Mehed/naised, kes parasjagu joovad

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Re: Mehed,kes parasjagu jooovad.

Lugemata postitus Postitas koi »

GeiuLiisi kirjutas:
leib kirjutas:
GeiuLiisi kirjutas:

Jah, teema on "Mehed, kes parasjagu joovad", aga kui teha teema "Naised, kes parasjagu joovad", siis Leib

Öelda oleva kohta,et see on, vōi mitteoleva kohta,et see ei ole, on tōene.

Mine anna oma sisemisele tähelepanuhoorale klõmakas käärinud piima.

See igavesti äge lause!! (w)
Sittagi tegelt aru ei saa mis tähendab. A vblla laula viin segab vahele, ja mahl ja kala..

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 163 korda
Tänatud: 355 korda

Lugemata postitus Postitas M.T. »

GeiuLiisi kirjutas:

Väike eel-liigutamine enne nädalavahetust Cointreau kokside ja heade sõprade seltsis! :bsmile:

Ütle, et see pole colaga

Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 31 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GeiuLiisi »

M.T. kirjutas:
GeiuLiisi kirjutas:

Väike eel-liigutamine enne nädalavahetust Cointreau kokside ja heade sõprade seltsis! :bsmile:

Ütle, et see pole colaga

Ei ole, mulle ju cola ei meeldi :D Cointreau'd juuakse purustatud jää, pressitud sidruni ja hästi tilgakese jõhvikamahlaga :) Siin korteris vähemalt :D

Boobs of steel, Stainless :twisted:
Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 163 korda
Tänatud: 355 korda

Lugemata postitus Postitas M.T. »

GeiuLiisi kirjutas:

Ei ole, mulle ju cola ei meeldi :D Cointreau'd juuakse purustatud jää, pressitud sidruni ja hästi tilgakese jõhvikamahlaga :) Siin korteris vähemalt :D

Tubli (w)

Kasutaja avatar

voyager
Tsikkel: ZX-6R

Lugemata postitus Postitas voyager »

GeiuLiisi kirjutas:

Teemasse - ostsin talveks neliveduse auto. Väike eel-liigutamine enne nädalavahetust Cointreau kokside ja heade sõprade seltsis! :bsmile:

Koos naistega on alati huvitavam juua. Mis neliveoga tegu?

Kasutaja avatar

Sniff

Lugemata postitus Postitas Sniff »

Pilt
Ei midagi erilist aga tudengile käib küll

Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Kontakt:

voyager kirjutas:
GeiuLiisi kirjutas:

Teemasse - ostsin talveks neliveduse auto. Väike eel-liigutamine enne nädalavahetust Cointreau kokside ja heade sõprade seltsis! :bsmile:

(w)
Audi A4 2,8 V6 Quattro 128kW '95.aasta. Pole just parim, aga kui talvel lustida tahad, siis kärab küll :)

Bastard
Tsikkel: TDM900
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Bastard »

Pähh, see 128 kw on ju mingi tsiklimootor :bsmile:

leib
Tsikkel: Cz 86

Lugemata postitus Postitas leib »

(w)
Audi A4 2,8 V6 Quattro 128kW '95.aasta. Pole just parim, aga kui talvel lustida tahad, siis kärab küll :)[/quote]

Kuule vanamoor, kas oled mingi antiigikoguja vä? Joo vähem keemiat, jääb Raha rohkem soki sisse.
Joogiks nōmmeliivatee metsmesilaste meega.

Kasutaja avatar

Kägu

Lugemata postitus Postitas Kägu »

GeiuLiisi kirjutas:
voyager kirjutas:
GeiuLiisi kirjutas:

(w)
Audi A4 2,8 V6 Quattro 128kW '95.aasta. Pole just parim, aga kui talvel lustida tahad, siis kärab küll :)

Vanal 2.8 AAH mootoril on lustimiseks ilmselgelt väänet vähe, olgu ta mis tahes kere peal. 90% neist vajavad ka kõikide tihendite ja simmerite vahetust kuna õli enam muidu sees ei püsi. Küttekulu ja jõu suhe on korralikult paigast ära. Muidu suht pommikindel mootor.

Kasutaja avatar

sinilind123
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

Talvel funnida on väänet rohkem kui piisavalt ju.

EDIT: Teemasse ka. Joon mahla. Eile jõin õlut.

