lausa piin :) Alusta kõige lihtsamast, kisu see kuumkäivitusklapp kõigepealt lahti ja vaata, et see sulgub korralikult. Võid selle katsetuseks üldse välja jätta ja kanali pimedaks teha siis on täiesti kindel. Mina leidsin oma probleemile lahenduse just sealt. Loogiliselt võttes ei saa selle tühikäigu düüsiga mitte midagi muud juhtuda, kui võib ainult umbe minna. Ma esmalt leotasin cleaneriga ja siis suruõhuga kõik läbi, mitte midagi ei muutunud - järelikult pidi viga olema seal, kust on võimalik lisaõhku saada ja oligi.

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”