Väike fotosessioon?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 523
- Tsikkel: Kawa
Väike fotosessioon?
Teeks ühele poisile mälestuseks pildi? Kui vaid oleks tsiklimeest, kes HDga korra külastaks meid....
Re: Väike fotosessioon?
Bastard kirjutas:Miks see HD teistest parem on
(preparing for shitstorm)
Senaator võiks sõna võtta!
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
Bastard kirjutas:Miks see HD teistest parem on
(preparing for shitstorm)
lepi sellga. Mõni lihtsalt on teistest parem ja sina selle vastu ei saa mitte kuidagi
-
- Tsikkel: Mutt
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 7 korda
Paistab, et Honda Dominatorid müttavad veel kuskil metsades, soodes ja rabades, pole aega fotosessioonitada.
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Noh jah, kuigi mul peres sõidab ka üks HD, siis ma isiklikult oma lapsega teeks ikka pilti R1200GSi taustal.
Nüüd ma ilmselt pälvin kogu maailma HD meeste viha.
Aga jätkakem nüüd algse teemaga, ja las väikemees saab tuleviku jaoks toreda pildi
-
- Tsikkel: Yamaha XT600
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 6 korda
Bastard kirjutas:Noh jah, kuigi mul peres sõidab ka üks HD, siis ma isiklikult oma lapsega teeks ikka pilti R1200GSi taustal.
Nüüd ma ilmselt pälvin kogu maailma HD meeste viha.Aga jätkakem nüüd algse teemaga, ja las väikemees saab tuleviku jaoks toreda pildi
a mille poolest Gei Ess teistest parem on?
-
Omal meil kodus GTR 1000 , sellega ka pilte tehtud aga kuna meil on häääääästi nunnu HD tagi, siis mõtlesin, et võiks ühe stiilse pildi teha, kus poiss HD seljas...küsiks: Miks mitte?
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 136 korda
- Tänatud: 346 korda
- Kontakt:
Tsitaat Sonny Bargeri raamatust, mitte, et ma kuidagi Hells Angelsiga ühel liinil olen, vaid lihtsalt, mida vanakooli mehed ise arvavad:
"it has always been important for hells angles to ride american made machines. in terms of pure workmanship, personally i dont like harleys. i ride them cause i am in the club and and that is the image, but if i could, i would seriously consider riding a HONDA ST1100 or a bmw. we really missed the boat not switching over to the japanese models when they began building bigger bikes. ill usually say "fuck harley davidson". you can buy an ST1100 and the motherfucker will do 110 mph right from the factory all day long. while it is too late to switch over now, it would have been a nice move cause japanese bikes today are much cheaper and better built, however they dont have as much personality"
Ehk siis põrgusse see HD, vaata, äkki saad sama tagiga mõne R1200GSi omanikuga jutule
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Piipz, jõudsid ette, just pidin sedasama meenutama.
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Kui H-D mehed sõidaksid Hondadega, siis see oleks küll päris pull lugu. Honda kunagine reklaamilause, millega Cubi müüdi, ise on ju üks põhjustest, miks jaapani rattad HAMC poolt ära põlati - "you'll meet the nicest people on a Honda". Yeah right.
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
mototydruk kirjutas:Omal meil kodus GTR 1000 , sellega ka pilte tehtud aga kuna meil on häääääästi nunnu HD tagi, siis mõtlesin, et võiks ühe stiilse pildi teha, kus poiss HD seljas...küsiks: Miks mitte?
Muud ma ei tahtnudki teada tegelikult
mototydruk kirjutas:Teeks ühele poisile mälestuseks pildi? Kui vaid oleks tsiklimeest, kes HDga korra külastaks meid....
Sa mine külasta pärnus mootoratturitte lõppu,poisile oleks seal suur elamus ja pilte teha nii umbes 100 tükki
-
poisi iga veel ei adu sellist värki on, mis on...pakkujaid ei ole...seega mode võib teema kustutada!
Ega seda teema värki kah nii lihtsalt siin kustutata siin niigi vähe naisi liigub vöibolla mõni prints valgel HD-el vötab alles hoogu praegu
-
- Tsikkel: HD FLHRCI
mototydruk kirjutas:poisi iga veel ei adu sellist värki on, mis on...pakkujaid ei ole...seega mode võib teema kustutada!
Sealt äkki leiab mõne
http://www.harley-davidson-tallinn.ee/
Kas siis ei olegi mitte ühtegi, HD meest kes väikest poissi aitaks???
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 34 korda
- Kontakt:
Fredy juurest läbi ja asi ants, ma pakun.?
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Loff kirjutas:Fredy juurest läbi ja asi ants, ma pakun.?
See oleks jah kõige lihtsam varjant, kaamera ja poiss kaasa ning pildistama. Freddyl neid ilusaid HD-si küll.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.