caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

€goist

Re: caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk

Lugemata postitus Postitas €goist »

tali kirjutas:

Naatsa offtopic, aga kas see Audi Sport Quattro seal on PÄRIS! :shock: , või mingi järeletehtud replica?

See audi sai vist best replica auhinna, ehk siis ilus koopia.

Kasutaja avatar

Sandrew
Tsikkel: CB900
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Sandrew »

https://www.gentlemansride.com/

Pühapäeval smokk selga ja tiirule!

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 431 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

tali kirjutas:

Naatsa offtopic, aga kas see Audi Sport Quattro seal on PÄRIS! :shock: , või mingi järeletehtud replica?

Täpsustaks, et Sport Quattro oli siis see lühike versioon. See on vist ikka selle tavalise Ur-Quattro replica.

Kasutaja avatar

Teema algataja
tormavtellis
Tsikkel: KTM 890 AdvR
Tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas tormavtellis »

Tort kirjutas:

Tellise sadul jääb vanaks ilmselt ka järgmisel hooajal, sest kuidas sa ratsid ära sadula, kus nii kena neid oma ahtrit on toetanud.

sadul ja raam lähevad muutmisesse, onju, nagu me rääkisime.... eksjuonju :)
aga selle vana, jah, lasen kaks A5 postrit välja selle pildiga, yhe panen voodi kohale lakke, teise saadan koos sadulaga euroopa turneele.

aga audi sai mingi auhinna jah. kas just replica.. aga eks ta seda vana hea klassikalise killeri rallika välimust vist taga ajas.
ja suur või väike üritus - aga vaadates tartu motoshõu kava, siis on viimane ikka suht kurb üritus. nagu see aasta alguse tsiklishõugi seal. nu sellise tehnika poolelt just. nii palju on, et vähemalt ei pea võrust tallinasse kindaid vkiivrit ostma sõitma.
pmst kui htg kollid ennast paremini promoks ja paremale päevale sätiks, see aasta ju kattus suht mitme auto ja moto üritusega, siis veidi mingeid pädevaid kaherattalisi ka juurde võttessuudaks nad isegi päris hea mõõdu välja anda. aga tõenäoliselt teavad nad sellise ürituse korraladamisega seotud probleemidest veidi rohkem kui ma :)

Tort
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas Tort »

tormavtellis kirjutas:

aga selle vana, jah, lasen kaks A5 postrit välja selle pildiga, yhe panen voodi kohale lakke, teise saadan koos sadulaga euroopa turneele.

Kui sa kindlasti ikkagi ära lõhud vana sadula, siis sellest nahast peaks normaalse padja saama omale pikkadeks talveöödeks.

Kasutaja avatar

Teema algataja
tormavtellis

ei, ära ei lõhu, nurka läheb. hetkel kukla kratsimine, et kas junnida raami toru sirgeks keevitamisega või lihtsalt lyhemaks saagida ja kaar vahele/otsa keevitada.
aga kuna sel mudelil on raamis rõve jõnks sees taga, just seal, kus vedrude otsad kinnituvad, siis pärast selle asja peitmine tähendab, et suht paks sadul peab olema. kui siukest flätti trackerit taotleda.
sain yhega neist roostes volksude :bsmile: omanikst ka jutule ja veidi rooste ajamisest räägitud. nüüd ongi dilemma, kas paak rooste või siis tellin kaks kilo hello kitty kleebusid ja teen roosa paagi neist. ja pärast lähen pargin mõne harli kõrvale.

Kasutaja avatar

Buratiino

Lugemata postitus Postitas Buratiino »

pikad ööd tõid meelde robinson crusoe,,,,,,,,tol oli saarel üks kaheharuline puu, mida ta aastate vältel rüvetas....... mis liiki leevendust see sadul tellarile toob!?....(just lugesin- andrezoo9 tegi näiteks augu sadulanahka).. ja bural on laes üks suurte siskadega poola akureklaami tädi pilt. läheb öösi silm lahti ja vahime teineteist :mrgreen: poznan- siit ma tulen ,,,,,,,, tellari pillist tuleb siis bratikas, jah?
E; lugesin värskema üle- hello kitty good :bsmile:

http://www.youtube.com/watch?v=hsjiPFDo-Fg, attention! ära klikka! so sensitive :oops:

Tort

Ära mingit hello kitty asja või muidu sticker bombi küll tee ja rooste on ka minu meelest out suht . Ma sinu asemel lõikaks selle sadula aluse horisontaal-toru küljest ära üldse ja teeks uue, mis kinnitub taga nii, et jääb ühtlane joon. Pole mõtet mingit poolikut jama teha, pärast ise kahetsed. Kui originaal jätta, siis tuleb sadul ka paras kushett.