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 366 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Kummelitee sojapiima ja steeviaga :twisted:

Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Kontakt:

[quote="Kägu"
Vanal 2.8 AAH mootoril on lustimiseks ilmselgelt väänet vähe, olgu ta mis tahes kere peal. 90% neist vajavad ka kõikide tihendite ja simmerite vahetust kuna õli enam muidu sees ei püsi. Küttekulu ja jõu suhe on korralikult paigast ära. Muidu suht pommikindel mootor.[/quote]
Ega päris lampi see ost ei tulnud, enne sai masin tõstukil korralikult üle vaadatud ja läbi katsutud, eelnevalt tehtud tööd üle kontrollitud - mootor peab õli väga hästi (üllatuseks mullegi), kõik ilus, kuiv ja puhas. Peamised tilkujad on need 2,6 mootorid, mis kasti ja mootori vahelt (alati) leemendavad. Ühte sellist mulle ka pakuti, vastavalt oli hind ka väga palju odavam. Küttekulu ja jõu suhe on paigast ära, midagi teha pole, aga 2,2T jäi haardeulatusest välja ja valisin võimalikest sobivatest variantidest siiski parima, mis saada oli.
Olen lustida saanud ka Lada 09'ga, millel 55kW ja 1,3 mootor (esiveoline). Asi on vast selles kinni, et kes mida ühest vanast kärakast ootab ja loodab. Fakt on see, et mingi erilist kiirendust ja kiirust see Audi ei areta, jõudu looma kombel tal pole, aga minule temast esialgu piisab - olen ise piisavalt väike ja väle :ner:

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

leib kirjutas:

Kuule vanamoor, kas oled mingi antiigikoguja vä? Joo vähem keemiat, jääb Raha rohkem soki sisse.

Tegelt ka, on sul mingi hälve või puudujääk, et pead kogu aeg kedagi solvama? Mu meelest võiks sa küll oma väljendeid valida, sest seni oled sa jätnud küll konkreetselt debiiliku mulje. Jajaa, sa üritasid ka mulle kraesse karata, aga ma tean umbes 3 korda rohkem sõnu kui sina ja sinnapaika see jäigi.

(Mine guugelda jah, leiad ehk värskeid pilte must kuskilt uudisteportaalist. Esmaspäeval oli näiteks küll must päris mitu pilti, värskelt tehtud. Kui üles leiad, siis proovi jälle huumorit teha või niisma vinguda.)

Aga mu mölina mõte oli see tegelikult, et naisterahvastega ei ole kena niimoodi rääkida. Alkoholi mittetarbijana peaksid sa kogu aeg üpris selge olema ka (togi)

Kasutaja avatar

sinilind123

Alkoholi mittetarbijad polegi eriti selged kunagi minumeelest. :mrgreen:
Mitte, et mul midagi karsklaste vastu oleks, aga ei meeldi, et enamik neist tulevad rääkima, milline patt on ikka vahest pitsi tõsta.

Tuli mulle ka tartus kell 3 öösel juurde mingi usumees. Mina olin peolt koju liikumas vaikselt. Tema räägib, et käib öösel kell 3 linnas teed joomas ja vaatamas, kuidas lollid joovad, et on ikka totrad küll. Küsimise peale, et mistõttu siis karsklane? Vastas tema, et pani ennem tina ja tegi suitsu ka ikka, aga siis istus 4 aastat kinni mingi tüübi noaga surnuks surkimise eest ja vanglas olles nägi "valgust tunnelilõpus" ning oligi jumalamees valmis.

Minu arust on päris nõme, et tüüp, kes tapmise eest istunud, tuleb mulle rääkima, kui loll ma olen, et pidu panen linnas. :wack:

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a

leib
Tsikkel: Cz 86

Lugemata postitus Postitas leib »

(Mine guugelda jah, leiad ehk värskeid pilte must kuskilt uudisteportaalist. Esmaspäeval oli näiteks küll must päris mitu pilti, värskelt tehtud. Kui üles leiad, siis proovi jälle huumorit teha või niisma vinguda.)

Kes SA t.ra selline oled ,et sind guugeldada, Žukov vōi ?

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Mäletetae ehk isegi oma lapsepõlvest olukordi kus tahtsite tüdruku tähelepanu aga kuna olite veel nõnna noored ja suhelda veel ei mõistnud, siis kakkusite neid patsist ja tegite muid rumalusi. Tuleb tuttav ette?
Mul nagu tekkis praegu dejavu selle teemaga.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

reimps kirjutas:
leib kirjutas:

Ei läinud nigu väga teemasse, nii et, teinekord vihjamise asemel võid lihtsalt lingi ka panna, kui ego boosti vajab, vähemalt ei kuku välja nii lamedalt. (lol)

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Kasutaja avatar

sinilind123

Mis te mölisete? Võtke parem viina.

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

leib kirjutas:

Kes SA t.ra selline oled ,et sind guugeldada, Žukov vōi ?

Ilmselgelt olen ma keegi, kellele su mõttetu sõim siin närvidele käib.

Kipsi kirjutas:

Ei läinud nigu väga teemasse, nii et, teinekord vihjamise asemel võid lihtsalt lingi ka panna, kui ego boosti vajab, vähemalt ei kuku välja nii lamedalt. (lol)

Njaah, mul oligi vaja ikka anda kont endast vähem võimekatele. Muidu oleks mu poolt liiga lihtne ja ühepoolne lammutamine olnud. Nüüd saite aga vähemalt hetkeks tunda, et kuidas siis on kellelegi "ära torgata". Oli ju hea? Võtke heaks :)
Egoboost on aga alati oluline komponent, ma ei saagi madalam-kui-muru meestest aru - keegi teine rebib kogu hiilguse ära ja need teevad vaid mök-mök.

Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Kontakt:

Hurt kirjutas:

Mäletetae ehk isegi oma lapsepõlvest olukordi kus tahtsite tüdruku tähelepanu aga kuna olite veel nõnna noored ja suhelda veel ei mõistnud, siis kakkusite neid patsist ja tegite muid rumalusi. Tuleb tuttav ette?
Mul nagu tekkis praegu dejavu selle teemaga.

Ma kusjuures juba korra soovitasin tal sisemist tähelepanuhoora käärinud piimaga kostitada, et äkki siis enam ei "sikutaks patsist"... Privas kusjuures pole ta üldse miski ütleja - suu jummala kinni, eks see ole kama täis tal vms...
Ma pigem tõmman siit teemast ajama, enne kui kõigil normaalsetel meestel siuke tühi möla miskise piima-fanaatiku poolt kopa täielikult ette viskab...

mart211

Re: Mehed/naised,kes parasjagu jooovad(va "leib")

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Geiu ära mine...ma tegin pealkirja ka korda :mrgreen:

polecat
Tsikkel: Yamaha XJ 600s

Lugemata postitus Postitas polecat »

GeiuLiisi kirjutas:

Kuna naised peavad meil sokke kuduma, siis eeldatavasti oleksin seal pms üksinda seletamas - ma ju sokke kududa ei oska :)

Pean ikka suu lahti tegema :D Eeldatavasti siin teemas olevad naised ei loo "padjaklubi" siin võib olla päris palju naisi, kes kududa ei oska ja isegi kudumise oskus ei tähenda, et nad kooksid vaikides ja Bikeri foorumit jälgides. Teema "naised, kes parasjagu joovad" võib minna väga õelaks kätte, seega parem piirduda selle teemaga :twisted:

Ei tasu isiklikult võtta, aga mulle ei meeldi sellise alatooniga lahterdamine eriti teiste naiste poolt :D

PS! sokke ei koo, aga austan naisi, kes oskavad kududa ja samal ajal ka väga seltskondlikud olla

kui sul on ükskõik kus sa oled, siis ei saa sa ära eksida ;)
Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Kontakt:

mart211 kirjutas:

Geiu ära mine...ma tegin pealkirja ka korda :mrgreen:

Awwiii :oops: :mrgreen: Äkki tuleb naisi ka nüüd rohkem siia :)

To Polecat - mina nii ei arvagi, et naised ainult kuduma peaks ja seltsida ei tohiks... See oligi nagu halvaks panevalt selle targa "härra" pihta öeldud tegelt... Sorry, et ma end õigesti väljendada ei mõistnud.

polecat

:D minu küll suutsid juba hetkeks "põlema" ajada, et pidin kohe selles teemas sõna võtma :twisted:

Eks saad andeks ;)

Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Kontakt:

polecat kirjutas:

:D minu küll suutsid juba hetkeks "põlema" ajada, et pidin kohe selles teemas sõna võtma :twisted:

Eks saad andeks ;)

:bsmile:

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

naised teevad isegi nii kudumise ja lugemise vahel :mrgreen:

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Oooot oot...isegi mina olen kuduma õppinud :D Olen põneva projekti tarbeks pool kinnastki kudunud. Aga ärgem kalduge teemast kõrvale, muidu tuleb keegi varsti reguleerib selle ära(sest kui sa tahad teada mida keegi mingi aeg jõi, siis pead tohutult kaua otsima selle OT seest) :mrgreen:

PS: Kas keegi teab miks naistel väiksemad jalad on?(Jalanumbri mõistes)

Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Kontakt:

mart211 kirjutas:

Oooot oot...isegi mina olen kuduma õppinud :D Olen põneva projekti tarbeks pool kinnastki kudunud. Aga ärgem kalduge teemast kõrvale, muidu tuleb keegi varsti reguleerib selle ära(sest kui sa tahad teada mida keegi mingi aeg jõi, siis pead tohutult kaua otsima selle OT seest) :mrgreen:

PS: Kas keegi teab miks naistel väiksemad jalad on?(Jalanumbri mõistes)

Sest naised on igas mõttes väiksemad (suurem enamus) :D

Soovitage jooki, mida meestele liikudeks garaazi alla tuua. Ma neilt ise küsima ei hakka, tahaks lihtsalt reedel ühe korralikuma pudeliga kohale veereda :P

polecat

GeiuLiisi kirjutas:

Soovitage jooki, mida meestele liikudeks garaazi alla tuua. Ma neilt ise küsima ei hakka, tahaks lihtsalt reedel ühe korralikuma pudeliga kohale veereda :P

Jägermeister :P

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”