Streetmoto Orienteerumissari 2013
Moderaator: Moded
Re: Streetmoto Orienteerumissari 2013
Aga tõstke mind naistearvestusse. Ma sõidan siis neljanda koha peale ja kõik naised saavad medali. Lihtne ju
-
- Tsikkel: Yamaha FZS 600
- Tänanud: 1 kord
Suured tänud meeldiva motopäeva eest , Ääretult tore rada oli ning palju naljakaid ja üllatavaid ülesandeid
! Kohtumiseni järgmine kord!
-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 73 korda
- Kontakt:
Tulemused üleval
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ
Motostation poodnik aadressil Masina 1 Tallinn
-
- Kontakt:
Tänud kõigile osavõtjatele ja kohal viibinutele.
Tundub, et V Tuur läks korda, õhtul oli palju naerunägusi ringi liikumas.
MIs väheke morjendas oli et, muda oli vähe võitu kruusas. Nii mõnigi lõik oleks pidanud olema paras pori lennutamine.
Eriti tore oli, et keegi viga ei saanud ja "Jawa" saatel rokiti mõnuga.
Veelkord tahaks tänada toetajaid kes õla alla panid.
Oü Motosepp
OÜ Unestiil
OÜ Mari Stiilikoda
http://www.trykikeskus.ee/kolmlovi/
http://premium7.ee/marjandi-tankla
http://www.janedaturism.ee/teenusedhinn ... derent/mtt
Eriti suur tänu meie orgunntiimile, kelleta seda üritust oleks raske läbi viia.
Kohtumiseni viimasel etapil Raplamaal 5ndal oktoobril. Villu lepib kindlasti taadiga kokku muda ja võistluspäeva päikese osas.
Karu
----------------------
-
- Tsikkel: ise tegin (doonor xv1100 yam)
Oli selle hooaja kõige lahedam üritus. Tänud ka minu poolt .
Head motosõbrad!
Kutsume teid esimesele Raplamaa motoorienteerumisele "Villuvõitlused". Ühtlasi on see ka käesoleva aasta viimane üritus Streetmoto motoorienteerumise karikasarjas.
Viietunnisel sõidul saab näha sügisvärvides Raplamaa teid, kohalikke vaatamisväärsusi ning muidu huvitavaid paiku. Loomulikult ei puudu üllatused ja vimkad rajal läbitavates lisakatsetes.
Päeva kokkuvõtted tehakse Adila Camp puhkekeskuses, kus võetakse kokku motopäev ning ühtlasi ka kogu karikasari. Tublimad sõitjad saavad auhinnatud karikate ning kustumatu au ja kuulsusega.
Kohapeal totlustus, pesemisvõimalus, eelregamisel sisemajutus, DJ Griisa saatel disco kuniks kütust jätkub . Saunasõpradele on välja pakkuda puuküttel saun ning soojendusega bassein. (Oma rätik kaasa)
Soodukaga eelregamine septembri lõpuni aadressil http://villuvoitlused.weebly.com/index.html
Kohtumiseni!
BMW r-35 -50
Dnepr MT-10 -79
-
- Kontakt:
Valik pilte Ket´ist nüüd meie kodukal olemas
http://kurisoomoto.com/
Ja andke Villu Võitluse regamisele kuuma.
----------------------
-
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 127 korda
Tänud takkajärgi minugi poolt, nii pildimaterjali jagamise eest, kui ka mõistagi väärt ürituse eest !
Kuigi ilmselt kõik juba mõtetes Villu Võitluste lainel, tõid need pildid mulle takkajärgi siiski ühe seiga meelde, nimelt punkt 37 juurde viiva väikese tee JärvaMadise poolsest otsast. Siin mu "gps" peal just hästi see näha ka, kus kolmnurk ringiks on üle joonistatud (või vastupidi...) :
http://kurisoomoto.com/wp-content/uploa ... 03/137.jpg
Läks seal tee siis täiesti vahetult ühe eramaja aia kõrvalt mööda, aga olgu öeldud, et klassikalisi "Eramaaa" või "Omaniku loal" silte ei täheldanud ja tee oli nagu väiksem kruusa/põllutee ikka. Kuid ilmselt siis majaomanik oli oma sinise RAV4 vms asjanduse väravast välja risti teele ajanud ja ise tulipunase näoga, seal kõrval kätega vehkis ja suht valjuhäälselt "t**a te sõidate mu maal" jne päris inetus toonis avaldusi röökis. Mingi 2-3 liikmeline motomeeste punt just laveeris temast mööda, mulle aga hakkas ta juba suht ette astuma...oli selline suht laiemapoolne sell ka paraku.
