Mehed/naised, kes parasjagu joovad → Re: Mehed,kes parasjagu jooovad.

Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 31 korda
Kontakt:

Re: Mehed,kes parasjagu jooovad.

Lugemata postitus Postitas GeiuLiisi »

[quote="Kägu"
Vanal 2.8 AAH mootoril on lustimiseks ilmselgelt väänet vähe, olgu ta mis tahes kere peal. 90% neist vajavad ka kõikide tihendite ja simmerite vahetust kuna õli enam muidu sees ei püsi. Küttekulu ja jõu suhe on korralikult paigast ära. Muidu suht pommikindel mootor.[/quote]
Ega päris lampi see ost ei tulnud, enne sai masin tõstukil korralikult üle vaadatud ja läbi katsutud, eelnevalt tehtud tööd üle kontrollitud - mootor peab õli väga hästi (üllatuseks mullegi), kõik ilus, kuiv ja puhas. Peamised tilkujad on need 2,6 mootorid, mis kasti ja mootori vahelt (alati) leemendavad. Ühte sellist mulle ka pakuti, vastavalt oli hind ka väga palju odavam. Küttekulu ja jõu suhe on paigast ära, midagi teha pole, aga 2,2T jäi haardeulatusest välja ja valisin võimalikest sobivatest variantidest siiski parima, mis saada oli.
Olen lustida saanud ka Lada 09'ga, millel 55kW ja 1,3 mootor (esiveoline). Asi on vast selles kinni, et kes mida ühest vanast kärakast ootab ja loodab. Fakt on see, et mingi erilist kiirendust ja kiirust see Audi ei areta, jõudu looma kombel tal pole, aga minule temast esialgu piisab - olen ise piisavalt väike ja väle :ner:

Boobs of steel, Stainless :twisted:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”