E: Panen need 2 võrdlust ka uuesti, pole nagu eriline raketiteadus:

http://chappellcustoms.com/cb900-build/2.jpg
http://www.steelbentcustoms.com/__CHOPPERSHOTZ02.jpg

Minu rattal raam tagasi kokku keevitatud teise nurgaga, taha rõngas tehtud, uus topeltkolle jämedate torudega ja uus summ küljes :twisted: Ise ma muidugi kollet ei teinud ja raami osas sain ka abi õnneks. Oli tiba keerulisem, sest ma ei saa toru painutada oma garaasis. Sinu omal aga paistab, et vaid sirge toru lõikamise vaev.

€goist

Tort kirjutas:

Minu rattal raam tagasi kokku keevitatud teise nurgaga, taha rõngas tehtud, uus topeltkolle jämedate torudega ja uus summ küljes :twisted: Ise ma muidugi kollet ei teinud ja raami osas sain ka abi õnneks. Oli tiba keerulisem, sest ma ei saa toru painutada oma garaasis. Sinu omal aga paistab, et vaid sirge toru lõikamise vaev.

Jaga köögipoole pilte (togi) või ehitad sahtlisse kuniks valma?

Tort

Köögipoolt pole, momendil on selline: http://www.upload.ee/image/3599223/rsz_1dsc_0204.jpg Suurim silma jääv asi on muidugi sumps, sabast eriti midagi aru ei saa peale rõnga.

€goist

Tuleb hea väike pill. Sa oleks võinud ju HTGle liituda ja seal nokitseda, oleks sommide bassibussile konkurentsi pakkunud :)

nos
Tsikkel: mamas pride

Lugemata postitus Postitas nos »

Custom show cafed olid jubbe ägedad! täiega respect!

aga miks keegi mulle tere ütlema ei tulnud? passisin stuudioga kaks päeva seal. ja tsiklite juures hängisin ka palju, oleks tahtnud juttu puhuda küll. leidsin ainult selle ühekäelise gsx f omaniku ja pooliku harrika ehitaja, igati oosom ideed!

Kasutaja avatar

Teema algataja
tormavtellis

kräpp. sa olid selle skulliga selja peal vä? seal jukeboxi juures. einoh tore teada. nüüd :)

....ja tort, lõpptulemus siis miski trackerish teema ika jah?
muidu jah. krt selle rooste ja kasside osas on sul veidi õigus ka :( aga one day!... ONE DAY! tahaks sellise roosa injorfeiss peletise ikkagi ära teha.

Tort

Tracker tuleb jah, teist värvi ka muidugi. A sinu ratas on ju väga hea toorik, kui seda teist linki vaadata, mis ülevalpool on. Ma selle kassindusega ja roostetamisega ootaks veel. Nii et nagu sa ise mulle ütlesid, löö saag sisse, kui enam sõita ei kannata sügisel.

heinpold

Lugemata postitus Postitas heinpold »

Kui keegi tahab oma ratast muusikavideosse nädalavahetusel siis võib pildi mulle posti panna, aitähh. timheinpold@hotmail.com

€goist

nos kirjutas:

Custom show cafed olid jubbe ägedad! täiega respect!

aga miks keegi mulle tere ütlema ei tulnud? passisin stuudioga kaks päeva seal. ja tsiklite juures hängisin ka palju, oleks tahtnud juttu puhuda küll. leidsin ainult selle ühekäelise gsx f omaniku ja pooliku harrika ehitaja, igati oosom ideed!

Järgmine kord võime teha ühise boksi :bsmile: te jukebox oligi palju lahedam kui me playstation ning tagumine aeg oleks nati nahka augustada

Kasutaja avatar

Sandrew

Sättisin vähe stäänssi .

Pilt

Kasutaja avatar

Sandrew

Tellar, palun ära tee ära tee mingit hellokõutsi rotikat..

..ning affide suvisesest Berliiniretkest ka tagasivaade:

Tort

Tõeline Monkee Ride on see, et ma nägin täna Mustamäe teel vanemat meesterahvast tipptunni liikluses busside vahel klassikalise Honda Monkey'ga sõitmas.

Enivei, coolid videod aga see Ahvivärk on ikka jõhker juudiäri. Mis neil siis müüa on? On müüa 85 euro eest mingi ise tehtud alumiiniumist aku karp, täiesti tavaline karp lihtsalt, by Wrenchmonkees. Kunagi kui sumpsi otsisin, siis veendusin, et nende lehel on lihtsalt hiina ebay kaup põmst. Paljad ärimehed.