Ok, kuna mulle tundus see vihapuna ta näos vist ka jääknähtudega pooleks olevat, ning et seega minu kasuks vähemalt kaine pea ja hunnik krossikaitsmeid, otsustasin ise ka ikka seisma jääda ja sättisin juba jalgagi alla, et kehalise kontakti korral tsiklisse ei takerduks vms. Ja siis üritasin, esialgu ikkagi võimalikult rahulikult seletada, et meil siin selline punktide leidmise üritus, näitasin kaarti jne... mainisin veel, et vist Aravete inimeste korraldatud (noh et lähedane kant, äkki korraldajadki tuttavad vms) No ühesõnaga millegi peale härra siiski vähemalt leebus, lõi käega, et "ahh teil siin siis mingi võistlus, öelnud kohe" vms
Seega loodetavasti seal kellelgi rohkem "ekstreem-lisakatset" ei tekkinud? Ja ega korraldajatele takkajärgi siis ilmselt mingeid maaomaniku kaebusi sealt kandist pole tulnud? Lõpeks endal, siiski suhtväheosalenuna, oli lihtsalt mõtlemist...et ju siis korraldajad sellisel üritusel ka punktide vahetus läheduses elavaid, või sinna viivate väiketeede "maaomanike" ilmselt kõiki inhvormeerida ei jõua/ei taha (noh umbes nagu templite juurde olid lisatud kirjad, et toimub selline ja selline üritus ja ole hea, ära templit varasta vms)? Et tuleb endal alati hulleimaks valmis olla ja võimalusel üldse tsivilisatsiooni vältida?
Ok, igaljuhul edu edaspidiseks minu poolt

-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Ää pane tähele, pea igal üritusel on kusagil mingi imbetsill, kes asja eest teist tagan jaurama kukub. Eredaimalt meenub HarjuÄra joonorienteerumise katselt mingi vanamoorikrõnks, kes ise ei jaksanud õieti liikudagi, aga ähvardas ootamatult valjuhäälselt vägagi karmide võtetega, meeldejäävamad olid telliskiviga surnuks viskamine ja malakaga mahalöömine. Seda kõike siis Tallinnas avalikuks liikumiseks avatud tänaval.
Viimasel üritusel sattusin ka mingit lehmarada pidi kellegi õue peale, ilmselt mitte esimesena, sest peremees ja perenaine nõudsid üsna resoluutselt et mis värk on? Seletasin asjalood ära ja ei olnudki neil enam probleemi, juhatati kuidas välja pääseb ja sooviti head teed. Ilmselt käib asja juurde. Ja seda igastahes ei mäleta kogu oma orienteerumisajaloo jooksul, et keegi reaalselt pazunasse või niisama kere peale oleks saanud.

-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
isakene kirjutas:Ja seda igastahes ei mäleta kogu oma orienteerumisajaloo jooksul, et keegi reaalselt pazunasse või niisama kere peale oleks saanud.
OK. Teeme siis kevadel ära?
Tegelt on punkte nii palju ja maa-ala suur, et ega ei jõua küll kõigiga rääkida. Ma vähemalt katsun sellised õuest läbiminevate ja ilmselgelt ühetalu teede puhul kohalikega rääkida. Ja pealegi on korraldaja ja võistleja loogikad erinevad, ehk et ma kasutan ühte teed aga võistleja leiab teise variandi.
-
- Kontakt:
See 37 punkt oli täiesti avalik tee.
Kõrtsmikul õigus, kõigiga ei jõua rääkida. Niigi on kahju ühest punktist mille pidin ära muutma kuna templi viimisel selgus teispoolt punktini minnes, et tegemist erateega ja muud röömud. Seal oleksite kindlasti natukenegi muda saanud, aga ok, saite selle asemel mu põllu peal künda
Eelmine aasta lõunas ründas mind üks vana kastikaga, ääre pealt oleks väike kokkupõrgegi olnud. Vana karjus täiestkõrist ERATEE!!! Ühtki silti miskit ei olnud ja tee ise oli üsna lai kruusakas. Saaremaal lubas mutu teele traadi ette tõmmata. Ise võtan majade juures ikka hoo maha, krt teab mis sealt hoovist välja võib karata, samas olen näinud vastu tulevaid võistlejaid samades kohtades väheke suurema kiirusega vastu tulemas. Eks see aja pererahva vähe ärevile kah, eriti kui loomad ja lapsed ringi jooksevad õues.
