sooviks abi yamaha Tt600r ostmisel !!
Moderaator: Moded
sooviks abi yamaha Tt600r ostmisel !!
ccc
Re: sooviks abi!!
biffik kirjutas:Akrapovic on väljalaske tootja.
Aga millised need head vead on?
sry aga mis moodi tootja?
-
- Tsikkel: FZR
sr50 kirjutas:biffik kirjutas:Akrapovic on väljalaske tootja.
Aga millised need head vead on?sry
aga mis moodi tootja?
http://www.akrapovic.com
http://en.wikipedia.org/wiki/Akrapovi%C4%8D
Nojah, ainuke jama on selles, raisk, et, kuradi, kaua ei saa nii lasta - tõmbab... tõmbab aku tühjaks...
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
aga mis moodi tootja?
Millest sa aru ei saa? Sellest, et summuti on tootnud Akrapovic? Kett ja hammakad ca. 125€
Kaks ettepanekut. Mõlemad kantid heast tahtest ja eesmärgiga teha kõigi siinkannatajate elu kergemaks.
- Pane pealkirja, mis liiki abi sa tahad ( lihtsalt "sooviks abi!" .... no ma ei tea... kas puude lõhkumisel, kartulivõtul, oled rattaga teeveerde jäänud või mis iganes).
- Arvestades lauseehitust ja teadmisi ratastest... ehk ootad selle kiire asjaga ( ratta ostuga siis) nii aasta või paar.
Lihtsalt nimetet ratas eeldab juhtimisõigust, mis eeldab min 18 aastat siinilmas elamise kogemust.
Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
müristaja kirjutas:sr50 kirjutas:biffik kirjutas:Akrapovic on väljalaske tootja.
aga mis moodi tootja?
Millest sa aru ei saa? Sellest, et summuti on tootnud Akrapovic? Kett ja hammakad ca. 125€
vabandust ei süvenenud asjase ja tegin väga lolliks ennast:D nüüd sain väga hästi aru....
Aivar123 kirjutas:Kaks ettepanekut. Mõlemad kantid heast tahtest ja eesmärgiga teha kõigi siinkannatajate elu kergemaks.
- Pane pealkirja, mis liiki abi sa tahad ( lihtsalt "sooviks abi!" .... no ma ei tea... kas puude lõhkumisel, kartulivõtul, oled rattaga teeveerde jäänud või mis iganes).
- Arvestades lauseehitust ja teadmisi ratastest... ehk ootad selle kiire asjaga ( ratta ostuga siis) nii aasta või paar.
Lihtsalt nimetet ratas eeldab juhtimisõigust, mis eeldab min 18 aastat siinilmas elamise kogemust.
oled rahul;D
Re: sooviks abi yamaha Tt600r ostmisel !!
pealkiri igatahes palju selgem.... sinu isiku lahkamist võime jätkata PS vahendusel kuna vaevalt, et see ülejäänud foorumlasi huvitab
Mitte, et ma viitsiks aga kui sa just pead kirjutama, siis kriba parem juba otse postkasti igasugu "rahuloluuuringud".
Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
aga mis moodi tootja?
Mitmendas klassis sa käid või alles lasteaias?
Tuono kirjutas:sr50 kirjutas:biffik kirjutas:Akrapovic on väljalaske tootja.
aga mis moodi tootja?
Mitmendas klassis sa käid või alles lasteaias?
söbralik soovitus teile rahuldage oma näppe oma naiste/meeste peal mitte siin postituse all:) saite minu mõtte käigust aru küll eelnevates postitustest;)
Re: sooviks abi yamaha Tt600r ostmisel !!
aga kui päris tõsiselt, siis- sa ära pahanda aga parem oleks, kui sa oleksid noorem kui 18. Lihtsalt aju keeldub uskumast, et üks täisealine või lähiajal saav noorsand nii
võiks olla. Aga kui noorusest, siis oleks veel lootust, et ehk läheb üle. Muidu aga, tsiteerides ühes teises teemas läbi käinud ütlust- võiksid pöörduda dr. Anti Liiv'i poole. Mitte, et ta sind aidata saaks aga ta tore mees, saaks ka kõhutäie naerda ja...talle meeldivad erilised väljakutsed.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.