Samas leidsin nende mitte-poe osakonnast viite sellisele asjale (pole ilmselt nendega otseselt seotud): http://hookmotors.com/honda-nx650-by-hook.html

Mida ma näen, Domika ehitajana? Näen, et ainult värvi ja odavate modifikatsioonidega asja hind on näiteks 3-4 kordne. Sest et põhilised raharöövlid on tegemata - esiratas ikka 21, sumpsid vanad ja kolle vana, raami geomeetria vana. Nii et paak, porikad, uued rehvid ja värviga üle (kui seda on üldse värvitud), okei sadul-tuled, silt juurde et HOOK special motorcycle ja läheb! Kõva business ikka.

Soovitan kaaluda, Sandrew. Sa müüsid oma ratast vahepeal, aga odavalt müüsid. Pane ikka sinna 10k kanti hind ja siis tee eridiil 7k ja minnakse kaklema ka veel :D

Kasutaja avatar

Sandrew

Eks see loogika ole õige ja nii on ka enamik allahindlused, for example, müü mingit asja pikka aega 5 euriga, siis järsku tõsta 8 peale, ning kuus kuud hiljem tee soodukas, 6 euri. winner.

7k ei saaks mina aga elusees enda tranduleti eest küsida (oletame, et ta oleks muidugi korra ja funktsioneeriv jälle), põhjuseks justnimelt see, mis just ütlesid - nimi. Mutrivõtmepärdikud said õigel ajal nime tehtud, mistõttu nüüd neil iisibiisi 10+k kergelt moditud ratta eest küsida.

Tort

Õudne. Ostaks kohe 300 euro eest paar ruudulist flanellsärki ka peale kauba.

v301060
Tsikkel: HD Bobik 103
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas v301060 »

Tort kirjutas:

Õudne. Ostaks kohe 300 euro eest paar ruudulist flanellsärki ka peale kauba.

Hook-i hinnad, ka riietele ja aksessuaaridele on üldse ulme :D
Aga särgi võid siit 40 euriga osta:
http://www.westcoastshop.cz/kosile-west ... bce-1-585/

HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600

€goist

martinto

Lugemata postitus Postitas martinto »

Rohkem leiate SIIT
Pilt

Tort

Kui juba rattaid on paslik postitada, ma siis panen ühe lingi mopeedifännidelt: http://metamorfosismasiva.blogspot.com/

Keelest ma aru ei saa, aga pildid-videod on ägedad.

Kasutaja avatar

Teema algataja
tormavtellis

Tort kirjutas:

Kui juba rattaid on paslik postitada, ma siis panen ühe lingi mopeedifännidelt: http://metamorfosismasiva.blogspot.com/

Keelest ma aru ei saa, aga pildid-videod on ägedad.

hahaha, üli leet kraam :)
hea vid sealt

Kasutaja avatar

Bad Boy
Tsikkel: jah
Tänanud: 45 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Bad Boy »

Eile oli siis see pidulik päev kus ka punt koffikuid tõmbas mõnusa tripi ja bbq bomberi soustiga joone alla cafekate hooajale.. :bsmile:
igatahes hooaeg oli awesome ja loodan et järgmine aasta näeb tänavatel rohkem koffikuid liikumas..
Pilt

Tripi tagasiteel selgus ka tõsiasi et kõige pisema nokuga pargimaasturi omanikud liiguvad Tabasalu kandis, kohe nii pisikese nokuga et arvatavasti ka wetsus käimiseks peavad pintsette kasutama :mrgreen: aga see on teise teema jutt :D

http://badtolka.tumblr.com

argo_1974
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas argo_1974 »

Viimases UK koormas olid tugevate cafe sugemetega 1981 SR500 ja 1981 XS650, kapist välja seltsimehed!

Kasutaja avatar

jesse
Tsikkel: DragStar1100 Custom; SR500/BSA
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas jesse »

argo_1974 kirjutas:

Viimases UK koormas olid tugevate cafe sugemetega 1981 SR500 ja 1981 XS650, kapist välja seltsimehed!

Olgu olgu, üks on siin. Täna tegin väikese sõidu, homme kahjuks juba Norra.
Pilt

Star-Riders Estonia
SREU #0319
Current: SR500/BSA GoldStar; Husqvarna mod. 27; BMW R100/7
Previously: DragStar Custom 1100; BMW R100
56 670 801

€goist

Viimase juurde sobiks hästi Stockmanis 300€ maksev lahtine GArmani kiiver :lol: ok nali naljaks, kena kui meie maale cafe lisa tuleb, molemad head pohjad!

Badboy, cheers hooajale :bsmile:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”