Endurod metsaradadele (Harjumaa)

Kasutaja avatar

Palm615
Tsikkel: Yamaha FZ1-S Fazer 2006

Re: Endurod metsaradadele (Harjumaa)

Lugemata postitus Postitas Palm615 »

Loadära kirjutas:

Hai,

endalgi ratas taas Tln kandis ja oleks ka täitsa huvi seda Jõelähtme rada proovida. Esmaspäeva või teisipäeva õhtupoolikud peaks täitsa sobima, kui ratas nüüd ainult tänase-homse Harjumaa_Saaremaa_Hiiumaa_Harjumaa sõõri üle elab. Ja muidugi juhul, et mu vanem 350, ühes mu küsitava sõiduoskusega, päris "ankruks" ei osutu(noh et kui teil sinna nüüd ainult päris püssid kogunevad, nagu signatuuridest paistab: crf450, 525 exc... jne)?

:bsmile:

Ega me hotshotiga hetkel kahekesi lähemegi homme, lõuna aeg(pidime homme üle helistama). Ja kahjuks ei oska öelda kas ka õhtupoole seal oleme aga ma ise arvan, et olen küll pimedani(19.00) :D 1 ringi sõidab tund aega ja oodata seal meid pole mõtet, kuna kui peale tööd tulla siis kaua sõita ei saa. Ja see, et sul 350, pole hullu! kui koos sõita siis kedagi maha ei jäta ja kogemusi saab ka jagatud:D Ühesõnaga hätta ei tohiks jääda isegi sellise pilliga mitte. :D

Yamaha YZ250FW 2007a --> KTM 525 EXC 2004a --> Kawasaki GPX 750 ninja 1987a. --> Yamaha FZR 1000 EXUP 1992a. --> Yamaha FZ1-S Fazer 2006a.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”