Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Honda CBR 1000RR
Re: Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
reimps kirjutas:Ok, suurem melu on yle lainud, aga ma tahtsin oelda, et mis te keerutate, oelge otse, et soita tahate.
Ma voin soita kyll nyyd. Soovitavalt ilusate tydrukutega (minu kriteeriumid), aga voin ka igasugu noob'idega ringitada.
"ilusad tüdrukud" on ikka väga suhteline mõiste... Mõnele meeldib blond, teisele brünett... ühele paks, teisele peenike... Kuigi olgem ausad... pea iga naine tsikli seljas on ilus
No selge, sul rohkem kvalitatiivseid omadusi - sa mõtled ka veel pealekauba. Läheme sõidame siis veits.
-
- Tsikkel: Honda CBR 1000RR
reimps kirjutas:No selge, sul rohkem kvalitatiivseid omadusi - sa mõtled ka veel pealekauba. Läheme sõidame siis veits.
Mõeltud tehtud!
-
- Tsikkel: Suzuki TL1000S
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 2 korda
No ega Reimps enne sõitma tule, kui Liisu Liisu oma FB linki siia ei pane
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
Paistab, et paljud tahaks seda linki saada aga kõik loodavad reimpsi peale.
Blah, juba kontakteerutud. Sheerib ise oma pilte ja linke, kui tahab
-
- Tsikkel: Yamaha FZS 600
- Tänanud: 1 kord
Mõned aastad seljakotina,paar korda proovitud ja ongi pisik eluks ajaks küljes.Ühesõnaga algaja,rattaks Yamaha Fazer 600. Selle aasta esimesed 500 km maha sõidetud,brrr...veidi jahe aga hoog on sees Kohtumiseni 04.mail Pärnus
-
- Tsikkel: Suzuki DR750S
Tervitust kõigile uutele ning vanadele sõitjaltele ka minu poolt
See aasta siis minu esimene aasta tsikli seljas ning praguseks hetkeks siis läbiutd üle 300 km
sõidukiks siis Yamaha FZS600 Fazer
Toimetan enamus ajast Lõuna-Eesti teedel
Esimest korda sõitsin uued rehvid sisse... Mingi 100km on täis, ilmselt rohkemgi aga ikka on hirm et äkki krt on libe
Päris uus ka siis :I Esimene kuu sõidetud nii kuidas raha tanklas kulutada on Ise Valdo, Saaremaa Ida kaldalt ja sõidan kena kollase 2000 aasta Honda CB600F "Hornet"-iga
Kahjuks küll eelmine omanik harrastas supersport rehvidega sõitmist nii et tagumise rehvi juba suht kandiliseks sõitnud x.x
Cheers ja vabandused siis neile, kellele täna viipamata jäi - pidin käiku vahetama ja suunda näitama . Liikvel Tallinnas, mingil perioodil aeg ajalt gsx-r 750 seljas. Unistus on eelmisest sajandist, load eelmisest suvest, ratas eelmisest nädalast. Eks me näe…
Tere,
Ratta seljas esimest hooaega, vast mingi 1000 km juba seljataga. Rattaks Yamaha Fazer 600, põhiliselt liigun Põhja -Eestis.
radjiv kirjutas:Cheers ja vabandused siis neile, kellele täna viipamata jäi - pidin käiku vahetama ja suunda näitama
. Liikvel Tallinnas, mingil perioodil aeg ajalt gsx-r 750 seljas. Unistus on eelmisest sajandist, load eelmisest suvest, ratas eelmisest nädalast. Eks me näe…
Alati ei pea käega vehkima, kui käed jalad tegemist täis. Lihtsalt nooguta peaga- eriti alguses.
Tervist. Eelminse hooaja lõpp liikusin ringi A1 katekooria pilliga, nimelt Honda NSR 125R. Nüüd soetasin endale Kawazaki ZX6-e. Põhiliselt liigun ringi Lõuna-Eestis!
