Video

Kasutaja avatar

mmz
Tsikkel: Yamaha R1
Kontakt:

Re: Video

Lugemata postitus Postitas mmz »

martinto kirjutas:

Ma ei tea, kas saab õigesse alateemasse, aga siin ta on. Mis siin videos siis kõige tõenäolisemalt enne Roveri juhi katuse ära sõitmist juhtus, miks bikerid ta peatasid? Vaadake video lõpuni, seal saadakse Rover kätte ja lennatakse peale.

Mina näen siin videos vaid idiootidest mootorrattureid. Üks sõidab tuimalt maasturile ette ja pidurdab, jätmata juhile reageerimisaega. Autojuht sõidab selle peale ratturile sisse ja peatub. Edasi oleks asi ilmselt lahenenud rahulikult, ent ühele ratturile pole mõtlemisvõimet antud ning oskab asju ilmselt vaid rusikatega lahendada - 44ndal sekundil on näha, kuidas keegi tegelane autot lööb. Kui minu ümber oleks selline hulg agressiivselt käituvaid inimesi, siis ma ka pikalt ei mõtleks ja üritaksin end ja kaasreisijaid päästa. Kui minu versioon paika peab, siis loodan siiralt, et autojuhiga kõik korras on ning ratturid saavad oma karistuse.

edit: Löömist on näha siis vähe kvaliteetsemal videol HD-s vaadates -
edit2: Artikkel ka juurde - http://www.dailymail.co.uk/news/article ... -ride.html

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”