Ja vat nüüd ma nuputan kuidas Isake kellegi hoovi sattus mööda lehmarada.......korraldaja ja võistleja loogika on vääääiga erinev
----------------------
-
kurisookaru kirjutas:Ja vat nüüd ma nuputan kuidas Isake kellegi hoovi sattus mööda lehmarada.......korraldaja ja võistleja loogika on vääääiga erinev
Saada mulle kaart mingil kujul ja ma peaks suutma selle koha mälu järgi ära taastada. Minu kaardiga läks Sägakala oma asfaldihöövliga talle ennustusvõidu toonud punkt 33 ära võtma...

-
kõrtsmikumolu kirjutas:isakene kirjutas:Ja seda igastahes ei mäleta kogu oma orienteerumisajaloo jooksul, et keegi reaalselt pazunasse või niisama kere peale oleks saanud.
Sinul seal on orgunnimatagi karmimast klassist tüübid olemas - sel kõrtsiteel näitas üks tüüp oma wannabemaasturist (mingi tuttuus Huidai) mulle keskmist sõrme ja üritas teelt välja rammida. Tegelikult tahtis küll ette keerata, aga kiiruste erinevus sellel põlluteel oli liiga suur ja tüübi pehmenenud aju ei suutnud vajaliku kiirusega reageerida.
Ega ma ise ka miski reaktsiooniaja etalon ei olnud, küljepeegel jäigi sisse löömata...

-
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 127 korda
kurisookaru kirjutas:... Seal oleksite kindlasti natukenegi muda saanud, aga ok, saite selle asemel mu põllu peal künda
....
Ahah, et nii sebitaksegi siis tasuta sügiskündi?
Aga kui mudast rääkida, siis päris 0 ikka ei olnud ju? Punkt 9 vist oli see, viisnurkne, mis Ravast suts allpool ja seal viimased paarsada meetrit metsasihti...ei midagi hullu, pigem lihtne, aga vähemalt täiesti korrektne poritee oli. Üks härra veel oli seal lõpus just käsitsi ära käinud ja soovitas minulgi mitte sõites läheneda, et sigalibe seal, ja üks tüdruk parasjagu oli seda viimast osa silkamas. Kuid ma küll ei suutnud kiusatusele vastu panna ja ikka rattaga läksin. Eks ta mul iseloomult muidugi ka sinna sobilikum, samas selle ühe rõõmuhetke kõrval oli muul ajal ikka vähemalt 10x ,neid pikki kuivi kruusalõike saagides, mõttes kirutumist, et lahjaks jääb mu juust ikka sellistes liiga heades tingimustes...ühesõnaga kokkuvõteks oli vist ikka rohkem võimsamate rataste päev

-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
isakene kirjutas:kõrtsmikumolu kirjutas:isakene kirjutas:Ja seda igastahes ei mäleta kogu oma orienteerumisajaloo jooksul, et keegi reaalselt pazunasse või niisama kere peale oleks saanud.
Sinul seal on orgunnimatagi karmimast klassist tüübid olemas - sel kõrtsiteel näitas üks tüüp oma wannabemaasturist (mingi tuttuus Huidai) mulle keskmist sõrme ja üritas teelt välja rammida.
Tegelikult tahtis küll ette keerata, aga kiiruste erinevus sellel põlluteel oli liiga suur ja tüübi pehmenenud aju ei suutnud vajaliku kiirusega reageerida.
Ega ma ise ka miski reaktsiooniaja etalon ei olnud, küljepeegel jäigi sisse löömata...
Ah see... ta muidu sealt Väike-Maarja kandist aga käib kevadeti meil siin, ennast tsiklimeeste peal välja elamas
Hmm, ajate siin oma eramaajutuga ja kurjade vanamuttidega Villuvõitlused tiimile kananaha peale.
Minul pole isilikult 8a. orienteerumisstaazi juures ühtegi sõrme näidatud ega kaigast kodarasse loobitud.
Loodame, et 5. oktoobril midagi sellist ette ei tule.
Kruusaklassis olge niidetud murulappide ja pehmete teedega hellad on kõigil hiljem lihtsam. On kohti, kus saate puurida nii, et paha hakkab
Villu
BMW r-35 -50
Dnepr MT-10 -79
-
- Tsikkel: KTM 890 Adventure R
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
juhin tähelepanu juhendis olevale punklile 8
olevik : KTM 890 Adventure R
tulevik : Sõidukorras mootorratas
.
Ahoi motosõbrad!
Veel on mõned päevad üritusele soodukaga registreerida.
Septembri lõpuni osalustasu 20 eur, hiljem ja kogapeal 25 eur.
Kohtumiseni Raplas.