-
- Tsikkel: Suzuki RF900r
- Tänatud: 15 korda
teine suvi siis sõidus... esimene läks suht vene tehnika nahka (st enamust ajast sai garages istutud) ... hetkel selline riist:
83a. xv750
http://s1279.photobucket.com/user/Raul_ ... 6.jpg.html
Tartu
Projekt poolik.
Kri§to kirjutas:radjiv kirjutas:Cheers ja vabandused siis neile, kellele täna viipamata jäi - pidin käiku vahetama ja suunda näitama
. Liikvel Tallinnas, mingil perioodil aeg ajalt gsx-r 750 seljas. Unistus on eelmisest sajandist, load eelmisest suvest, ratas eelmisest nädalast. Eks me näe…
Alati ei pea käega vehkima, kui käed jalad tegemist täis. Lihtsalt nooguta peaga- eriti alguses.
![]()
![]()
Selgus, et käiku ei pea sel rattal linnas ilmtingimata vahetama, nii et no problem! Aga muidu on siiani on plussi jäänud, ühekorra ainult keegi näitas kivi ja mul olid käärid…
-
- Tsikkel: Aprilia Falco SL1000
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Tere,
Panen ka märgi maha.
Hakkasin sel suve alguse puhul lubasid tegema(hetkel harjutan lihtsalt sõitu sõjavägi tuleb vahele ja rattas jääb seisma).
Liigun Tallinn/Haapsalu treeningplatside vahel kuna load hetkel veel puudulikud. Tänavatel teedel mind palju veel ei kohta nii enda kui teiste tervise pärast
.
Kaherattaliseks sai soetatud Aprilia SL1000 Falco

Alcoholics don't run in my family - they mostly stumble around and bump into things.
Tere,
Olen Anton sõidan Suzuki SV650 ga,. siia sattusin selleks et oleks kursis mis 2 rattalistel toimub, reisid kokkutulekud jne. muidu kui saate, aidake leida reisi kohvri
Anton
-
- Tsikkel: Kawasaki ZZR600 & ZZR1100
- Tänatud: 8 korda
Tegelikult sõitnud juba aasta ehk siis ca 8000km. Alustasin kohe ZZR600-ga. Olen jälginud seda foorumit pikemat aega, nii et ei mäletagi kuidas siia sattusin. Eks ega see mootorratta maailm siin Eestis väga suur polegi ning võib öelda, et kõik teed viivad biker.ee-ni.
Tarvi
-
- Tsikkel: GSX-R1000 K3
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Jõudu,
Nüüd kus load (A) olemas annaks ka endast märku Nimeks Rivo, elan Tallinna külje all Loo´l. Käesoleval hetkel veel OMA ratast ei ole, kuid silmapiiril miskit on (kindlasti mitte uus
). Hetkel liigun ringi Planeta 5-ga, mis ühtlasi ka ainus mootoriga sõiduvahend ( sõitnud ca 600 km), mille kallis onuke mul kasutada andis ,et tasa ja targu kogemusi/teadmisi omandada.
Foorumit olen jälginud alates 2006a, mil motopisik külge hakkas.
Parimat!
"Biker" aastast 2013
Planeta 5 > FZS600 Fazer > GSX-R600 Strad > GSX-R1000 K3
-
- Tsikkel: R1100R; KZ440
Rivo201 kirjutas:Jõudu,
Nüüd kus load (A) olemas annaks ka endast märku
Nimeks Rivo, elan Tallinna külje all Loo´l. Käesoleval hetkel veel OMA ratast ei ole, kuid silmapiiril miskit on (kindlasti mitte uus
). Hetkel liigun ringi Planeta 5-ga, mis ühtlasi ka ainus mootoriga sõiduvahend ( sõitnud ca 600 km), mille kallis onuke mul kasutada andis ,et tasa ja targu kogemusi/teadmisi omandada.
