Soome tsiklimehed
Moderaator: Moded
Re: Soome tsiklimehed
Väga hea tiir oli, sai kallutada kui ka ilma nautida kokku 230 km, tänud tuonole
-
Teema algataja
Stoned kirjutas:Väga hea tiir oli, sai kallutada kui ka ilma nautida
kokku 230 km, tänud tuonole
Tänud sullegi ja homme on siis ilmselt selle hooaja viimane sõit, kohtume Nuolitie 11 Teboilis, start on kell 12.00
-
Teema algataja
kumar kirjutas:Kas tuleb homsele sòidule veel keegi peale minu,tuono ja leboka?
Stoned vist tuleb ka, kui kumar läheb aitab tal töö ära teha
-
Teema algataja
stev666 kirjutas:pikka sõitu plaanite
Somm on vedur ja mingi 250km. ja, kui väheks jääb teeme oma tiiru otsa, Sommi tempo on rahulik võid tulla küll
Nuolitie 11, kell 12.00 on start, sommid on suht täpsed startima.
-
- Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
- Tänatud: 1 kord
Eks Stonel tuleb need tänased tööd ise ikka ära teha,et mitte homse peale jätta. Ja et pääseks sòitma.
Korgitada oleks ka muidugi hea,aga ei taha viimaseid sòite korgi nahka lasta. Oleks seda hooaega vähe rohkem veel järgi,siis vòiks korgitada ka. Kui praegu korgitama hakkaks,siis pole homme tsikkli selga asja.
-
Teema algataja
-
Sügis retkelt tagasi.Sügis ilmale kohane 330km tuli.Sommide veduril olid teed hästi valitud.palju oli tuttavaid teid.Sõidu tempo oleks võinud kiirem olla.Vahepeal olid nii head teed,et oleks võinud täitsa lennata,aga kus sa sellega.Veri jäi juba vahel seisma ja sõidu ajal oleks võinud suitsu ka kimuda. Üks tainas oskas ikka tsikkli ka külili kukutada.Muidugi peab mõistlikku politsei onu ka tänama,et ei hakkanud peedistama ja üle jäänud meie sõidumeestele ka tänud.
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Tasuks arvestada nüüd põtrade ja kitsedega, krt üks seltskond suuremaid sarvelisi venis rahuliku moega, minu nina ees täna üle tee. ( sälinkää - hyvinkää vahelisel teel. )
Ja välja minnes veel mõtlesin, et tore kui midagi ka pildistamis väärilist täna leiaks...
tänud sõidumeestele ja muidugi myts maha mõistliku politsei ees, et torkima ei hakanud
-
- Tsikkel: RIP-Suzuki GSX600,´Thunderace´
- Kontakt:
Tänud kõigile jah! Leidsin pilte ka. https://www.facebook.com/media/set/?set ... 5071953595
-
Teema algataja
lebokas kirjutas:Tänud kõigile jah!
Leidsin pilte ka. https://www.facebook.com/media/set/?set ... 5071953595
Jupike videot on ka soome foorumis/youtubes, kus üks vend esiratta alt pidurdas.
-
Isega mu ratas on mònele pildile jäänud. Mis siis,et vahel veri seisma tahtis jääda,aga oli lahe ja mònus päev.
-
Teema algataja
-
Sai ka täna viimased km tehtud. Läks ära talve garaazi järgmist hooaega ootma.
Hooaeg on suht hästi läinud. Load on alles,trahvi pole saanud,paar korda politsei onuga ka vesteltud. Muidugi v.a kui käntsa pani ja jäi 6näd.vahele.
Koike head kòigile,kellaga sai see hooaeg sòitmas käidud. Järg.aasta näeb jälle. Ehk tuleb uusi sòitjad ka juurde. Uuel hooajal uued plaanid.
-
- Tsikkel: Yamaha R1 TURBO
kumar kirjutas:Sai ka täna viimased km tehtud. Läks ära talve garaazi järgmist hooaega ootma.
Hooaeg on suht hästi läinud. Load on alles,trahvi pole saanud,paar korda politsei onuga ka vesteltud. Muidugi v.a kui käntsa pani ja jäi 6näd.vahele.
Koike head kòigile,kellaga sai see hooaeg sòitmas käidud. Järg.aasta näeb jälle. Ehk tuleb uusi sòitjad ka juurde. Uuel hooajal uued plaanid.![]()
![]()
-
- Toetajaliige
Suht kevadine tunne on tulnud ja kui paar päeva veel sajab on väiksemadki metsavahelised teed puhtad.
Kas keegi siinsetest omab peale minu, mingit mudavurri või mammutit?
Teeks mõned tiirud kuskil...
-
vintisvint kirjutas:
Suht kevadine tunne on tulnud ja kui paar päeva veel sajab on väiksemadki metsavahelised teed puhtad.
Kas keegi siinsetest omab peale minu, mingit mudavurri või mammutit?
Teeks mõned tiirud kuskil...
Kui enda mudavòrri laenuks annad,siis vòiks mürada küll mudas. Oli kunagi,aga sai ära müüdud. Polnud 2tsikklit vaja.
-
Teema algataja
-
- Toetajaliige
Head uut aastat!
Sa maru varajane, Tuono?
( Kuigi laup. müün enda võrri maha, Soomlasele. Ek näis, mis mõtteid kevad toob... )
Hiljem;
Eks ma vaatan jah miskit käredamat, kuid metsa- ja kruusateedest ma loobuda ei kavatse.
Kaal ei tohiks samuti olla üle paarisaja ja siis veel kiirteele sobivus.
-
Teema algataja
vintisvint kirjutas:Head uut aastat!
![]()
Sa maru varajane, Tuono?( Kuigi laup. müün enda võrri maha, Soomlasele. Ek näis, mis mõtteid kevad toob...
)
Osta siis uuel aastal omale ikka mootorratas, kaua sa nende mopodega jamad
Ma harjutan varajast ärkamist, sest varsti sõitma minek ja Kumari tiirud algavad ju kell 9.00
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.