BMW r-35 -50
Dnepr MT-10 -79
Puurides paha ei hakka, selleks puurid ongi
villu. kirjutas:Hmm, ajate siin oma eramaajutuga ja kurjade vanamuttidega Villuvõitlused tiimile kananaha peale.
Minul pole isilikult 8a. orienteerumisstaazi juures ühtegi sõrme näidatud ega kaigast kodarasse loobitud.
Loodame, et 5. oktoobril midagi sellist ette ei tule.
Kruusaklassis olge niidetud murulappide ja pehmete teedega hellad on kõigil hiljem lihtsam. On kohti, kus saate puurida nii, et paha hakkabVillu
KTM EXC 530 R '08
JAWA 350-638 '84
-
- Kontakt:
http://www.yr.no/place/Estonia/Raplamaa/Rapla/long.html
Tundub, et tuleb selline tore päikesepaisteline puurimine laupa.
----------------------
Asfaldimehed ärge sellest puurimisest ära kohkuge. Teiega on teised plaanid
Kui vihma ei tule tolmutame nagu Kesk-Eestis
BMW r-35 -50
Dnepr MT-10 -79
-
- Kontakt:
Kas keegi reedel ka plaanib juba kohale minna Adilasse topingut tegema ?
----------------------
-
Teema algataja - Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Koondtabelis avastas üks võistleja vea - viga parandatud ja puudutas võistlejate Illo Hansing ja Grynsa omavahelist positsiooni Tarvajahil. Üldjärjestus sellest ei muutunud ja eelmainitud kasutajate koondtulemus muutus sellega 1 punkti võrra.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
kurisookaru kirjutas:Kas keegi reedel ka plaanib juba kohale minna Adilasse topingut tegema
?
Palmse mõisapreilid uurisid nädala alguses sama infot.
Ise tulen laup.
Värkstoas valmis midagi ka esiotsa meestele/naistele
BMW r-35 -50
Dnepr MT-10 -79
-
Teema algataja - Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Ja taaskord olen sunnitud teatama parandusest koondtabelis. Seekord puudutab parandus võistlejanime Ilves&Sebra positsiooni. Põhjus seekord lihtne - võistleja oli end registreerinud või siis korraldaja märkinud võistlejanimeks viimasel etapil (Kesk-Eesti tuur) mitte Ilves&Sebra vaid lihtsalt Ilves.
Vaadake nüüd palun kõik "ennast" kriitilise pilguga koondtabelis üle, sest peale homset lähevad juba uued tulemused koondtabelile lisaks. Kellel on veel enne küsimusi, parandusi või täpsustusi, siis praegu on viimane hetk sellest teavitada - operatiivsuse mõttes minu telefonile (all signatuuris) http://streetmoto.ee/orienteerumissari
Seega - veelkord meenutus kõikidele, et registreerige ja kasutage kõikidel etappidel ainult üht ja sama võistlejanime. Piisab ühe tähe vääratusest kui etapi lõpptulemuse protokollist tulenevalt olete koondtabelis uue tulijana, sest nime mittekokkulangevusel varasemate kordadega ei käsitleta teid sama võistlejana. Kui vaatate tabelit, siis on võistlejaid kahe klassi peale aasta jooksul olnud umbkaudu 180 ja kahjuks ei vii korraldajad nägu ja võistlejanime alati kokku. Kõik sõltub iseenda korrektsusest ja kuna nüüd viimasel etapil lisandub etapi enda tulemuste reastamisele veel ka koondtabeli kokkuliitmine, siis püüame kõik nii, et ei peaks hooaja lõpptulemusi mitu korda punastades takkajärele muutma
Homme võitleme
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Väga laadna hooaeg oli. Head võistlused. Tarvajaht meeldis kõige rohkem. Tänud korraldajatele võistluste ja osalistele konkurentsi eest!
Võitluselt tagasi sõites ehk ilmselt hooaja viimasel sõidul suutsin veel numbrimärgi ära kaotada
-
- Tsikkel: M900 & LC8 Adventure
- Tänatud: 10 korda
Suurimad tänud Villu & Co! Ja loomulikult ka kõik teised korraldajad - 2013 hooaja eest. Loodetavasti tuleb ka 2014 "Mõnusate motopäevade just Sinule" hooaeg.
Tahaks tagantjärgi veel tänada kaasvõitlejat(võistlejat), kes enne võistluspäeva lõppu, keset metsa ja padrikut, loovutas mulle oma veepudeli, millega ma rõõmsalt oma eelnevalt purunenud radiaatori jälle täitsin. Tänx!
Kawasaki Ninja<Suzuki GSXR750<Kawasaki Kx125<KTM LC4, Suzuki SV650S, Husqvarna Te610
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.