![]()
Foorumit olen jälginud alates 2006a, mil motopisik külge hakkas.Parimat!
Edu siis.
-
- Tsikkel: Suzuki SV650 N
- Kontakt:
Hei!
Olen Lora, ostsin hiljuti esimeseks tsikliks Suzuki SV650 ning olen töö pärast kogu aeg jõhvis. Kas on siin veel keegi ida-virumaa kandist kellega võiks viimaseid "soojasid" ilmu sõites nautida? Iigav siin on
-
- Tsikkel: SuzukiMarauder/YamahaWildstar
avenue kirjutas:Hei!
Olen Lora, ostsin hiljuti esimeseks tsikliks Suzuki SV650 ning olen töö pärast kogu aeg jõhvis. Kas on siin veel keegi ida-virumaa kandist kellega võiks viimaseid "soojasid" ilmu sõites nautida? Iigav siin on
Hei
Liigun vahel idas küll, aga kahjuks pean sinna enamasti tulema autoga, sest üks pisike tegelane on ka vaja endaga kaasa võtta.
Järgmisel suvel on ta suurem, siis võime sõita.
Saan ehk rattaga itta ka tulla.
Olen Väints Eesti lõunaosast(Taagepera kandist). Endal 6 hooaeg ratta seljas. Hetkel rattaks Yamaha dragstar 650.
-
- Tsikkel: TDM 850 " 91
- Kontakt:
Tere Tartust.
Tea kas keskeakriis, või tsiklimeestest sõprade pidev ja pikaajaline surve. Igatahes augustikuus sai lubadele A tähe juurde ja peaegu kohe ka Xtra Old Turbo Diisel talli toodud ( loe Yamaha TDM 850 91 a.). Minu näol tegemist ikka täiesti rohelisega, kuna esimesed ja viimased kogemused olid üle veerandsaja aasta tagasi.
Praeguseks eimesed 500 versta läbitud ja nägu naerul.
-
- Tsikkel: Piaggio MP3 400
Ei tea kohe, kas ma ikka siia sobin, 5 aastat väikeste rolleritega põristatud, nűűd nädalapäevad suurema, Piaggio MP3 omanik.
Et kui tohiks, peaks ennast ka väikestviisi motohuviliseks, olgugi, et olen sellel alal väga uus ja rattaidki 2 asemel 3
Foorumit soovitas töökaaslane.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
TarkmeesTaskus kirjutas:Ei tea kohe, kas ma ikka siia sobin, 5 aastat väikeste rolleritega põristatud, nűűd nädalapäevad suurema, Piaggio MP3 omanik.
Et kui tohiks, peaks ennast ka väikestviisi motohuviliseks, olgugi, et olen sellel alal väga uus ja rattaidki 2 asemel 3
Sobid, sobid. Niikaua kui kallutav masin on peaks siia foorumisse ära ikka mahtuma.
Mis kubatuuriga kolmerattline sul on: 350/400/500?
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
macintosh kirjutas:Mis kubatuuriga kolmerattline sul on: 350/400/500?
TarkmeesTaskus
Kood: Vali kõik
Tsikkel: Piaggio MP3 400 :wack:
-
- Tsikkel: Piaggio MP3 400
pontus kirjutas:macintosh kirjutas:Mis kubatuuriga kolmerattline sul on: 350/400/500?
TarkmeesTaskus
Kood: Vali kõik
Posts: 1 Joined: 14 Oct 2013 Location: Tallinn Tsikkel: Piaggio MP3 400 :wack:[/quote]
400, ahjaa, asukohaks Tallinna linn. See jäi ennist ütlemata
Tervist.Sai siis kah kaaned tasku tehtud.Nimeks Allar ja pärit Viljandist,kuid viimased 15 aastat elanud Tallinnas. Hetkel kaherattaline sõber puudub,kuid kevadeks plaanis üks Z1000 soetada endale.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.