algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
-
Teema algataja - Postitusi: 296
- Tänatud: 27 korda
Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
Hei!
Sai käidus Soomes kalal ja olin siinsest teemast eemal nii mõtetega kui füüsiliselt kuid nagu mina näen ja aru saan oleks treeningu huvilisi 6/7???
Siit edasi oleks tarvis ajada asja konkreetsemaks....aga vb oleks esiteks tarvis leida treener,kes meid õpetama nõustuks(treener vb omab õigemat ettekujutust radadest,mis algajamatele sobiks....paneks ka endale nö päevaplaani-ajalised võimalused ja ka hinna lukku)...siis saaks juba edasi planeerida.Samas päris lume tulekuni ei tahaks seda asja lükata,pigem tuleva okt-kuu jooksul võiks plaan teostuse saada.Mina isiklikult olen orgunninud varematel aastatel vist 4-trenni ja koostöös treener Peeter Koval jun-ga.....(see oli lihtsalt näide),samas ei tea ma juba tükk aega temast miskit,pole suhelnud ja pole kindel,et kas Tema saaks-oleks huvitatud treenimisest(ja vb mõnele ei sobi ka tema "isik")....seega Teie e huviliste mõtteid-ideid ja vb keegi kogenum sõitja juhtub ise seda postitust nägema-lugema...siis mehed-soovijad on olemas ,tervelt 7(gruppi polegi mõtet väga suureks ajada,sest treeneril on raskem suuremale pundile nö individuaalselt läheneda).
Aa ja kuidas Maardus hr:Mägi trenn sujus...paluks muljeid?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.